luni, 2 septembrie 2013

Provocarea secreta, august 2013 - parada retetelor

Proiectul "Provocarea secreta" a ajuns in aceasta luna de vara, august 2013, la mine. La mine ca gazda a provocarii. Inca de la inceput, cand Ana Maria Nicolae (adica Ama) a propus proiectul, am fost incantata de el. Nu am lipsit decat anul trecut in iulie, din motive independente de vointa mea. Desi s-a intamplat in tot acest timp ca unii participanti sa nu poata onora participarea, eu am pastrat entuziasmul pentru aceasta idee. De fiecare data asteptam cu nerabdare sa aflu ce mi-au rezervat sortii, ce blog o sa frunzaresc si ce reteta sa aleg. Cred ca asta este cel mai important lucru, sa ne cunoastem mai bine. Ei bine, iata parada vedetelor.
In ordine aleatoare:






































Si, cu voia dumneavoastra, sperand sa nu fiu ultima, s-au mai adaugat


 
Sper sa va placa!

14 comentarii:

  1. Frumoasa parada !! Multumim de gazduire !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa parada si foarte interesanta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur si eu Cristina pentru cei care au facut efortul in aceasta luna de vacanta pentru a onora participarea. E intr-adaver interesanta si diversa.

      Ștergere
  3. O parada minunata draga Elena! Asa de tare ma bucura entuziasmul tau in legatura cu provocarea. Ar fi grozav sa fie contagios, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Micky, si eu m-as bucura sa fie contagios entuziasmul meu! Se pare insa ca gestionarea timpului este o problema in ziua de azi, iar cei care au copilasi mici sunt uneori depasiti de situatie si-i inteleg. Frumusetea ideii nu o contesta nimeni, doar ca nu apuca sa participe. Eu m-am straduit sa nu primeasca nimeni un blog care sa se repete in ultimele trei luni de zile, ca mai mult nu am avut informatii, tocmai ca sa-i incit pe cat mai multi sa incerce sa cunoasca mai bine un alt blogger. Chiar sunt incantata de ce a iesit avand in vedere luna aceasta de vacanta, august!

      Ștergere
  4. si mie imi place tare mult parada! nici nu stii la ce sa te uiti mai intai!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere! Ce placut este cand lumea participa si se aduna o diversitate de idei!

      Ștergere
  5. Delicioasa si frumoasa parada! Multumim Elena!

    RăspundețiȘtergere
  6. Regret ca nu am stiut si eu de aceasta parada, as fi defilat si eu cu drag alaturi de voi. Foarte frumoase prezentari si retete pe masura am vazut aici, va felicit din inima pe toti si am o rugaminte...Trageti-ma si pe mine de manecuta cand este vorba sa organizati asa ceva, daca veti considera ca merit sa defilez alaturi de voi, o voi face cu drag ori de cate ori pot.
    Elena ai fost o gazda minunata, consider ca si daca nu am defilat, ti-am fost musafir si m-am simtit bine in casuta ta virtuala! FELICITARI TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gela, aceasta provocarea presupune sa te inscrii pe Facebook aici - https://www.facebook.com/groups/107589976059741/, dar nu inainte de a trimite mesaj privat aici https://www.facebook.com/amainbucatarie?ref=tn_tnmn, ca doresti sa participi si sa te alaturi grupului, cu link catre blogul tau, pentru ca Ama sa te inscrie. In fiecare luna cineva din grup este gazda, trage la sorti un blog pentru fiecare si trebuie sa alegi o reteta de pe blogul repartizat pe care sa o prepari, sa publici pe blog si sa trimiti link la gazda. Seamana putin cu "Dulce Romanie", dar e foarte placuta surpriza de a descoperi sau reciti de fiecare data un altu blog pentru a-ti alge ce sa prepari in viziunea ta. M-as bucura mult sa intri in jocul nostru!

      Ștergere
  7. paradele mele preferate :)
    felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails