luni, 21 februarie 2011

Premii si lepse intr-un singur post

Acest articol are doua parti, deci voi fi cat mai explicita.
I - o leapsa cu o singura intrebare, meditativa, de la Ana. De ce imi place blogul ei, de ce o plac pe Ana si de ce vreau sa raspund la aceasta intrebare? Din respect. Respect echilibrul, asa ca nu mai e nimic de spus, trebuie sa treceti singuri pe la blogul ei sa va convingeti singuri.
II - premiul/leapsa primit de la autoarele a doua bloguri pe care le-am "cunoscut" de curand. Este o reala placere sa intalnesti spatii noi si care-ti fac placere, descoperind puncte si gusturi comune cu autorii, adica - Mi Tinita si Explore Cuisine.
S-o luam metodic:
I - "Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?"

Am avut doua optiuni: sa raspund in gluma sau serios. Pai, v-am mai spus, din respect pentru Ana, m-am gandit bine cum sa raspund. Cel mai corect este sa povestesc, cat mai succint posibil, cam ce am vrut eu si la ce am ajuns. Pai, am vrut sa fiu medic de cand mai stiu. Pe la 18 ani si jumatate, cand am dat la facultate, la medicina, si am picat examenul am avut timp sa meditez la chestia asta serios. Intamplarea a facut sa ajung sa-mi testez "glanda", adica sa vad daca am stofa pentru meseria asta si daca as putea-o face cum le fac eu pe toate, cu implicare 100%. Intre varianta de a ajunge un medic mediocru si a face altceva, am ajuns, matur privind lucrurile,  la concluzia ca nu sunt facuta sa ajung medic. Apoi, mi-am dorit sa ajung psiholog, adica sa am pregatirea necesara sa inteleg oamenii si sa-i ajut. Ei bine, din niste motive care nu au tinut de alegerea mea (aceasta specializare fiind desfiintata cativa ani de fostul regim), a trebuit sa iau in calcul alte optiuni. Pe undeva, m-am pierdut pe drum, cladindu-mi familia pe care mi-o doream si renuntand la mine. Am avut totusi norocul sa lucrez cu cartile, prima si singura pasiune care m-a calauzit toata viata. Dupa aceea, a fost ca in telenovele, am trecut prin multe, am raspuns mai multor provocari fara a ramane cu regrete inutile si am avut parte de experiente noi, care m-au format cine sunt acum, atingand tangent (inca) a doua mare pasiune a mea - gastronomia.

II - Premiul l-am primit cu mare placere, iar leapsa este din doua puncte - obiective pentru blog si o enumerare de 10 lucruri care-mi fac placere. 

Obiective pentru blog:
Sa fiu cat mai activa, promovand cat mai bine Dieta Rina si sa ajung sa fac fotografii, cat  mai bine executate si  cat mai interesant compuse, creatiilor mele culinare. 

10 lucruri care-mi fac placere:
A fost foarte greu sa aleg si nu sunt intr-o ordine anume, dar ar fi cam asa:
1. Imi place sa citesc
2. Imi place pescuitul
3. Imi plac copiii
4. Imi place gastronomia, sa gatesc, sa reinventez retete etc.
5. Imi place sa calatoresc
6. Imi place muntele
7. Imi plac provocarile
8. Imi plac oamenii onesti si cu initiativa
9. Imi plac pisicile
10.Imi place muzica - sa ascult, sa faca parte din mediul in care ma aflu etc.

Cui trimit?
N-am vrut sa trimit cuiva anume (si asta nu din comoditate!), ci sa  las loc de alegere vizitatorilor mei constanti daca vor sau nu sa preia stafeta. Deci, oricine se regaseste in lista mea de bloguri este invitat cu mare bucurie din partea mea sa le preia.
Va multumesc!


6 comentarii:

  1. Multumesc pentru cuvintele dvs frumoase! Sentimentele sunt recirproce! :) Va doresc o saptamana frumoasa, si va multumesc pt raspuns, mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. elena ,ma bucur sa te regasesc in asa o verva! iti multumesc pentru cuvinte si vizite!luna viitoare,musai sa facem un dragon....

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca nu mi se pare, sunteti nominalizata aici,asa este? :) La mai mare:

    http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/gourmet/gatim-in-familie-sau-mancam-in-oras-217420-pagina1.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansy, sa se indrepte vremea nitel. Cand a fost cald era un adevarat "viscol" la mine in buzunare asa ca nu am dat nici un semn. Acu', trebe neaparat, ca am nevoie de ceva prospaturi.

    Ana, ce surpriza placuta pentru mine!!!!! Nu stiu cine a facut nominalizarea insa. Sa fie autoarea articolului sau preferintele Ralucai? Oricum, le multumesc frumos pentru aceasta mentiune a boogului meu si tie ca m-ai sesizat.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu mult drag ! M-am bucurat enorm sa va vad acolo nominalizata!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails