miercuri, 31 decembrie 2014

Budinca de chia cu cacao la Provocarea secreta

La Provocarea secreta din luna decembrie gazda a fost Lacrimioara Mihaela care mi-a repartizat un blog pe care nu apucasem sa-l citesc cu atentie si metodic, cel al Iulianei. A fost o luna cu multe angajamente si schimbari in viata mea, asa ca s-au apropiat sarbatorile si m-am trezit renuntand la ce reteta alesesem si am facut aceasta budinca. Nu am regretat deloc, a fost excelenta combinatia si sper sa va trezesc curiozitatea sa o incercati!
Aceasta reteta este pentru ziua de Carbohidrati de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

Va trebuie:
2 linguri seminte chia
200 ml lapte
2 linguri rase cu cacao
2 lingurite pline cu miere
fructe proaspete
fulgi de migdale

Mierea si cacao le-am frecat impreuna putin pentru ca mierea mea desi foarte buna si fara adaosuri ciudate s-a zaharisit.


Am adaugat laptele cate putin, am amestecat bine si am adaugat semintele de chia.

Am lasat la hidratat cam 3 ore, pana semintele de chia leaga budinca. Apoi am decorat-o cu fructe de kiwi, kaki si fulgi de migdale.

Deci nu va trebuie cuptor, doctorat in gastronomie, etc. Este sanatoasa, buna, deosebita, iar despre se intele de chia gasiti pe net destule informatii.

Sper sa va placa alegerea mea!
Cum este ultima postare din acest an, va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine in acest an, ca ati incercat poate propunerile mele si imi cer scuze daca uneori v-am dezamagit. 
Va doresc un an mai bun si tot ce va doriti in 2015!

4 comentarii:

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails