tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post6785040096781181080..comments2024-01-02T05:53:02.903+02:00Comments on Bucataria Elenei: Pak choi (Bok Choy) cu arahide si vermiceli de soiaElena Tomahttp://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-13374403936494556212013-11-21T11:31:44.792+02:002013-11-21T11:31:44.792+02:00Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavo...Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra si va doresc o zi frumoasa!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-73898248019929997082013-11-21T11:25:23.843+02:002013-11-21T11:25:23.843+02:00Numai cel de arahide la prajit (inabusit). Scuzele...Numai cel de arahide la prajit (inabusit). Scuzele mele, am editat si am precizat: uleiul de susan numai la sfarsit, cateva picaturi pentru aroma. Eu nu am din cel de gatit, ci numai din acesta care se soloseste in cantitati mici pentru aroma lui puternica de susan. O sa te incante, e foarte simplu si se face repede.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-3461107635553549712013-11-21T08:48:07.252+02:002013-11-21T08:48:07.252+02:00Buna dimineata!
Reteta pare extraordinara si o vo...Buna dimineata! <br />Reteta pare extraordinara si o voi incerca in curand! Am o intrebare: ce fel de ulei se pune in tigaie, in prima etapa, inainte de a adauga usutoriul, ghimbirul si ardeiul iute? Uleiul de arahide sau cel de susan, ori ambele? <br />Va multumesc! Anonymousnoreply@blogger.com