luni, 1 martie 2010

Un premiu de Martisor!

Azi mi s-au intamplat si lucruri minunate si lucruri foarte triste. Dar... asa e viata cu momente fericite si nefericite, cu bune si rele.
Am aflat ca un fost coleg din liceu, om cu minte sanatoasa, viata ordonata, sportiv, care nu se stia cu nimic bolnav a facat un AVC in tren spre Cluj si a fost gasit dupa 6 ore in coma. Asa este si acum, cu sanse minime sa-si revina. Am ramas cu mintea vraiste dupa aflarea vestii. 
Apoi, am fost invitata de o doamna speciala, satmareanca, cu un blog grozav, Micul, sa ridic doua premii. O sa spuneti: ei, si ce e special in asta, cu exceptia doamnei care a oferit premiile? Pai, sa va zic: unul din premii a pornit de la mine la inceput de an 2010 - Very beatiful blog. Reprezentand un buchet de trandafiri minunati, l-am oferit din toata inima, a circulat in blogosfera si s-a intors acasa azi, de Martisor? Nu vi se pare ca este o manuta divina aici? M-am simtit foarte emotionata, am cerut scuzele de rigoare ca nu-l mai pot afisa inca o data,  ramanand sa ridic doar premiul de mai sus.

Deci, fiind o declaratie de iubire, de Martisor, nu vreau sa fac nici o discriminare cat de mica, voita sau ne voita, si ofer acest premiu oricarui blogger din lista sau care ma viziteaza. Este un martisor virtual si m-as bucura sa nu se sfiasca nici domnii, daca se gasesc, sa-l ridice. 
O PRIMAVARA INCARCATA DE IUBIRE ADEVARATA!

10 comentarii:

  1. Elena, imi pare rau sa aud de colegul tau.. Coincidenta face ca si eu am o cunostinta care a suferit un AVC de curand tot in tren spre Cluj si tare mi-e ca vorbim de aceeasi persoana (era si instructor auto) :((
    Chiar daca nu e asa, sper din suflet sa isi revina colegul tau.. Dumnezeu face si minuni ;)

    O primavara frumoasa sa ai si sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Am făcut un popas în "bucătăria ta"...în a mea nu vreau în seara asta.:)
    Mi-am însuşit un "premiu de mărţişor", ca prin minune am reuşit să-l postez şi îţi mulţumesc!
    O primăvară sănătoasă şi plină de bucurii să ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Olguta, s-ar putea sa vorbim despre aceeasi persoana. Ar fi prea mare coincidenta, mai ales ca eu am facut liceul la Husi! Nu l-am mai vazut din 2006, cand am fost la implinirea a 30 de ani de la absolvirea liceului... S-a organizat intalnirea ca pretext sa-l mai intalnim cu totii pe fostul nostru diriginte, un om remarcabil. Sa-l ajute Dumnezeu pe Titi sa treaca peste aceasta incercare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mariana, multumesc de vizita si ca iti place! Sa te auda Dumnezeu cu urarile si ma rog din suflet sa avem parte de multe bucurii si impliniri, in ciuda prevestirilor sumbre pentru acest an.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai e aceeasi persoana atunci... Si eu sunt din Husi...
    Doamne ajuta sa isi revina.. E un om remarcabil :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Olgutza, eu sunt nascuta in Bucovina, dar am stat acolo 12 ani din viata mea. Cei mai frumosi ani! Si, sa te auda Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi pare rau Elena pentru fostul tau coleg...din pacate asa e viata plina de nenorociri!

    am ridicat premiul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Just Me, saru'mana ca ai ridicat premiul oferit de mine cu multa iubire pentru voi, care m-ati ajutat, incurajat (ca acum) si care ati trecut pe aici, oferindu-mi multa amabilitate, amicitie si un schimb interesant de cunostinte.
    Da, uneori viata ne face suprize neplacute, dar am invatat (foarte greu, ce-i drept!)ca si aceste incercari o fac atat de plina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare foarterau pentru ce i s-a intamplat colegului tau.Ii doresc multa sanatate si sa-si revina cat de repede.
    Pe de alta parte ma bucur ca eu am fost mesagerul bucuriei cu premiul frumos.N-am stiut nimic.
    Dar spune-mi te rog Yvonne, si lasa doamnele pentru altii.
    O zi frumoasa si cu vesti bune iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult Yvonne, pentru tot! O zi si p saptamana frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails