marți, 15 martie 2011

Premii proaspete, de primavara!

Am primit in dar niste premii! Vremea frumoasa, cuvintele frumoase care insotesc premiile... nu-mi vine a crede. Mimmi de la Bucate pe alesePansy si Explora Cuisine mi-au trimis aceste daruri virtuale, parca dinadins sa-mi aduca un zambet si acea senzatie placuta ca cineva se gandeste si la tine!  Cu Pansy stau lucruri cumva special, pentru ca inafara de gusturi apropiate, suntem cam de aceeasi varsta, ne-am si intalnit de doua ori, dar suntem si pe aceeasi lungime de unda in multe privinte. Asta nu inseamna ca celelalte doua "vinovate" de acordarea premiilor, chiar daca nu ne-am intalnit si in lumea reala, sunt mai prejos si  cred ca ar trebui sa treceti des pe la ele in bucataria virtuala. 
Mai trebuie sa fac o precizare importanta: nu am ales cele zece bloguri dupa un criteriu anume si nici intr-o ordine anume, pentru ca fiecare din ele are un ceva interesant de spus si regret ca nu au "incaput" mai multe in lista. 
LATER EDIT - premiul mi-a mai fost acordat de Haplea Blog, un blog cu multe retete interesante. Ii multumesc astfel pentru bucuria pe care mi-a facut-o nominalizandu-ma si pe mine. O primavara frumoasa, nu-i asa? Sunt si doua reguli de respectat: afisarea premiului (eu nu tin cu dintii de asta!) si daruirea lui la alte 10 bloguri care va plac.
Deci, prima s-a rezolvat (pentru ca oricum ma laudam cu ele!). 
A doua regula este sa le trimit mai departe, deci se duc la:

Cu drag le-am trimis, sper doar sa va faca placere!

9 comentarii:

  1. Elena vad ca te-ai gandit si la mine cu aceste premii,ma simt flatata,sant primele premii primite -nu stiu cum trebue procedat ,afisare,...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh,va multumesc! Vroiam sa va trimit si eu un premiu,dar am stat la pat trei zile cu virusul si blogurile care-mi plac au primit premiile,dar o sa incerc sa promovez cele mai putin cunoscute,dar cu continut placut si care merita putina reclama. Va multumesc si va doresc o zi placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le stapaniti sanatoasa si pentru intregirea colectiei v-am mai adus eu unul :) o zi superba si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc foarte mult pentru premii,ma simt onorata!O zi buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ina, presupun ca stii sa preiei imaginile premiilor (cu click dreapta si save image as...). Trebuie doar preluate premiile, afisate in cadrul unui post si oferite altor bloguri dragi tie. Eu le-am primit cu bucurie si le-am oferit din toata inima.

    Mitinita, cu mare placere. Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu virusii. Sanatate multa iti doresc!

    Furnicuta, multumesc mult! O sa-l afisez si pe cel de la tine cu mare placere si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena, iti multumesc tare mult pentru aceste premii care-mi sunt tare dragi.Trebuie sa-ti spun insa ca eu am mai primit aceste premii si cu ingaduinta ta am sa specific ca sunt trimise si de tine.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Elena, multumesc mult pentru premii. O zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Elena, pentru premii si cate gandesti si la noi. Bebica creste (azi are doua luni) iar Andreiutu tot prinde...raceli, asa ca suntem foarte ocupati. Te pupam cu drag si slabire de succes:)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails