sâmbătă, 11 mai 2013

Prietenie, eveniment special si premiu

De ce acest titlu? Normal, pentru ca exista o legatura, un liant. Participarea mea la prima campanie propusa de Dr Oetker a venit la recomandarea unei prietene - virtuala pana in acest moment - o doamna speciala din Timisoara - Liana Toma
Pe parcursul participarii am mai castigat un  prieten virtual si nu numai - Diana Cojocar. De ce "si nu numai"? Cu Diana am tinut legatura si telefonic, deci ne-am auzit vocile, dar nu am apucat sa ne si vedem.
Acuma, despre ce eveniment special este vorba?
Campaniile Dr Oetker reprezinta munca de promovarea a unei firme specializate - Smart Corporation Group - la care Diana isi ia extrem de in serios atributiile. 
Fiindca toate sunt legate intre ele, iata in mare evenimentul, iar la sfarsit si cateva imagini cu premiul castigat la ultima campanie.

Smart Corporation Group a organizat pentru iubitorii publicitatii un eveniment in cadrul Noptii Agentiilor in care invitatii au avut parte de momente de creativitate si gust alaturi de branduri celebre ca Angelli si Dr.Oetker.
Pe langa tricourile pictate cu maiestrie, graffiti si panouri de creativitate, musafirii au avut parte de bauturi si gustari atent preparate.
Strawberry Field, Garibaldi, Bitter Spritz si Bellini sunt doar cateva dintre cocktail-urile pe baza de Angelli pe care invitatii le-au putut savura, acestia avand de asemenea ocazia sa-si prepare propriile bauturi unice.





Ambianta frantuzeasca a serii a fost oferita de Dr.Oetker care a pregatit gustoasele Bistro Baghette, lansand astfel si un nou sortiment in cadrul evenimentului, acela de baghete Champignon. Pizza cu blat pufos Guseppe de la Dr.Oetker, scoasă direct de la cuptor, a fost apreciata de toti invitatii. 


Detaliul aromat al evenimentului a fost adus de restaurantul 1001 Nopti, care a expus condimente cu specific libanez de pana la 4.000 de euro kilogramul, precum sofranul, turmeric, coriandrul si multe altele.



SCG este un grup de companii de publicitate care integreaza activitati de productie, creatie, comunicare, PR, direct marketing, trade marketing, strategie si consultanta de marketing, prima companie luand fiinta in 1999.
 

Iar acesta este premiul meu de la ultima campanie 


2 comentarii:

  1. you're in point of fact a good webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you're doing
    any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork.
    you've done a excellent activity in this topic!

    my web site; Mario Lemieux Authentic Jersey

    RăspundețiȘtergere
  2. I was recommended this blog by way of my cousin. I'm not positive whether or not this post is written by him as no one else recognize such unique about my problem. You are wonderful! Thank you!

    Also visit my web site - Mario Lemieux Black Jersey

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails