tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post7945667127053461186..comments2024-01-02T05:53:02.903+02:00Comments on Bucataria Elenei: Frigarui de tofu cu salata de brocoliElena Tomahttp://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-57433788329956556492011-01-10T19:35:06.104+02:002011-01-10T19:35:06.104+02:00Love this recipe!Love this recipe!Shirleyhttps://www.blogger.com/profile/04824492564073034149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-2276888493793526082010-06-10T13:58:05.776+03:002010-06-10T13:58:05.776+03:00Da! Trebuia sa-l puneti si pe el in transa urmatoa...Da! Trebuia sa-l puneti si pe el in transa urmatoare pusa la fermentat. Si trebuia sa fie mai grosut, cam asa cum l-am dat eu pe acela. Poate de data asta se formeaza. Sa ma tii la curent, te rog, daca este totul in regula.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-68000845633231543052010-06-10T12:11:17.333+03:002010-06-10T12:11:17.333+03:00Elena, cred ca s-a format puiul. Exista deasupra u...Elena, cred ca s-a format puiul. Exista deasupra un fel de mucilagiu albicios, ca o panza. S-a cam rupt cand am mutat ciuperca. Asta sa fii fost puiul?ADRIANAhttp://www.adrianan.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-50453420085945297642010-06-09T17:00:01.620+03:002010-06-09T17:00:01.620+03:00Adriana, imi pare rau ca nu puteai sa scrii! da, l...Adriana, imi pare rau ca nu puteai sa scrii! da, lasa mai putin sa stea si ai grija sa nu fie la soare! Nu ai spus daca s-a format "puiul" deasupra. Eu iti doresc sa-ti ajute, tie si familiei tale.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-38249166944185323872010-06-09T14:57:01.653+03:002010-06-09T14:57:01.653+03:00Buna Elena! Ma tot straduiesc sa iti scriu un come...Buna Elena! Ma tot straduiesc sa iti scriu un comentariu pe blog si nu stiu ce se intampla. Vroiam sa iti spun ca am facut bautura din Kombucha si a iesit destul de buna, un pic cam acra, dar cred ca o voi lasa mai putin pe urmatoarea. Multumesc, inca o data!adrianahttp://www.adrianan.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-83950644515074787932010-06-08T10:21:49.001+03:002010-06-08T10:21:49.001+03:00:D , am sa ma uit...
Si putem spera...ca vreodata....:D , am sa ma uit...<br />Si putem spera...ca vreodata...cine stie? :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-23188626593970380472010-06-07T16:05:54.533+03:002010-06-07T16:05:54.533+03:00Foarte intresanta reteta! Si eu folosesc tofu de l...Foarte intresanta reteta! Si eu folosesc tofu de la Inedit, mi se pare cel mai bun din cele pe care le-am testat.<br />Te astepta niste premii pe blogul meu! Iti doresc o saptamana minunata :)Carmenhttps://www.blogger.com/profile/11127773576906259471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-5499537005353754032010-06-07T14:21:01.986+03:002010-06-07T14:21:01.986+03:00Cami, scumpa mea, ung hartia ca sa nu cada seminte...Cami, scumpa mea, ung hartia ca sa nu cada semintele de pe frigarui. Pentru ca nu sunt unse cu nimic, la copt semintele au tendinta de a cadea. Am sa incerc sa nu ung, poate totusi va fi ok. De la cine am reteta, unge cu albus de ou tofu si asa semintele se lipesc bine, dar mie nu-mi place acel gust. Asa, sunt foarte bune si cu gustul vag afumat si aromate. cat despre brocoli, da, asa semi-crud. Apa sarata ajuta sa iasa viermisorii, iar legumele fierbinti turnate peste el il prepara suficient. Zeama de lamaie si caldura pastrata prin acoperire da gust foarte bun salatei si nu e nevoie de alta tratare termica. Eu zic sa incerci, s-ar putea sa descoperi cat de bun este! Multumesc de urari, o saptamana frumoasa si tie!<br /><br />Pansy, exista, iar eu il prefer mai ales in salate. Are un gust deosebit si este mai ferm. <br /><br />Ana-Maria, si eu am avut probleme cu tofu! Credeam ca indiferent de la ce firma iei e acalesi lucru. Ei bine, nu! Eu folosesc numai "Inedit" acum. La eticheta "Antreuri", Salata cu tofu, gasesti ambalajul celui pe care-l folosesc. Daca treci prin Bucuresti, m-as bucura nespus sa ne vedem, sa gatesc din toate retetele pe care ai vrea sa le testezi si sa vorbim cate-n luna si-n stele.<br /><br />Gabriela, sigur gasesti tofu la magazinele de ingrediente, mirodenii si condimente asiatice, care au sosuri de toate felurile, foi de orez, alge si cateva sortimente de tofu. Ai sansa sa iei din cel moale, ca o crema de branza, care in Romania nu se comercializeaza (dar poti sa ti-o prepari singur!), folosit la dulciuri. Daca vii prin Romania, gasesti in orice hipermaket, la produse bio sau la specialitati din branza.<br /><br />Zazuza, suna, dar si e, sunt gustoase chiar si asociate cu altfel de salata. De exemplu de fenicul!<br /><br />O saptamana minunata tuturor, sa va ocoleasca necazurile si sa aveti parte de multe bucurii, chiar daca sunt marunteElena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-71984889615695132832010-06-07T12:53:02.607+03:002010-06-07T12:53:02.607+03:00wow si iar wow! suna foarte bine!wow si iar wow! suna foarte bine!Zazuzahttp://gulaschsuppe.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-72538328796330446372010-06-07T10:43:49.800+03:002010-06-07T10:43:49.800+03:00Foarte bun totul,numai ca eu nu gasesc aceasta bra...Foarte bun totul,numai ca eu nu gasesc aceasta branza tofu nicaieri si nimeni nu a auzit de ea.Am fost si la magazinele de Romani si se uitau la mine ca la masini straine cand am intrebat daca au asa ceva.Asa ca ma las pagubasa nu mai caut nicaieri.Poate cand ma duc in Romania sa gasesc ca aici nu am nici o sansa!te pup si o zi buna!Gabrielahttps://www.blogger.com/profile/01001563649325555482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-61176554838338299382010-06-07T09:19:36.771+03:002010-06-07T09:19:36.771+03:00Uau ce apetisant arata...Eu am avut o experienta t...Uau ce apetisant arata...Eu am avut o experienta tare neplacuta legata de acest tofu si de atunci mi-am jurat ca nu mai cumpar asa ceva , sub nici o forma...Cred ca nestiinta mea in alegerea tofu-ului potrivit a fost greseala , ca chiar nu ma pricep la soirui , firme si altele de gen in tofu...Daca trec vreodata prin Bucuresti , sa mor de nu iti bag o vizita ca sa ma rasfeti cu tofu de asta...ca tare bine arata!<br />te pup Elena si iti doresc o saptamana implinitoare!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-49314510743716721212010-06-07T00:36:14.074+03:002010-06-07T00:36:14.074+03:00nu ma omor eu dupa tofu,dar in combinatia asta u s...nu ma omor eu dupa tofu,dar in combinatia asta u salata asta grozava cred ca e bun !nici nu am stiu ca este tofu afumat.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-1217919306269885132010-06-06T23:29:39.154+03:002010-06-06T23:29:39.154+03:00Chinezoaica mea draga. Prima intrebare? Nu inteleg...Chinezoaica mea draga. Prima intrebare? Nu inteleg de ce ungi hirtia de copt? Ce scop are? Lipsa de calorii...scuze, gluma. Nu are cum sa se lipeasca tofu, poate incerci si fara. Am citi eu bine, brocoli numai lasati in sare 30 de minute , fara putin fiert? jos palaria, nu l-as minca crudd nici sa ma bati. Stiai ca ai facut aici o super reteta pt. dieta, pt. slabit? Brocoli, pe linga spaac, ajuta la arderea grasimii in corp.Minunat! O saptamina plina de reusinte si bucurii. CamiCamiWitthttps://www.blogger.com/profile/08802441302808043135noreply@blogger.com