tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post7509735978895187905..comments2024-01-02T05:53:02.903+02:00Comments on Bucataria Elenei: Piept de pui afumatElena Tomahttp://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-84819398188619346072013-03-13T21:43:17.066+02:002013-03-13T21:43:17.066+02:00Buna,
Sunt curios, Aur....a iesit fum?
Felicitari ...Buna,<br />Sunt curios, Aur....a iesit fum?<br />Felicitari Elena pt. reteta...o voi incerca si eu...curând...madalinhttps://www.blogger.com/profile/07622743663374482872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-73453341575924166102013-01-20T13:49:29.973+02:002013-01-20T13:49:29.973+02:00Elena draga,azi am experimentat reteta ta cu peste...Elena draga,azi am experimentat reteta ta cu peste,a iesit <br />senzational!Am luat peste macrou,,l-am sarat,l-am tinut o zi in balcon sa se usuce un pic,am pus intr-un vas de aluminiu(acelea in care se face mamaliga)ceva mai mare,,jos talaj,si punga descrisa de tine ,cu orez,crengute de brad,scoarta de crusin...atat am avut,spre final am pus malai si zahar care i-a dat o culoare superba! eu l-am tinut la foc mic,spre mediu,aproximativ 50 minaurhttps://www.blogger.com/profile/10333690568459902991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-22424739586483456392012-01-20T19:35:21.645+02:002012-01-20T19:35:21.645+02:00Anonim, ce sa zic eu despre lipsa de curaj pentru ...Anonim, ce sa zic eu despre lipsa de curaj pentru a te semna? Treaba ta! Dar este afumat, pentru ca din pachetelul ala, rasinile si frunzele, orezul scot fum si pieptul de pui sufera tratamentul de afumare. Fumul nus iese afara pentru ca este sigilat totul. Nu e cea traditionala ca metoda, dar asta e, nu toti avem curte si afumatoare. Iar daca ma gandesc la cate substante contin produsele afumate din comert, prefer sa fac asa, indiferent daca-ti place sau nu!Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-65257269413724682652012-01-20T19:04:15.326+02:002012-01-20T19:04:15.326+02:00Si totusi, nu! Nu poti sa-i zici... Piept de pui a...Si totusi, nu! Nu poti sa-i zici... Piept de pui afumat!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-69319779844444309682011-06-08T10:02:27.580+03:002011-06-08T10:02:27.580+03:00buna interensanta reteta vreau sa fac si eu dar vr...buna interensanta reteta vreau sa fac si eu dar vreau sa te intreb in cuptor nu merge sa stea 30 minuteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-83383191077385892672011-03-22T15:30:33.048+02:002011-03-22T15:30:33.048+02:00Lexysv, ma bucur ca ti-a placut! Reteta nu-mi apar...Lexysv, ma bucur ca ti-a placut! Reteta nu-mi apartine, dupa cum am si mentionat, a fost preluata si adaptata gusturilor mele. Normal ca daca nu ai lemongrass te poti orienta spre alta aroma sau fara ea. Cred ca poti incerca ceva cimbru uscat sau testa alte ierburi. Sigur ca poti posta orice reteta, chiar daca o respecti aidoma ca la mine, daca faci propriile tale fotografii si cuvinte, adica propria experienta. Singurul regret este ca as fi vrut sa-ti vad blogul si n-am putut, fiindu-mi restrictionat accesul la profil...Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-61272515691186305892011-03-22T12:45:50.970+02:002011-03-22T12:45:50.970+02:00Vazut si facut! Am facut piept de pui afumat confo...Vazut si facut! Am facut piept de pui afumat conform retetei dvs. si a iesit foarte bun. A iesit foarte aspectos si apetisant, cu un gust excelent.A placut tuturor din familia mea!Multumesc pentru reteta. Intrebarea mea este, chiar nu se poate fara lemongrass? Eu am cumparat si l-am pus in amestecul de fum, dar daca nu ai? Pot sa scriu pe blogul meu despre aceasta reteta de la dvs? Multumesc, va doresc o zi buna!Lexysvhttps://www.blogger.com/profile/13733565228321573881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-72400759954160643302010-08-06T17:42:54.651+03:002010-08-06T17:42:54.651+03:00Dana, am periat blogul Anisoarei, pe care-l cunosc...Dana, am periat blogul Anisoarei, pe care-l cunosc, dar nu am vazut vasul... Dar, pot sa incerc contactarea cuiva din Republica Moldova pentru achizitie, numai ca trebuie sa-i dau date clare ale produsului. Cred ca intai o sa iau legatura cu Anisoara, poate-mi spune ea mai multe.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-70250149620501973182010-08-05T13:22:58.851+03:002010-08-05T13:22:58.851+03:00Salutari tizo, nu am mai trecut de o vreme pe la t...Salutari tizo, nu am mai trecut de o vreme pe la tine, ce voiam sa iti spun e ca am vazut pe blogul Anishoarei (anishoara.blogspot) un vas special de afumat in casa, cu gratarul, capacul, inox, o frumusete.<br /><br /><br />Dar ea sta in republica Moldova, mi-e jena sa o abordez, daca ai pile pe acolo poate facem rost :)<br /><br /><br />Te salut (am vazut si salaul, super).<br /><br /><br />DanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-13546630065976928992010-07-13T21:06:02.235+03:002010-07-13T21:06:02.235+03:00arata tare bine...ai un vot de laminearata tare bine...ai un vot de lamineLuminitanatyhttps://www.blogger.com/profile/14321640504035512408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-27600317282926529992010-07-02T12:12:44.942+03:002010-07-02T12:12:44.942+03:00Alison, eu am mai gasit retet, dar nici una nu mi ...Alison, eu am mai gasit retet, dar nici una nu mi s-a parut aplicabila. Poate nu am avut eu imaginatia la mine! Aceasta metoda de la Dana este insa grozava. Toata lumea a laudat si ma intrebau din ce magazin de delicatese l-am cumparat... Nu ma credeau cand le-am spus!<br /><br />Tasha, multumesc frumos de apreciere! Si tu ai rabdare, cu oamenii cu toate, draga mea cu inima mare.<br /><br />Panseluto, n-o sa-ti para rau deloc. Ideea Danei este si practica si buna! Am mai vazut multe lucruri interesante la ea, dar asta m-a cucerit, vrand sa evit atatea substante chimice folosite la prepararea acestui produs in mod industrial.<br /><br />Radu, multumesc. Venind de la tine aprecierea, este ca un premiu! Indraznesc sa te intreb: la "fresh spring rolls" am facut multe greseli de tehnica a prepararii? Am incercat sa aleg o reteta potrivita cu gusturile mele si dieta, iar sosul a fost foarte bun, dar engleza mea de balta nu m-a dumirit daca am facut erori grave la reteta originala.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-37993186074621672042010-07-02T11:06:08.565+03:002010-07-02T11:06:08.565+03:00Foarte interesant articol, felicitari!Foarte interesant articol, felicitari!Radu Popovicihttp://www.reteteleluiradu.ro/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-17678464812088038852010-07-02T10:29:06.648+03:002010-07-02T10:29:06.648+03:00am vazut si io reteta la dana si mi s-a parut int...am vazut si io reteta la dana si mi s-a parut interesanta.am s-o incerc dupa ce ma intorc din concediu.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-9578305093288222252010-07-02T08:05:05.940+03:002010-07-02T08:05:05.940+03:00ELENA,APRECIEZ MULT TOT CE SCRII SI TOT CE FACI,AI...ELENA,APRECIEZ MULT TOT CE SCRII SI TOT CE FACI,AI ASA MULTA RABDARE...BRAVO!Tashahttps://www.blogger.com/profile/00586127692497271513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-35106390876029822512010-07-02T00:29:09.168+03:002010-07-02T00:29:09.168+03:00da,o experienta notabila !cit mai natural si bun,m...da,o experienta notabila !cit mai natural si bun,ma bucur ca am gasit asa o reteta!multumesc!Momohttps://www.blogger.com/profile/00009249829867167015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-29867170295595507902010-07-01T22:37:55.357+03:002010-07-01T22:37:55.357+03:00Ralus, este foarte bun si nu e cine stie ce efort....Ralus, este foarte bun si nu e cine stie ce efort. Deci, fara nitriti!<br /><br />Yafa, astept vesti despre cum ti-a reusit afumatura!<br /><br />Judy, multumesc si de-abia astept vesti daca ai facut si daca ti-a placut. Spor in toate si tie!<br /><br />Brandusa, sta la frigider, la fel ca si orice preparat afumat din comert, desi nu are conservanti. Adica mai mult de 2 zile n-am testat ca s-a terminat! Dar, nici nu sugerez pastrarea mai mult de 2-3 zile.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-41690846724857033952010-07-01T21:16:26.840+03:002010-07-01T21:16:26.840+03:00Elena, minunata reteta. Ai incercat sa pastrezi ma...Elena, minunata reteta. Ai incercat sa pastrezi mai multe zile carnea afumata ? Cam cat o rezista?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14341248285987122066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-88993120477956615572010-07-01T18:10:57.581+03:002010-07-01T18:10:57.581+03:00Felicitari mari!!!!Si mie imi place pieptul afuma...Felicitari mari!!!!Si mie imi place pieptul afumat dar nu am nici unul din ingredientele pentru fum....notez reteta si cand merg acasa peste o luna o sa incerc!!!!Arata super si cred ca are un gust incredibil de bun!!!<br />Spor la tot ce faci draga doamna!!!!Judy (Erzsébet Iudith Fat)https://www.blogger.com/profile/15595270929765389999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-79908915906467400562010-07-01T17:26:02.297+03:002010-07-01T17:26:02.297+03:00Ha , ma bag si eu la asa afumatura, chiar interesa...Ha , ma bag si eu la asa afumatura, chiar interesanta metoda, iti dau vesti dupa ce am adunat toate minunile si am facut carnita.Puuuuppppyafahttp://www.yafa.unblog.frnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-74647269056408371922010-07-01T14:38:02.867+03:002010-07-01T14:38:02.867+03:00bai, nu astine pasul cu voi nici intr-un secol! io...bai, nu astine pasul cu voi nici intr-un secol! io cumpar pastrama de pui cu nitriti!<br />tz tz tz. Gata!<br />sarna, coana Elena!ralushttps://www.blogger.com/profile/13210572619007749812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-36334313249023706912010-07-01T14:04:21.819+03:002010-07-01T14:04:21.819+03:00Narnia, ma bucur ca ti-a atras atentia! O vara min...Narnia, ma bucur ca ti-a atras atentia! O vara minunata si tie! Mi-e dor de tine pe blog, dar cand s-or termina pregatirile te astept cu drag, cu o floare in prag.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-53486702325821200172010-07-01T12:50:44.815+03:002010-07-01T12:50:44.815+03:00Impresionanta metoda si cu siguranta o voi incerca...Impresionanta metoda si cu siguranta o voi incerca si eu cand o sa am din nou bucataria functionabila. Te pup cu drag, Elena si iti doresc o vara minunata!Narniahttp://www.narnia-s-kingdom.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-35602914112638427972010-07-01T10:45:43.940+03:002010-07-01T10:45:43.940+03:00Ana-Maria, nu pofti doar, ia o bucatica virtuala! ...Ana-Maria, nu pofti doar, ia o bucatica virtuala! Este parfumat si bun, doar cu arome naturale.<br /><br />Goldie, metoda aceea o stiu si eu si imi este foarte dor de ea acum, cand stau la bloc. Dar aceasta, in casa, este foarte buna pentru cantitati mai mici si arome mai speciale, mai ales ca nu face fum si miros in bucatarie. Nici macar nu e nevoie de hota! La peste vreau sa incerc folosind tava de friptura.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-65428145716136753972010-07-01T10:18:30.034+03:002010-07-01T10:18:30.034+03:00foarte buna ideea,eu stau la curte,asa ca e mult m...foarte buna ideea,eu stau la curte,asa ca e mult mai simplu sa afumam carnita,are tata un procedeu special cu un butoi,nu ma puneti sa va exlic,ca nu stiu cum,insa stiu ca afuma de Craciun SUNCULITA SI CARNATI DE CASA si tare buni sunt...Craitahttps://www.blogger.com/profile/05900346754899449406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-84172023888920054252010-07-01T10:06:00.406+03:002010-07-01T10:06:00.406+03:00Se pot pune si boabe de ienibahar pentru aromarea ...Se pot pune si boabe de ienibahar pentru aromarea carnii, dar nu prea multe. Am inteles ca ar da un gust deosebit, asa ca o sa incerc la peste.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.com