duminică, 27 februarie 2011

Din nou la dieta - zilele 12 si 13

De ce asa? Pai, ziua 12 a fost de Vitamine. Cum am fost pe drumuri, am avut cu mine cate ceva de rontait si abia seara am facut o salata usoara cu morcov si fenicul, ceva migdale, sare si lamaie. N-am facut nici o poza, pentru ca ar fi trebuit sa blitzuiesc la greu si n-ar fi iesit nimic decent. Asa ca o sa va arat cu alta ocazie cam cum arata. Din cauze obiective (a se citi blogspot!!!!) nu am putut posta la timp, dar ieri a fost zi de Proteine si sa va arat ce a fost in meniu.

ZIUA 13 - PROTEINE

Micul dejun - 1 felie de pomelo (m-am trezit tarziu si n-am mai avut chef de altceva!?!)

Pranz - o frittata cu legume, un pic de salata verde si supa clara de legume. Fara paine.








Cina - La fel, doar ca mai putin.

In rest, apa plata...

6 comentarii:

  1. Dar nu-i chiar asa rea dieta asta, Elena, se mananca chiar bun :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa. Desi sunt destui sa spuna ca limitarile unor combinatii deja cunoscute nu le convin. Dar, nefiind restrictiva, eu cred ca este echilibrata si totul tine de minte pentru a gestiona pofta. Cand stii ca maine poti manca o bucatica din prajitura dorita, cred ca se poate spune ca nu este mare lucru sa tii o astfel de dieta.
    Frumoase imagini pe blogul tau, Delia, si retete interesante, din care o sa ma mai inspir din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata extraordinar!ce pofta mi-ai facut cu imaginea postata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tasha, ma bucur ca-ti face pofta. Merita incercata si cu alte legume, dar mie ideea asta mi-a facut cu ochiul si mi-a placut mult ce a rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super retete! Sunt la ziua 73 a dietei Rina si am slabit pana acum 13 kg, sunt foarte incantata, mai ales ca am mai facut abateri, prostioare, dar m-am redresat pe parcurs. Acum sunt la platou dupa a doua zi de apa dar nu disper, ma simt bine cu ce mananc si, daca n-ar scrie negru pe alb ca trebuie facuta o pauza de mentinere, as tine dieta incontinuu. Maine sunt la carbohidrati, fac o delicioasa pizza cu legume. Ce rezultate ati avut dupa aceasta dieta? Cum e dupa? Se meintine greutatea cu putin efort sau are efect yoyo? Imi fac griji pentru ce va fi DUPA :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are efecte foarte bune daca si dupa aceea esti echilibrat. Vezi ca dupa cele 90 de yile de dieta promotoarele au scris o carte pentru alte 90 de zile, de mentinere, in care fac sugestii privind pastrarea minusului de greutat realizat la dieta. Daca vrei, o am in format electronic, da mail la bucatariaelenei@gmail.com si-ti trimit. Felicitari pentru ambitie. Eu am mai dat cu cu perioada de mentinere de gard in ultima perioada si o sa revin, ca sa ma echilibrez. La mine nu e vointa de vina, ci starea emotionala si cum in ultima perioada am avut ceva socuri m-am neglijat pe mine. E cea mai proasta atitudine, dar cu rabdare se poate corecta si asta, pentru ca trebuie sa te respecti si pe tine insuti macar la fel de mult ca pe altii.

      Ștergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails