joi, 31 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 45

Zi de Vitamine la dieta. Cum este o zi cu putine optiuni, eu prefer, in locul unor compoturi care ar distruge si putinele vitamine si nutrienti continuti de fructe si legume, sa apelez la o salata.






ZIUA 45 - VITAMINE

Micul dejun - un cei verde neindulcit, o para

Gustare - o portocala

Pranz - salata din ceapa verde, ridichi rosii, castravete, radichio, salata eisberg, sare, piper, zeama de la o portocala, putin ardei gras, cateva migdale crude taiate, patrunjel verde din abundenta









Gustare - 20 g mieji cruzi de floarea-soarelui

Cina - o salata de fructe din 1 para, un mar, 1 kiwi 

6 comentarii:

  1. Sunt innebunita dupa ridichi..hmmm, daca stau bine sa ma gandesc sunt innebunita dupa orice.. :)) Tare light and healthy salata ta...Intrebare: ce se petrece in dieta asta? Cat dureaza? mie imi par o vesnicie 45 de zile de dieta...Asa ca nu pot decat sa te admir si sa-ti recunosc ambtitia si rabdarea. O zi minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salata ta arata ca un camp cu flori !
    Minunata !

    RăspundețiȘtergere
  3. Antonina, dieta asta este pentru cei de cursa lunga. Are 90 (de fapt 92) zile si eu sunt deja la jumatate. Dar este mai mult un mod de a te alimenta si nu o dieta propriu-zisa. Mai multe despre ea la Diete, in dreapta, unde sunt etichetele. Sunt cateva date despre dieta si regulile ei. Este foarte permisiva, daca esti echilibrat si-i urmezi pasii. Mie imi este usor, altora li se pare greu, de la caz la caz. Multumesc pentru incurajari!

    Mandala, multumesc inca o data. Chiar asa e, nici nu m-am gandit la asta. Eu am o slabiciune pentru salate, de aceea apar mereu in meniurile mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena esti de admirat. Eu tineam Monti pana sa va dulcegaresc ;)) Acum, desi am acelasi stil de viata, mananc cate o portie din ce gatesc. Monti tin de 6 ani, asa ca raportat la dieta ta privita ca stil de viata, te inteleg perfect. Abateri fac, ca de, sunt o oama nebuna dupa dulcegarii, dar vad ca totul merge struna cu Monti :)) Multa bafta cu dieta. O zi minunata..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghinionul lui Monti, la mine, a fost ignoranta mea. Pentru toate in viata este un moment, cred. Eu am tinut vreo doi ani, dar mi s-a parut obositor si fara efect. Rina a fost pana la urma dieta care mi s-a potrivit si care are reguli asemanatoare, cu mici exceptii. Dupa atatea incercari, Monti a pregatit terenul pentru Rina. Daca vreodata renunt la ea, oricum nu ma mai intorc la stilul alimentar anterior si voi adopta Monti. Multumesc mult pentru incurajari si ma bucur ca ai gasit un mod de alimentatie care ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum Elena am o hiba. Inainte de blog gateam si gustam cu nasu, oricum aveam o experienta :)); acu e musai sa mananc ca sa verific mai bine (asa ma mint eu singura ca-i bine)) :))Asa c-am pus vreo 2 kile, daca nu mai mult. mi-e rusine de cantar, ca a fost niste ani buni prietenul meu cel mai bun. Acum e the beast. Dar l-oi domina eu pe el intr-o buna zi. Deci, multa bafta Elena in tot ce ti-ai propus.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails