miercuri, 9 martie 2011

Un concurs cu tema de sezon

Poate nu e cea mai buna exprimare, dar am considerat ca merita sa promovez un concurs care aduce in discutie plantele verzi, de primavara si are ca premii carti. Carti care promoveaza retete vegetariene. Intrebarea este foarte simpla: care sunt "verdeturile" de primavara care va plac cel mai mult, pe care le preferati. Care sunt premiile? Sa lasam organizatorul concursului - Bucatar Maniac -sa va spuna ce si cum, care sunt conditiile sa participati.
Cristi Borod spune, printre altele:

"Ce trebuie sa faceti pentru a castiga una din cele 5 carti puse in concurs?
Sa lasati aici un comentariu, in care sa imi spuneti care sunt „verdeturile “ de primavara care va plac cel mai mult. Va rog sa va scrieti si adresa de e-mail, la sfarsitul comentariului, ca sa va pot contacta daca castigati.
****Adresa de e-mail este obligatorie pentru ca comentariul sa fie valid.
Cu o adresa de e-mail se poate lasa un sigur comentariu. Adresa trebuie sa fie valida.
NOU!!!! PENTRU O SANSA DE CASTIG IN PLUS, SCRIE PE BLOGUL TAU O POSTARE IN CARE SA LE SPUI CITITORILOR TAI DESPRE ACEST CONCURS (CU LINK LA CONCURS) SI LASA UN COMENTARIU AICI CU UN LINK LA POSTAREA TA. (si cu adresa de e-mail)
Cine castiga?
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti,  folosind widget-ul random.org.
Important! cartile vor fi expediate numai in Romania, asa ca ar fi bine sa aveti aici o adresa la care le puteti primi daca le castigati.
Cat timp aveti pentru a lasa un comentariu?
Comentariile pot fi lasate la aceasta postare, timp de 2 saptamani, pana in data de 22 martie, ora 23,59. Tragerea la sorti se va face in data de 23 martie, cand voi anunta si castigatorii.
***Castigatorii vor fi contactati de editura Meteor Press pentru a stabili detaliile inmanarii premiului. Ei vor avea la dispozitie 5 zile pentru a rasunde editurii. Daca cei contactati nu vor raspunde in acest termen, se va considera ca e-mail-urile nu au fost valide iar pentru cartile fara stapan se va face o noua tragere la sorti. (asta pentru ca am avut probleme cu contactarea castigatorilor la concursurile precedente)
Eu nu voi raspunde la comentariile intrate in concurs, dar daca aveti nelamuriri, probleme cu postatul comentariilor, etc, va rog sa ma contactati la adresa de e-mail bucatarmaniac@gmail.com. De asemenea va rog frumos sa nu lasati aici, comentarii care nu sunt la subiect.
Multumesc editurii Meteor Press pentru premiile oferite si bafta tuturor participantilor!"

Ei bine, HAIDETI LA CONCURS!
Astept sa vad care va sunt preferintele prin inscrierea la concurs.
PS Verdeturile mele preferate, in ordine aleatorie - urzici, leurda, untisor, ceapa si usturoi verde, salata de gradina, macrisul (din ghiveci, pentru ca stau la bloc!), ridichi, marar, patrunjel, leustean, loboda. De ce asa de multe si nici una vedeta? Pentru ca toate imi plac!

10 comentarii:

  1. Hey Elena,
    Couldnt find the translate button on your blog. Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey!
    Shirley, I think it was a small problem at blospot, who manages my blog. I checked, is functional at this time. Sorry for the inconvenience.

    RăspundețiȘtergere
  3. loboda, urzici, spanac, usturoiul si ceapa verde, leusteanul, salata verde, stevia
    maria.buzatu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim, nu am de unde sa te iau daca nu mai faci o vizita aici - ESTE O NEINTELEGERE! NU EU ORGANIZEZ CONCURSUL! Nu ai citit atent - organizatorul este blogul d-lui Cristi Borod - Bucatar maniac, al carui link l-am pus in prezentare. Acolo trebuie postat comentariul!!!

    ATENTIE!
    CITITI CU ATENTIE PREZENTAREA, nu eu sunt organizatorul, deci nu postati aici nici un mesaj de inscriere la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze...se pare ca nu's singua ce a inteles gresit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Roxana, draga mea Green Girl, multumesc mult. Nu e mare povestea, dar intre atatea concursuri pe baza de vot si premii discutabile, prefer ceva legat de alimentatie sanatoasa.

    Mariette, nu e nici o problema, se mai intampla si greseli! Mi-ar fi parut rau sa nu te inscrii unde trebuie asa ca iti urez bafta la concurs.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails