sâmbătă, 6 iulie 2019

Cous-cous cu legume


Cand vrei o cina sau un pranz usor si sa profiti de gama diversa de legume proaspete - de preferat din gradina proprie, cine are - acest preparat mi s-a parut mereu o solutie la indemana. Mai ales ca n-ai ce gresi la el si poti de fiecare data poti sa-i dai alt gust, in functie de ce-ti place sa pui ca si legume. Daca gramajul de cous-cous este unul rezonabil, e un preparat pe care si nutritionistii l-ar recomanda cu certitudine. Sano Vita vine in intampinarea celor ce se gandesc la ce si cum mananca si propune multe produse sanatoase.

Stiti deja ca daca va plac produsele de calitate le puteti comanda pe www.sanovita.ro folosind codul promotional "bucatariaelenei" si aveti 15% discount de fiecare data!


Aceasta reteta este pentru ziua de Carbohidrati de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile
Pentru 2 portii decente:

1 vanata medie
1 zuchini mediu
1 ceapa
1/2 bulb fenicul - 2-3 rondele, dupa gustul fiecaruia
1 morcov potrivit
sare, piper dupa gust
1 lingura ulei de masline la gratar
1 lingura ulei de masline la final
verdeata de care va place, optional
200 ml apa pentru a prepara "supa"

Mai intai preparati legumele la grill, feliate, condimentate si unse un pic cu ulei de masline.


Apoi scoateti pe un platou totul si tocati dupa cum va place, dar nu foarte marunt ca sa se simta texturile si gustul fiecarei legume.

Cat se fac legumele infierbantati apa, puneti cele 2 lingurite de amestec de legume, dati un clocot doar, indepartati de pe foc vasul si adaugati cele 100 de g de cous-cous. 




Amestecati si lasati sa se absoarba tot lichidul fierbinte.


Puneti intr-un vas sau castron incapator, adaugati legumele apoi potriviti gustul cu sare si piper, plus lingura de ulei de masline si asta e tot!

Este un preparat consistent, deci o cina sau un pranz decent pentru oricine.


Sunt convinsa ca aveti fiecare o varianta proprie, eu doar va propun ce sa mai incercati folosind produsele de la Sano Vita de care sunt foarte multumita.

REMINDER!
Puteti comanda si voi pe www.sanovita.ro, folosind codul promotional "bucatariaelenei" si aveti o reducere de 15%, iar produsele nu va vor dezamagi privind calitatea, modul de prezentare si informatiile furnizate de ei pe ambalaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails