miercuri, 16 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 31

Exact, a sosit si ziua 31, adica Amidonuri. Cum am fost plecata cam toata ziua, dupa o banana micuta si vreo doua guri de cafea, la pranz am incropit ceva. Ce puteam face asa repede? O tocanita de cartofi si ceva muraturi. Mai aveam cativa castraveti murati la indemana si am ezitat putin la tocanita, dar in final a iesit excelenta. Chestia cea mai ciudata? Nu speram sa iasa asa de buna, pentru ca am facut ceva ce nu fac de obicei - am amestecat doua soiuri de cartofi si a iesit o mancarica asa cum o facea mama... cremoasa. Bine, bine, nu chiar ca mama, pentru ca ea nu punea za'tar, dar a fost cremoasa.
ZIUA 31 - AMIDONURI

Micul dejun - o cafea fara zahar si o banana mica

Pranz - tocanita de cartofi (ceapa, praz, ardei gras, cartofi, rosii, bulion, za'tar, salvie) cu usturoi si marar alaturi de niste castraveciori murati - fara paine!








Cina - la fel, doar ca mai putin!

6 comentarii:

  1. Ce bine arata! Imi ploua in gura si am sa fur ideea asta cu tocanita.... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Elena,
    Sa stiti ca va citesc retetele si incerc sa le adaptez si eu la ingredinetele pe care le am! Sunt si eu la doua zi de vitamine si ma simt excelent.

    Nu ne spuneti si noua cat ati slabit dupa 1 luna? Ati tinut ziua de apa? V

    a Asteptam pe forum.. suntem acolo o gasca, alta decat cea de acum 2 ani, dar la fel de inimoasa si de motivata! Va asteptam! Ne-ati ajuta mult!

    PS Sa stit ca am recomandat colegilor de dieta blogul dvs!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum am citit postul dvs de ieri! Felicitari pentru 4 kg date! E o performanta! Domane-ajuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana-Maria, avand in vedere ziua de azi, cand raspund la comentariu, care este rece si total diferita de cea de ieri, cred ca este o alegere potrivita.

    Ina, da. Mie imi plac mancarurile cu multe legume, iar din cand in cand mi-e dor de mancarurile simple din perioada fara griji, a copilariei.

    Aalliinnaa, poate o sa mai trec pe forum, sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti, care este starea de spirit. Si eu zic ca este bine, mai ales pentru stadiul actual al vietii mele, cat am resusit cu dieta si voi continua. Felicitari tie, pentru ca esti o fericita langa fetita ta minunata, familie si copiii pe care ii indrumi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si multumesc mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails