miercuri, 27 ianuarie 2010

Leapsa de la Medi


Am primit o leapsa noua, de la Medi. Ii multumesc pentru acest gest de prietenie, pentru ca numai pe prieteni ii intrebi despre lucruri importante. Iti pasa de parerea lor si vrei sa le aduci un gand bun in minte, o amintire placuta, un zambet...
Deci, este simplu la prima vedere... sa raspund la o singura intrebare:
"CE INSEAMNA IARNA PENTRU MINE?"
Pai, la mine iarna este un anotimp care-mi provoaca sentimente contradictorii. Amintiri placute, sentimente si emotii de neconfundat din copilarie si adolescenta... Dar si sentimente din zona melancoliei, tristetii si insingurarii... Albul stralucitor nu mi se mai pare atat de magic acum, ma deprima de cele mai multe ori.
Poate ca nu e raspunsul asteptat, dar este sincer. Recunosc, imi place sa privesc unele locuri acoperite de zapada, bujorii si bucuria de pe fata unor copilasi in parc atunci cand se joaca in zapada, dar magia s-a estompat.
Amintirile insa sunt nepretuite, fiind legate de persoane foarte dragi mie, dar care nu mai sunt. Majoritatea amintirilor sunt legate de niste ierni de vis, cu zapezi mari, troiene si viscol, dar si cu multa caldura de la focul lemnelor sau cel din inimile oamenilor. Sunt legate fie de familie, fie de prieteni, colegi... Imaginea cu o fetita careia nu-i pasa de ger, de zapada topita din cizme, de roseata de pe urechi si obraji, care admira orice turture care atarna la streasina si vedea in el tot felul de imagini fantastice, care facea ingeri pe zapada langa prietenii ei NU SE VA ESTOMPA NICIODATA! Imi place si acum frigul mai mult decat caldurile insuportabile in verile din ultimii ani.

Ce mi-as dori? Sa ajung din nou sa privesc iarna cu emotie si placere, fara rezerve. Sper sa se intample asta in momentul cand voi avea nepoti, ca ei sa alunge amintirile neplacute legate de pierderea celor dragi, si sa ramana doar emotia fetitei fara griji.
Sa aveti parte numai de prietenie si iubire!
Leapsa o transmit spre:
Ana-Maria
Alina
Dana
Betty

Sunt tare curioasa "Ce inseamna iarna pentru voi?"

7 comentarii:

  1. Multumesc, Elena!

    Imi place iarna si cel mai mult imi place zapada... Cred ca raspunsul l-am dat in toate postarile mele, mai ales in ultima...
    Parca stiam c-o sa ma-ntrebi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai parte de nepoti cat mai repede,ca sa gagesti bucuria de odinioara alaturi de ei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Alina, gand la gand cu bucurie!!!
    Tasha, eu as vrea, dar fiul meu nu se grabeste in sensul asta! Trebuie sa mai am rabdare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa leapsa ,pentru care multumesc frumos si pentru care multumesc,de asemeni, ca v-ati gandit la mine si ma considerati printre prietenii dumneavoastra virtuali....
    Mi-a placut modul dumneavoastra de a gandi despre iarna si ,zau,ca mi-ati starnit imaginatia....asa ca iau leapsa cu mare drag si o fac si eu...O zi excelenta va doresc!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult de urare, o zi exceptionala langa cine ti-e drag, Ana!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult de leapsa si as vrea sa ma scuz daca se poate pentru absenta mea... Sunt in plina sesiune si din pacate fiecare minut imi este calculat pentru a putea termina cu bine si aceasta provocare. De indata ce voi avea putin timp liber, voi posta si eu aceasta leapsa draguta, in care de altfel, am descoperit un om plin de sentimente si de iubire care arde de nerabdare pentru un nepotel, care va veni, cu siguranta :)
    O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Betty, ce pot sa zic? BAFTA!!!! Ai sa reusesti cu brio! Eu iti tin pumnii pentru asta. Cu mult drag, un pupic!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails