luni, 28 februarie 2011

UN CONCURS INTERESANT!

Un blog interesant, Retete de mancaruri, pe care il urmaresc de putina vreme, are ideea unui concurs interesant. De ce este interesant? Pai blogul in sine, dar si miza concursului: ulei de floarea soarelui presat la rece.
Iata despre ce este vorba si ce trebuie sa faceti, daca sunteti interesati, dupa cum spune autorul ideii:

"De 1 Martie va aduc ca martisor Un nou concurs.
Cardinal – ulei de floarea soarelui este un ulei 100% natural, presat la rece din seminte atent alese, neprajite. De aceea, acest ulei este bogat in grasimi polinesaturate, esentiale in procerea prostaglandinelor.

Datorita sensibilitatii sale, acest ulei este cel mai bine folosit in stare cruda, in salate, sau in alte preparate culinare. Folosit incins acesta isi pierde o parte din vitamine, insa va fi superior unui ulei rafinat chimic.

Gustul placut, mirosul natural de floarea soarelui si culoarea acestui ulei, il fac unul dintre cele mai bune produse ale noastre.

Ce castigi: 12 sticle de ulei Cardinal de floarea soarelui, presat la rece.

Cerinte obligatorii pentru a putea participa:
1. Sa imi urmariti blogul prin Google Friend Connect.
2. Lasati un comentariu in care sa spuneti numele cu care ati dat follow blogului + adresa de e-mail.

Pentru mai multe sanse in concurs:
1. Postati despre concurs pe blogul vostru (o sansa).
2. "Like" Retete de mancaruri pe facebook. Imi spuneti si numele de pe fb (o sansa).

Un singur comentariu per utilizator. Comentariile sunt moderate.

Concursul este adresat doar persoanelor din Romania si se va incheia joi, 31 martie la miezul noptii.
Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org si va fi anuntat pe 3 aprilie."

Deci, va invit la concurs!

7 comentarii:

  1. Am incercat deja uleiul si chiar mi-a placut. Se simte diferenta, mai ales la salate!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am inscris si eu la concurs. Multumim de concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, ma bucur. Mie mi s-a parut foarte interesanta ideea si de aceea am promovat-o. Nu ca nu m-as bucura sa castig, dar am considerat ca merita promovarea un astfel de produs. Eu m-am ferit de produsele comercializate ca n-am avut incredere ca sunt asa cum scrie pe eticheta, dar si pentru ca am fost norocoasa si am avut un furnizor. De cand nu-l mai am o sursa sigur, am inceput sa caut solutii.

    Iulia, ma bucur ca si tie ti s-a parut interesant concursul si miza lui. Bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  4. O perioada,cand ai mei parinti erau mai in putere,am folosit foarte mult uleiul presat la rece.Cultivau floarea soarelui si o duceau in sat la presa de ulei....iesea un ulei....gros,cu o aroma de miez de floare....La gatit foloseam cate in pic,ne fiind diluat,era foarte spornic.Acum....cumpar,lumea nu mai procedeaza asa,duce samanta la fabrica de ulei ,la oras si primesc la schimb ulei care este si in magazin.Merita sa-ti incerci sansa la acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  5. Revin....vad ca uleiul pus in concurs,este imbuteliat,or mama cand aducea uleiul de la presa,era vrac si avea o culoare mai tulbure!Si de la presa primea inapoi si semintele presate,sub forma de turte,pe care mai apoi le rupea si le dadea la pasari,in curte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sotul meu este mare iubitor de ulei presat la rece...iar Janet mi-a amintit de vremurile cand si parintii mei ave-au seminte de floare pe care o duce-au la presa si nu ne lipsea acest ulei din casa...doamne ce a mai trecut timpul...

    RăspundețiȘtergere
  7. Janet, te inteleg! Si eu am consumat multa vreme ulei din acesta din sursa casnica, facut de niste prieteni la o presa. Era foarte bun, gros, verzui si cu aroma puternica. Dar de cand nu mai face, am ezitat sa cumpar ca n-am avut incredere ca este bun. Asa cum ai remarcata nu are aspectul celui cunoscut de noi, dar cred ca este mai bun decat ce am vazut prin magazine... Sper, pentru ca nu l-am mai folosit.

    Lia, si eu duc dorul acelui ulei!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails