vineri, 23 iulie 2010

Floarea de vineri!



Proiectul "Friday Flowers" continua! Chiar daca nu o fac mereu cu vorbe, prin cea de-a doua imagine multumesc mereu Anei pentru acest proiect pe care l-a popularizat.
Campul acela de trandafiri, n-o sa va vina sa credeti, este din mijlocul unui bulevard al Bucurestiului. Cartierul Dr. Taberei era renumit pentru aceste "alei" pline de flori, care separau cele doua sensuri de mers ale bulevardului. Care bulevard are si o forma ciudata, de baston si, simbolistic vorbind, incepe din apropierea unei biserici si se termina (nu intamplator, zic eu!) in apropierea altei biserici. Cand le spuneam unora ca la P-ta Moghioros (ca asa o sa-i ramana numele, indiferent cum o vor numi de acum incolo!) este Dr. Taberei si ca la Tricodava este tot Dr. Taberei, nu intelegeau defel cum vine asta, pentru ca intre cele doua puncte, in linie dreapta, este o statie de tramvai si acea strada este Brasov (mai nou). Pai, simplu: bulevardul continua de la piata, face o curba frumoasa, careia noi ii zicem frecvent "bucla", si se continua, ca si cum s-ar intoarce in oras, pana la intersectia de la Tricodava. Cine nu stie, asta a fost o mare fabrica de tricotaje, cu multe utilaje moderne in '89 si care producea in sistem loan mai mult pentru export, si nu numai pentru tarile CAER, dar care a fost daramata anul trecut in doua zile, fara sa mai ramana nici o urma. In fine, pentru ca sa nu va plictisesc, aceste flori faceau faima cartierului, dar au ramas din ce in ce mai putine, ocupand teren florile anuale. Tot e bine ca sunt si acestea!
Aceasta portiune este insa splendida si acesti trandafiri parca ne spun in limba lor ca ar fi bine sa ne iubim mai mult, decat sa ne dezbinam.


Sa aveti un weekend fara canicula (daca se poate), sa fiti langa cineva doriti si sa... fiti iubiti!

3 comentarii:

  1. Un week-end placut si tie, draga Elena!!
    ..si racoros.. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel sa fie si al tau...ferit de disconfort termic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna draga Elena
    Nu stiu ce se intampla, dar nu pot scrie mesaj la gemul de pepene galben.
    Practic nu arata unde se poate scrie.
    Pe curand.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails