duminică, 31 ianuarie 2010

Ajutor umanitar!!!

Situatia este din ce in ce mai grea, oamenii au din ce in ce mai multa nevoie de semenii lor. Cel mai trist lucru mi se pare cand viata unui copil si cu toate emotiile si perantele lui sunt masurate in bani, in lipsa lor. Cand viata unui copil depinde de o suma de bani. E criza, stiu acest lucru. Nici eu nu sunt vreun milionar, sunt doar un om obisnuit, dar stiu ca un pic de la unul, alt pic de la alt semen cu inima mare pot ajuta un copil.
Va cer ajutorul pentru un baietel de 5 ani, care are nevoie de un pic de suflet si de o mana intinsa pentru a spera la viata.
Date despre acest copil, Catalin, aflat in suferinta gasiti aici. Sau pe blogul lui Tunde - http://dr-tunde-pantea.blogspot.com/2010/01/o-rugaminte-pt-salva-o-viata.html - o persoana minunata, care s-a implicat in aceasta campanie.
Puteti ajuta, cu orice donatie, idee sau ajutor, sau prin plasarea banner-ului cu apelul pe blogul dvs. pentru a ajunge la cat mai multe inimi mari cazul lui CATALIN.
Va multumesc si... sa dea bunul Dumnezeu ca inca o viata sa fie salvata si cu ajutorul nostru!

3 comentarii:

  1. frumos ...multumim pt post ... sper sa reusim sa il salvam ... te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Of Doamne, sa-l ajute Domnul sa se faca bine, ca numai de necazuri se aude in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, Yafa! Da, parca anul asta a inceput numai cu cazuri din astea diperate. Stiu ca totul este in mana lui Dumnezeu, dar si noi oamenii poate devenim mai buni daca ne gandim mai mult la ce e in jurul nostru si la suferinta unor suflete nevinovate...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails