tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post681039158198453044..comments2024-01-02T05:53:02.903+02:00Comments on Bucataria Elenei: Rulada cu praz la "Provocarea secreta"Elena Tomahttp://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-60055428228217318832012-11-20T23:27:21.410+02:002012-11-20T23:27:21.410+02:00O sa-ti placa sigur leguma asta! Am auzit ca se ga...O sa-ti placa sigur leguma asta! Am auzit ca se gaseste si la Metro, dar eu n-am acces acolo si nu m-am incrednicit sa-mi fac. Eu iau din Dragonul Rosu, de la cele 2-3 locatii de "prospaturi" la un pret excelent. In cateva minute ai o garnitura grozava la o friptura comuna sau un multe alte situatii.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-45100748641574585122012-11-19T21:25:46.639+02:002012-11-19T21:25:46.639+02:00Tare-mi place ce ati facut!
Cat depre boy choy ......Tare-mi place ce ati facut!<br />Cat depre boy choy ...inca nu l-am testat dar o sa-l am in vedere!Danahttp://prajituricisialtedulciuri.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-18038143915369814132012-11-05T19:38:19.275+02:002012-11-05T19:38:19.275+02:00Si mie imi place momentan. Vroaim altceva, dar e m...Si mie imi place momentan. Vroaim altceva, dar e mai complicat de implementat si pentru ca fiul meu n-are timp sa ma ajute nitel va mai dura pana reusesc sa implementez template-ul dorit. Multumesc pentru apreciere, Liana!Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-55709497757512748942012-11-05T08:53:16.874+02:002012-11-05T08:53:16.874+02:00Imi place sablonul nou, cel vechi pe fond negru mi...Imi place sablonul nou, cel vechi pe fond negru mi se pare foarte greu de citit. Rulada ta arata foarte bine!lianahttps://www.blogger.com/profile/06122698306229342497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-75305695009249182032012-10-25T23:03:42.722+03:002012-10-25T23:03:42.722+03:00Pansy, a fost tare bun! Mai am ceva retete cu bok ...Pansy, a fost tare bun! Mai am ceva retete cu bok choy pe care as vrea sa le testez, dar dupa salata aia a ta cu varza chinezeasca, pentru ca mi-a ramas pe creieri si nu mai scap de obsesie... Intre timp am mai facut si supa vietnameza ca m-a ajutat la raceala, in care am pus din abundenta la servire frunze de bok choy. Vorbim despre Dragon, ca weekendul asta este plin cu obligatii, dar poate in cursul saptamanii ca-i mai liber dimineata?Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-38838699016368585602012-10-25T22:58:44.381+03:002012-10-25T22:58:44.381+03:00Este o variatie, aspectuoasa si gustoasa, a porcul...Este o variatie, aspectuoasa si gustoasa, a porcului cu care suntem familiarizati. Si... este, zic eu, ceva mai usor de digerat.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-78032921219401677022012-10-25T22:56:35.486+03:002012-10-25T22:56:35.486+03:00Angela, a fost excelent! Lipsa usturoiul a fost cu...Angela, a fost excelent! Lipsa usturoiul a fost cu ghilimele de rigoare, pentru ca numai eu am simtit ca ar fi o completare. Clar insa ca nu este obligatorie, gustul fiind foarte bun si fara. Cu certitudine ca ma trec pe la tine, pentru ca n-am apucat sa vad tot. Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-18926167893776866612012-10-25T12:11:24.179+03:002012-10-25T12:11:24.179+03:00Ce bunatate ai facut tu aici ! mi-ai facut pofta c...Ce bunatate ai facut tu aici ! mi-ai facut pofta cu bok choii tai !Musai sa mergem in Dragon,pana mai am bani...!!!!pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-36550067972779662782012-10-25T10:23:49.806+03:002012-10-25T10:23:49.806+03:00Foarte apetisanta rulada!
O zi buna!Foarte apetisanta rulada!<br />O zi buna!DiaMar bucataria galbenahttps://www.blogger.com/profile/07724060929017302159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-50506880490803659112012-10-25T08:42:06.238+03:002012-10-25T08:42:06.238+03:00Cat de mult ma bucur ca v-a placut aceasta reteta!...Cat de mult ma bucur ca v-a placut aceasta reteta! :)Ai reusit s-o personalizezi intr-un mod minunat, felicitari!<br />Lipsa usturoiului este din cauza ca eu nu prea l-am agreat, dar incep sa ma imprietenesc cu el :P<br />Te pup si te mai astept pe la mine!Anonymousnoreply@blogger.com