duminică, 11 iulie 2010

Particip la concursul de pe Bucataras.ro!

Acum ceva vreme am aflat de pe blogul Brandusei ca Bucataras.ro organizeaza un concurs. Un concurs interesant, in care iti poti alege singura cadoul de pe Decorix. M-am inscris initial cu o singura reteta, dar dupa aceea m-am razgandit si am acum 3 retete in concurs. Votarea se poate face zilnic intre 11 si 28 iulie, printr-un click pe widget-ul din dreapta, corespunzator fiecarei retete inscrise in concurs, care te trimite direct la pagina de vot.
 Retetele pe care am avut curajul sa le inscriu sunt:
1. Fresh spring rolls











2. Piept de pui afumat











3. Musaca in alt stil










Daca va plac retetele cu care m-am inscris, va rog sa ma votati.
Va multumesc!

12 comentarii:

  1. Elena ajuta-ma te rog.... cum pun o reteta pentru concurs pe Bucataras.ro???

    RăspundețiȘtergere
  2. ca intotdeauna organizarea pe bucataras lasa mult de dorit. nu se poate vota :(
    asteptam sa iti rezolve problemele organizatorii si sa putem vota :) bafta multa tinem pumnii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar o singura reteta ti-am putut vota, springs rolls...bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti doresc multa bafta! nu m-am inscris niciodata, ca nu am rabdare sa scriu iar reteta si dde obiceii aprope la fel sint deciziile. aca participa Teo, adio pentru celelate fete! Pacat! Cu drag, Cami

    RăspundețiȘtergere
  5. ata viitoare, te rog sa-mi dai si mie stire prin email, poate bag si eu o reteta. Multam

    RăspundețiȘtergere
  6. Medi, multumesc mult!

    Daniela, mersi. E prima data cand particip aici. Vreau sa vad si eu cum decurg lucrurile.

    Lira, draga mea, perioada de inscriere a fost pana pe 10 iulie. Din 11 pana pe 28 se poate doar vota retetele inscrise. Iar blogul trebuie sa fie inscris pe Bucataras.ro. Imi pare rau ca nu ai vazut anuntul facut de ei si de unele bloguri privind acest concurs.

    Furnicuto, stiu ca este cam schiop, din ce am vazut la alte concursuri organizate de ei. Pana acum te obligau sa scrii reteta si pe forumul lor, dar de data asta nu. Si am vrut sa provit, mai ales ca premiile ti le alegi singur. Nu sper sa castig, ci doar sa vad cum se desfasoara din pozitia de participant.

    Liana, din cate am vazut se pot vota doua, a treia nu stiu de ce nu se poate vota. O sa-i intreb. Multumesc pentru vot.

    Cami, nu am stiut nici eu, pentru ca nu mi-au trimis nici un mail, desi blogul este inscris. Eu am aflat de la Brandusa si am crezut ca numai eu nu am fost informata. Reteta nu trebuie scrisa la ei, ci doar sa dai link la blogul tau. Conditia este ca blogul sa fie inscris pe Bucataras.ro. Si nu stiu daca Teo participa, chiar nu stiu. Dar parca n-am vazut nici o reteta de a ei. E doar o experienta, sa vad cum decurg lucrurile.

    Un wekend minunat, atat cat mai este din el!

    RăspundețiȘtergere
  7. ei,azi am reusit sa votez ,yupiii! nu arata insa ca a inregistrat voturile .pana se termina perioada de votare poate isi pun si ei sistemul la punct :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Furnicuto, multumesc! Probabil ca pana se termina se pun si ei la punct... Nu-mi fac multe iluzii, dar nu se stie, pentru ca este o persoana anume care nu participa. Oricum sunt o fericita pentru campania noastra si pentru premiul de pe "Bucataria lui Tavi" pe care il astept zilele astea! O sa vi-l arat imediat ce-l primesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ina, multumesc mult, dar acest concurs s-a terminat de multa vreme. A fost o experienta placuta si atat, desi ideea a fost interesanta. E foarte dragut sa-ti alegi premiul... Au fost multe retete in concurs - si mai bine prezentate si mai putin bine, dar ar fi placut sa se repete experienta si sa fie votati concurentii de specialisti. Asta da concurs!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails