marți, 15 februarie 2011

Din nou la dieta - Ziua 2

 

Daaa. Azi, zi de Amidonuri asa ca sa va prezint meniul, nu?





ZIUA 2 - AMIDONURI

Micul dejun - un ceai verde neindulcit, o felie de pomelo (doar nu era sa-l las sa se strice!)

Pranz - Salata orientala vitaminizata (asta-i doar cantitatea de la pranz!)

Deci: cartofii fierti la abur









Salata verde (endivia), masline negre si verzi, ridichi, ardei gras, rosie, ridichi rosii, sare, piper, otet de zmeura si 2 linguri ulei la toata cantitatea.









Dupa ce se amesteca totul si se mai pune un fir de marar, arata cam asa:










Cina - Idem, dar 1/2 din cantitatea de la pranz.

8 comentarii:

  1. Site-Pedia.ro - Topul siteurilor romanesti, adauga gratuit siteul tau - Promovare gratuita si eficienta
    http://www.site-pedia.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Si... portia mea unde este, ca mi-ar cam trebui un pic de salata sa mai spal din pacate, adica sa scap de kg...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai la mine pe blog o leapsa cu surprize. Daca-ti place te rog s-o duci mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Otet de zmeura? Uite ca pe asta nu l-am incercat. Are aroma de zmeura? Foarte tare. De unde l-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniela, pai serveste-o pe cea virtuala ca din alta nu mai am!Am facut mai multa, dar am avut amatori! Asa patesc intotdeauna, le place mai mult ce-mi fac mie...

    Ghiocela, multam fain ca te-ai gandit la mine! O sa ma informez privind concursul si produsele, dar cand e vorba de ceva natural si sanatos eu sunt mot, hop si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. De fiecare data cand intru pe blog dvs. mi se face foame :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Florentin, asta-i cea mai frumoasa lauda! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Brandusa, otetul de zmeura este productie proprie. Am avut fructe de consum ceva mai multe, am ales proaspete, am facut spuma si inghetata, dar au ramas unele mai strivite, care nu meritau congelate. Asa ca am pus totul in sticle si am turnat cate 2 linguri rase de zahar brun in fiecare sticla de 1 litru si 100 ml otet alb. L-am lasat sa stea la intuneric si la rece, adica in camara si cam in toamna tarziu l-am strecurat si am lasat drojdia sa mai fac si la vara. Este grozav.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails