sâmbătă, 18 decembrie 2010

Am primit darul de Craciun!


La initiativa minunata a Furnicutei Boscodina, care a ajuns aproape de punctul terminus, s-a materializat o idee foarte frumoasa, numita generic "In dar de Craciun". Ei bine, ne-am inscris, daca ne-a facut placere si tare ne-a mai facut, am deliberat si am hatarat ce sa facem din ingredientele magice declarate de participanti. Apoi ne-am pus talentul si priceperea in functiune si am realizat darul nostru catre participantul pereche. Eu am trimis, cum ati vazut deja, darul catre Boabe de cafea. Azi a venit randul meu sa ma bucur si sa admir cadoul primit de la Yvonne. Am fost nespus de incantata de cadoul meu si de initiativa de a crea un sos de visine, extrem de adecvat acestui sufleu de ciocolata. Cum de multa vreme vreau sa incerc un sufleu de ciocolata, dintr-o carte a lui Jamie Oliver, primita cadou de la fiul meu, darul de la Yvonne a picat la tanc, gand la gand cu mare bucurie. 
Multumesc mult, Yvonne! Sa-ti dea Domnul multa sanatate, bucurii si realizari langa cei dragi si, indraznesc sa sper, poate vom ajunge sa ne si vedem face-to-face candva.

4 comentarii:

  1. Elena, sunt incantata ca-ti place cadoul meu.Esti o persoana deosebita si mi-a facut mare, mare placere sa-ti pregatesc cadoul.
    Sa ai o zi cat mai frumoasa, iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Elena, cu mare intarziere ajung si eu la tine "acasa", dar citind ceva mai jos ca si tu ai experimentat niste probleme de sanatate luna aceasta, trag nadejde ca ma vei intelege si ma vei ierta! Vroiam sa iti multumesc tare mult pentru ca ai trecut pe la bistro si pentru comentariul tare dragut, esti oricand binevenita acolo (sper ca sfarsitul de an sa mai rezolve din lucrurile problematice si sa-mi lase astfel mai mult timp de povesti acolo!) Cat despre sufleul de ciocolata, felicitari si sa stii ca este unul dintre preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Yvonne, alte cuvinte sunt de prisos, doar multumesc. Din toata inima!

    Margot, ma bucur ca ai mai trecut pe aici! Mu bucur tare si astept povesti!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails