tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post1915208110187186525..comments2024-01-02T05:53:02.903+02:00Comments on Bucataria Elenei: Premiul pentru concurs!Elena Tomahttp://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-41924880825560141462010-05-10T20:35:52.833+03:002010-05-10T20:35:52.833+03:00Premiile sunt super! Bravo!!!Premiile sunt super! Bravo!!!Monuhttps://www.blogger.com/profile/06130483130275431453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-33140787748021586222010-05-07T21:50:04.032+03:002010-05-07T21:50:04.032+03:00am gasit in piata matache o taraba,e pe zona aprox...am gasit in piata matache o taraba,e pe zona aproximativ de mijloc,chiar la intrare,adica la aleea din fata,unde am gasit multime de condimente faine si ingrediente.acolo am vazut cum arata pe viu anasonul stelat.nu e ieftin dar nici scump nu e.merita sa-l cautati daca aveti nevoie de ceva condimente.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-10767548537122441672010-05-07T21:47:01.091+03:002010-05-07T21:47:01.091+03:00eu am fost acum ceva mai multa vreme in zona europ...eu am fost acum ceva mai multa vreme in zona europa,unde era un magazin bunisor,dar foi nu erau acolo.uite ca am zis ca pozez schinduful si am uitat.poate maine nu uit.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-62020684015782569542010-05-07T18:53:11.073+03:002010-05-07T18:53:11.073+03:00Pansy, planta nu o cunosc de la schinduf, doar sem...Pansy, planta nu o cunosc de la schinduf, doar semintele acestea decorticate, aromate pe care le folosesc la Garam masala, curry, baghar. Foile de orez acestea le-am luat de la K-life, un magazin de produse exostice din P-ta Amzei. Mi-a fost greu sa ajung la "Dragonul rosu" la magazinele chinezesti, unde as fi gasit mai multe.<br /><br />Daniela, anasonul acesta in forma de stea il folosesc si la dulce, dar si la baghar (un fel de ulei aromat) si la unele preparate in stil indian sau arab.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-3381911109153502062010-05-07T08:20:37.187+03:002010-05-07T08:20:37.187+03:00Ce de produse!
Dar te intreb un lucru, la ce se fo...Ce de produse!<br />Dar te intreb un lucru, la ce se foloseste anisonul estreiat? eu il am si lam folosit doar la dulce.<br />Pe curand.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10175374750227126880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2314809821552928252.post-32481056109798267232010-05-07T01:44:09.154+03:002010-05-07T01:44:09.154+03:00elena,stii tu ca fenugreek asta e schinduf ?am vaz...elena,stii tu ca fenugreek asta e schinduf ?am vazut si eu o traducere din asta google.eu am din oltenia,am inteles ca pe acolo creste,am sa-l pozez si am sa ti-l arat.dar nu am vazut sa aiba asa seminte.are o aroma extraordinara.e ingredientul meu secret pentru sarmale.unde l-ai gasit ? si foile de orez as vrea sa stiu de unde le-ai cumparat.ca eu nu am mai gasit de mult.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.com