miercuri, 12 mai 2010

CONCURS!!!!!

Ideea mi-a venit de la doi bloggeri cu mult mai multa experienta si talent decat mine - Cristi Roman si Giovanna. Clocea ea "oua de strut" in mintea mea, dar nu indrazneam sa o pun in practica. Ea, ideea. 

 Deci, CONCURSUL consta in: 
-publicarea pe blogul personal al concurentului a unei retete din gastronomia asiatica (sau din zona Africii de Nord si Orientului Mijlociu);
-postarea unui comentariu de inscriere la concurs, operat la aceasta postare;
-comentariul sa contina OBLIGATORIU linkul direct catre reteta inscrisa la concurs;
-se pot inscrie doar titularii blogurilor respective;
-reteta cu care va inscrieti in concurs sa nu fie mai veche de 01.01.2010!
-inscrierea va fi pana in data de 21 mai 2010, ora 22.00;
-din data de 22 mai 2010 si pana in data de 31 mai 2010 va aparea un sondaj pentru concurs in care in locul intrebarilor vor fi linkurile retetelor participante si pe care vizitatorii blogului le vor vota;
-imi rezerv dreptul de a departaja doua retete aflate la egalitate prin votul meu.
La incheierea concursului, reteta castigatoare va fi premiata! Blogul castigator va trebui sa-mi comunice pe adresa de mail - bucatariaelenei@gmail.com - datele personale necesare trimiterii coletului cu premiul. Premiul va fi trimis imediat, dar mai depinde si de "maria sa" posta!
Ei, acum se pune intrebarea: in ce consta premiul? Aflati aici.
Va doresc succes si va astept cu cat mai multe retete la concurs!
Daca vrei sa promovezi ideea, aici ai un banner:







55 de comentarii:

  1. Interesant, ma pun sa cautat reteta in cartile mele.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost plecata si chiar ma gandeam ce concurs vei face. Te-am descoperit dimineata in alta parte, si, am descoperit, cum scriam si acolo, ca "gandesti precum gatesti". Si nu de ieri, ca te-a strafulgerat dintr-o data si ai exclamat " Ce...am fost", ci, dintotdeauna.
    Cred ca voi participa si eu la concurs, asta pentru ca am pe langa mine un amator de chinezarii din astea si de arome ciudate.O reteta deja o am, nu e de pe blog, e in asteptare, deci, oricum voi mai avea solicitari pana pe 24. Deci, pot participa cu mai multe retete? Sper sa ma tina cheful pana la final, ca de ieri, mi-e cam pierit.
    Multa bafta la concurs, si ma bucur ca esti bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma voi inscrie pentru prima oara la un concurs, intre timp m-am incris si la un forum.
    Reteta cu care as vrea sa particip este cea de Nems-18.03.2010 http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/03/nems-rulouri-imperiale-reteta-culinara_18.html.
    Voi pune bannerul pe blog, este a doua etapa...
    Iti doresc un sfarsit de saptamana placut si multi participanti la concurs, pentru a fi cat mai dificil de a alege castigatoul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru idee, Elena! Nu particip la concurs dar preiau bannerul, il voi afisa pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce idee! n-am timp acum nici batuta, dar tare m-as fin inscris la concurs, numai asa, de dragul tau :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. uite ca m-am hotarat sa particip cu retetele mele stil asiatic de pe blog.am sa incep sa le afisez la tine de maine.

    RăspundețiȘtergere
  7. iaca ,m-am hotarat sa sparg gheata.mie imi place bucataria asiatica,asa ca am incercat cateva feluri de mancare :

    aripi de curcan in stil tandoori,o reteta indiana minunata ce pate fi folosita la toate inaripatele:
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/02/aripi-de-curcan-tandoori-reteta-de.html

    orez prajit indonezian NASI GORENG (se poate consuma ca atare sau garnitura la orice mancare asiatica sau friptura romaneasca )
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/02/orez-prajit-indonezian-nasi-goreng.html

    aripioare de pui extraordinare
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/02/aripioare-de-pui-la-cuptor-cu-sos.html

    pachetele de primavara -aperitiv extraordinar de bun.in lipsa de foi de orez,pot fi executate cu foi de placinta.
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/01/pachetele-de-primavara.html

    pui curry ,deja cunoscut,am incercat sa respect reteta originala cat mai mult
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/02
    /pui-curry.html

    si urmeaza si o reteta sau 2 thai.











    0

    RăspundețiȘtergere
  8. Elena, felicitari pentru concurs si la cat mai multi participanti :)

    O sa pun si eu bannerul la mine pe blog.. de participat inca nu stiu.. Caut o reteta dulce, dar mai vedem :D:P

    Pupici!!

    P.S. - premiul e foarte atractiv.. am vazut multe din ingrediente in retetele tale si m-ai facut curioasa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ati venit la concurs!Cine mai are ezitari, sa le alunge! Nu e un capat de tara, e o incercare sa convingem cat mai multa lume ca aceasta gastronomie este aromata, gustoasa, spectaculoasa si se prepara rapid.

    RăspundețiȘtergere
  10. Elena, te sustin in promovarea bucatariei asiatice. Stii ca si mie imi place la nebunie :) Pun bannerul pe blog si ma inscriu si eu.

    Intrebare: cate retete am voie sa inscriu, ca eu am cam multe :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Scuze ca nu am facut o precizare importanta, care mi se pare logica. Dar daca ma contraziceti argumentat, subscriu la propuneri. Ma gandeam ca ar fi logi sa alegeti maxim 2 retete - una de mancare sau salata si una de dulce. Nu este obligatoriu sa fie doua, dar mi se pare logic sa fie maxim 2 retete. In fine, astept si parerile voastre, ca de asta am lasat termen asa de mare de inscriere, ca sa nu fie nimeni nedreptatit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc ca m-ai pus la treaba. Azi am mesterit o chestie tare draguta! Acum, sa aleg?Ufff, nu vreau sa mai aud cuvantul asta!

    Si ,argumentez:"Lasa omul sa puna cate retete vrea,nu ne mai amari si tu aici.Si aici tot conditii?" Cine e de acord, sa subscrie."

    RăspundețiȘtergere
  13. buna elena,

    super premiul. ne cam muncesti pt el:)))
    eu m-am gandit la ceva thai. ca de mult se tot cere sotul meu la ea. sper doar sa prind si eu o zi libera in care sa gatesc. o sa o public la mine pe blog chiar daca blogul meu nu este dedicat retetelor de mancare. cine stie. poate prinde si voi mai repeta experienta.
    sper sa si reusesc.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. care va sa zica sunt in greseala.si io care mai aveam una pe teava .da' voiam sa spun ca dulciurile asiatice nu sunt asa pe gustul nostru,adica sunt mult mai simple si nu intotdeauna gustoase,savuroase.sunt pur si simplu simple.plate.sterge te rog participarea mea,nu ma supar.cred totusi ca trebuia sa anunti de la inceput,limitarea numarului.asta ca sa nu ma simt eu ca dracu,acum.eu particip din spirit de competitie.condimente am slava Domnului !situatia e jenanta pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  15. EU AM CREZUT CA ESTE SUFICIENT SA VIN CU IDEEA, SA PUN UN TERMEN SUFICIENT DE LUNG CA SA AIBA TIMP LUMEA SA PARTICIPE, SA OFER UN PREMIU SI SA AJUSTAM, DIN MERS, DUPA PAREREA CELOR CARE VOR SA PARTICIPE. DACA DORITI SA PARTICIPATI CU MAI MULTE RETETE - EU SUNT DE ACORD. VOTUL ESTE AL VIZITATORILOR, NU AL MEU, EU DOAR O SA DEPARTAJEZ, DACA VA FI CAZUL!!!!! DECI, CRED CA NU E LOC DE SUPARARI! EU AM SPUS DOAR CA AR FI LOGIC SA PARTICIPE CAT MAI MULTI CU CATE O RETETA, DAR NU MA DERANJEAZA DACA SUNT MAI MULTE. BA CHIAR VA FI MAI INTERESANT DE VAZUT ACESTE RETETE!!!!! PANSY, ESTI INVITATA, FARA SUPARARE TE ROG. ORICINE DORESTE, SA PARTICIPE!
    In ceea ce priveste dulciurile - m-am gandit ca fiind in joc si zona nord-africana (Maroc, Tunisia, Egipt) si Orientul Mijlociu, este loc si de astefl de retete. Este la alegerea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iar de spus, in prima propozitie a conditiilor concursului si nu numai, am spus ca trebuie sa se publice o reteta si sa se spuna care este linkul la ea, ca sa fie simplu de votat. Dar, cum sunt flexibila si vreau sa participe cat mai multa lume, nu ma impotrivesc nici unei idei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Elena, eu zic sa hotarasti cate retete exact putem pune ca eu am stat si am numarat si pe blog am minim 20 care s-ar potrivi aici =)))) Te pup. Am glumit. Eu zic ca e bine cum ai zis tu. Ma gandesc si in viitorul post pun link la una sarata si una dulce.

    RăspundețiȘtergere
  18. elena ,uite mai am o idee dar te cam pune la munca.ca cei ce voteaza sa aiba mai usor acces la retete,eu sunt de parere ca ar trebui sa le pui tu in continutul postului asta,ca sa se poata face click pe reteta si sa fie vizualizata.ca daca ii pui sa copieze link-ul si apoi sa se intoarca la tine,e mai complicat si lumea renunta.acuna sigur ca asta e doar o sugestie.iti spun asta ,ca dupa ce am vazut concursul giovannei,mi-a placut ideae foarte mult si m-am gandit si eu la un concurs.da' m-am impotmolit in modul de votare,apoi n-am mai avut timp de asta si am amanat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari Elena pt idee, fain concurs! Particip si eu cu "Pui cu alune", o reteta "furata" de la un restaurant chinezesc de la mine din oras.
    http://thegreenfoot.blogspot.com/2010/03/pui-cu-alune.html
    La cat mai multe retete in concurs, sa am de unde sa ma inspir :D - am notat deja o reteta de la Pansy, cea cu orezul indonezian :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Giovana, ma bucur ca vrei sa participi. Chiar daca tu ai ales sa arati ce lucruri minunate poate face o persoana cu talent si vointa, dar si multa munca pe blogul tau, imi place mult ideea de a arata si alte realizari gastronomice si te astept cu drag.

    Mrs Green Foot, ma bucur ca participi!

    Cat priveste sugestia, Pansy, ma gandeam oricum ca - DUPA INSCRIERE - la momentul inceperii votarii sa fac un post cu linkurile directe ale retetelor inscrise, pentru a putea fi vizualizate usor si pentru a ma corecta in cazul in care as putea gresi si omite vreuna. Sondajul va permite doar votarea incognito a oricarui vizitator a retetei care-i place.

    RăspundețiȘtergere
  21. O mancare aromata din India

    http://brindusascheaua.blogspot.com/2010/02/pui-condimentat.html


    Si un dulce din Maroc

    http://brindusascheaua.blogspot.com/2010/05/ghoriba-cu-migdale.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Aaaaa, reteta trebuia postata deja sau trebe postata pana la 22 mai. Scuze sunt cam batuta in cap azi.:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Faina idee Elena, ma pun si eu pe treaba ca am cam somat, si vin si eu la un concurs asa frumos. Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu vrea la concurs. :) Gospodinele deja s-au pus pe treaba!

    RăspundețiȘtergere
  25. buna ziua si o zi senina,
    scuze ca dau buzna asa dis-de dimineata. dar, nerabdator pe blogul meu asteapta un premiu, daca veti avea placere si dorinta sa-l luati, va fi tare bucuros :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Am pus si eu bannerul pe blogul meu.:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  27. draga elena.m-am cam ambalat io,dar ma bag in concursuri a caror tema imi place.si tema ta mi-a placut pentru ca imi place mancarea asiatica.nu toata e drept.asa ca eu gatesc destul de des acasa asa ceva.mai ales ca e foarte rapida.si sanatoasa.asiatici grasi si bolnavi de hipertensiune sunt mult mai putini decat europeni.eu vorbesc de procente,nu de numar. acum am postat o reteta thai,ce o am insa de la prietena mea australianca,care noua ne place foarte mult.daca vrei o bagi in concurs daca nu nu.nu ma supar.te-am avertzat ca mai am retete care eu le fac in mod curent.
    pui thai cu unt de alune
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/05/pui-thai-cu-unt-de-arahide.html

    RăspundețiȘtergere
  28. e buna ideea...nu stiu daca o sa particip si eu la concurs, dar o sa pun bannerul la mine pe blog..pupici

    RăspundețiȘtergere
  29. Am notat toate inscrierile de pana acum. Va astept si va multumesc pentru interes! Mai este putin pana pe 21 mai!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma inscriu si eu:

    http://ladyioiscooking.wordpress.com/2010/03/29/salata-de-naut…abuleh-de-post/

    Imi place concursul, mai ales ca premiile sunt aromate :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce idee minunata!! Si cate retete..de-abea astept sa le incerc, mi le-am notat pe toate!Noi adoram retetele asiatice, atat de mult incat de cele mai multe ori nici nu am timp sa le pozez de pofticiosi ce suntem. :) Am si eu una in gand pentru concurs poate reusesc sa o si postez pana pe 21.
    Oricum succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  32. pana pe 21 mai,da o fuguta la mine pe blog sa ridici niste premii simpatice si un buchet de liliac.

    RăspundețiȘtergere
  33. Scumpa Lady, am notat inscrierea si mi-a placut reteta!

    DiAnais, ma bucur ca-ti plac retetele! Te astept cu cea mai mare placere si la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  34. ;)UITEMA si pe mine hai s aparticip si eu
    Chiar ieri am facut o reteta o spun f gustoasa de thai :)
    aicea este reteta http://anca-retetedelicioase.blogspot.com/2010/05/thai-coconut-chicken-curry.html

    RăspundețiȘtergere
  35. si tot eu sunt:)si aduc aceasta minuanta reteta de asemane is f gustosa http://anca-retetedelicioase.blogspot.com/2010/04/clam-chowder-home-made.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Revin si eu cu 2 retete pentru concurs:
    - dumplings chinezesti servite cu sos Nuoc Cham
    http://kitchenettearomas.blogspot.com/2010/05/chicken-fried-dumplings-with-vietnamese.html

    RăspundețiȘtergere
  37. S-au notat inscrierile si ma bucur mult ca participati!

    Va doresc succes tuturor, de sambata incolo, la vot!

    RăspundețiȘtergere
  38. Iata-ma si pe mine.. cu ceva dulce: Namoura - prajitura cu iz oriental.

    http://nutsaboutcooking.blogspot.com/2010/05/namoura-prajitura-cu-iz-oriental.html

    Bafta tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Elena, iti scrisesem aseara un comment cu linkul spre concurs, dar cred ca din cauza somnului si a oboselii am uitat sa dau trimitere :D

    Deci ma inscriu si eu cu: Namoura - prajitura cu iz oriental

    http://nutsaboutcooking.blogspot.com/2010/05/namoura-prajitura-cu-iz-oriental.html

    Bafta tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Gata reteta. :))))))))))))))))
    http://casutalaurei.blogspot.com/2010/05/carne-marinata-tandoor-style.html

    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  41. Uau, am spionat acum nitel concurenta, ce retete..................Bravos, fetelor!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Apropo eu una zic sa pui la votat pozele care sa contina linkul, suntem mai usor de momit cu poooooze.:_))))

    RăspundețiȘtergere
  43. Unul din premii e anasonul????????????? Il vreau!!!! Vreau anason.

    RăspundețiȘtergere
  44. Si eu moţ la concurs cu niste clatite umplute
    http://bizarii-s-worldblogspotcom-monu.blogspot.com/2010/05/yufka-umplute.html

    RăspundețiȘtergere
  45. Mai este putin pana vineri seara, asa ca grabiti-va cu inscrierile va rog! Va astept cu drag si supralicitez, adaugand la premiu si un borcanel de pasta reed curry.

    RăspundețiȘtergere
  46. Elena draga mea, iata-ma si eu cu reteta. Pupicei
    http://yafa.unblog.fr/2010/05/20/concurs-la-elena/

    RăspundețiȘtergere
  47. Vreau si eu sa particip cu reteta mea http://marrya-marrya.blogspot.com/2010/05/cus-cus-cu-creveti-si-salata-de-spanac.html Imi place tare mult ideea acestui concurs, de altfel imi plac toate concursurile... :*

    RăspundețiȘtergere
  48. Mai vin cu o reteta tot sarata ca nu am nimic dulce... nu prea ma omor eu cu dulciurile, te las pe tine sa decizi care reteta o inscrii pt concurs http://marrya-marrya.blogspot.com/2010/05/basmati-cu-puiciuperci-si-spanac.html Pupici dulci si Bafta participantelor mai e tare putin:)

    RăspundețiȘtergere
  49. Scumpa mea Yafa, ma bucur ca participi si imi place reteta aceasta a ta de curry. Neaparat o sa inmcerc si eu.

    Marrya, ma bucur ca m-ai gasit si ca participi la acest concurs! Bine ai venit!

    Sper sa nu va suparati daca maine nu o sa postez reteta pe care o am pregatita, ci doar "Friday Flower", care a cam lipsit! Maine seara, la ora 22 se incheie lista participantilor la concurs. Va urez succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna Elena, ma bucur ca am dat peste blogul tau, imi place mult, si ideea concursului este foarte buna :) Ma inscriu si eu cu o reteta chinezeasca, ticanta tare: http://furnicuti.blogspot.com/2010/05/pui-kung-pao.html

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna Elena,

    Am si eu o reteta de Orez cu Curry si Legume, nu stiu cat de asiatica e... dar am decis sa o propun :)

    http://www.iuli.eu/garnituri/orez-cu-curry-si-legume

    Felicitari pentru initiativa cu concursul.

    RăspundețiȘtergere
  52. Am uitat sa-ti spun mai devreme, La Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu stiu ce s-a intamplat, dar cred ca nu am pus bine comentariul cu inscrierea in concurs, vad ca nu a aparut, dar imi mergea ff prost netul, asa ca tot ce se poate.
    Revenind, ma bucur ca ti-am descoperit blogul, imi place mult :)
    As vrea sa particip si eu la concurs cu una din retetele mele preferate din bucataria chinezeasca: http://furnicuti.blogspot.com/2010/05/pui-kung-pao.html
    Pupici si weekend placut :)

    RăspundețiȘtergere
  54. Carmen, totul este in regula, am retinut reteta, si multumesc pentru urari.
    Iulia, interesanta combinatia ta!
    Bine ati venit la concurs!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails