tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post669764160055896159..comments2024-01-02T05:53:02.903+02:00Comments on Bucataria Elenei: Focaccia la Provocarea "Bucatar curajos"Elena Tomahttp://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-57726072801769582472013-05-25T22:55:07.252+03:002013-05-25T22:55:07.252+03:00De ce sa ma supar? Eu intampin insa o mare problem...De ce sa ma supar? Eu intampin insa o mare problema in privinta cuptoarelor, pentru ca acuma sunt o diversitate de modele cu multiple functii de control temperatura si altele. <br />In orice caz, am facut precizarea necesara, editand reteta. <br />In general la aluaturile de paine nu modific temperatura in timpul coptului. <br />Focaccia nu are nevoie de adaos de vapori,deci de vas cu apa, se coace repede nefiind stratul gros de aluat, iar temperatura sa nu depaseasca 200 de grade.<br />Maria, multumesc de urari, numai bine iti doresc si eu. Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-81503746076967670082013-05-25T22:47:43.547+03:002013-05-25T22:47:43.547+03:00Mie - si nu numai mie - imi place cu usturoi, cu m...Mie - si nu numai mie - imi place cu usturoi, cu masline, rosii uscate si cele marinate in ulei de masline... sau chiar si numai cu ierburi pe deasupra(cimbru, rozmarin, oregano). Tare buna ideea asta cu faina in doua etape, iese mai pufoasa cand se raceste si usor crocanta cand e calda, pentru fiecare dupa gust. Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-55361068272124484672013-05-25T17:17:36.659+03:002013-05-25T17:17:36.659+03:00Imi place cum ti-a iesit! Nu m-am gandit pana acum...Imi place cum ti-a iesit! Nu m-am gandit pana acum sa-i pun usturoi. :)Diana B.https://www.blogger.com/profile/10597036439344508801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-51910314410275354142013-05-25T11:58:46.976+03:002013-05-25T11:58:46.976+03:00Draga mea ,sint convinsä cä este foartä bunä dar ...Draga mea ,sint convinsä cä este foartä bunä dar poate nu ar fi räu sä scrii si la ce temperaturä trebuie preincälzit cuptorul si dacä trebuie sä räminä pe toatä perioada coacerii la aceesi temperaturä. Asta ar fi de ajutor fetelor tinere sau tinerelor sotii si mame care incä sint incepätoare. Spun asta din experienta personalä ; eu asa trebuie sä scriu pentru cele mele ,in detaliu . Dacä tinerele nu vor avea acest detaliu ,e posibil sä nici nu incerce reteta sau ....nu vor avea in final o Focaccia asa cum isi doresc . <br />Sper sä nu consideri comentariul meu ca si criticä .A fost doar o idee in a inbunätätii ,scrierea retetei.<br />Iti doresc mult spor si succes in continuare . Maria Maria Barnahttp://www.facebook.comnoreply@blogger.com