marți, 28 februarie 2012

Ciocolata roz, o invitatie in ton cu luna februarie

15 comentarii:
Aceasta ciocolata ma straduiesc de ceva timp sa o fac si tot s-a ivit cate ceva de facut si saream peste ea. Ca sa nu fiu ipocrita, saream si pentru ca este un dulce nerecomandat cuiva care tine o dieta. Da, dar... din cand in cand fiecare om simte nevoia unui mic rasfat. Baza ei a fost adaptata, inspirata fiind de reteta Nainei de ciocolata de casa. Eu nu faceam asa ciocolata, dar trebuie sa constat ca procesul tehnologic descris de ea este mai bun, ciocolata devine o reusita fara efort. Si ca sa previn intrebarile puse ei - de-a dreptul ciudate - ciocolata de casa nu se coace!!! Ei, daca am lamurit dilema asta "existentiala", sa trecem la fapte si sa facem precizarea importanta ca reteta participa si la un concurs pe blogul  Andreei Dianu. Ideea ei este deosebita si mai aveti timp sa participati la concurs. Iar daca nu doriti sa participati va fac invitatia sa-i faceti o vizita ca sa descoperiti foarte multe retete interesante.
Aceasta reteta este pentru ziua de Carbohidrati de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

joi, 23 februarie 2012

Dovlecei gratinati si provocarea secreta

12 comentarii:
Oh, da! Intiativa avuta de Ama, "Provocarea secreta", continua. Detalii despre aceasta actiune gasiti aici. Pentru aceasta luna am avut repartizat un blog extrem de interesant. Mi-a fost relativ greu sa aleg o reteta adaptabila dietei mele nu din cauza restrictiilor ei de disociere, ci multitudinilor de idei gasite pe acest blog, care este gestionat de Irina, cu un nume sugestiv Doi si un "sfert"... la masa. Nu va dezvalui de unde vine numele blogului, va las voua supriza sa-l descoperiti. Am ales aceasta reteta, la care si Irina s-a inspirat de pe alte bloguri, dar prin simplitatea ei m-a inspirat pe moment. Aveam multe optiuni, dar a avut un cuvant de spus in alegere si ce aveam eu in camara, asa ca nu ma certati ca am ales ceva atat de simplu.
Aceasta reteta este pentru ziua de Proteine de a Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

luni, 6 februarie 2012

Am mai primit un premiu!!!

7 comentarii:
De data aceasta cadoul virtual a venit de la Maria Mihalache, cu al ei blog Cu Medi in bucatarie. Medi are un blog cu multe retete, pentru toate gusturile, usor adaptabile la o dieta. Stiu asta foarte bine pentru ca uneori m-am inspirat din retetele ei. Pe langa asta este o doamna amabila si care transmite multa iubire si, dupa cum declara singura, ii place sa transmita iubire. Sper sa transmit si eu mai departe putin din asta mai departe. Multumesc mult, Medi!
Cadoul este insotit de 5 recomandari si 7 intrebari.
Recomandari
1. Aminteste persoana care ti-a acordat premiul printr-un link catre blogul ei.
    S-a rezolvat, cu mare drag.
2. Raspunde intrebarilor care insotesc premiul.
    Voi face asta imediat ce trec prin toate recomandarile.
3. Spune ceva despre tine ce nu ai mai spus nimanui pe blog.
    Mi-as dori sa apuc ziua cand devin bunica, dar nu depinde de mine. Intr-un prim pas as fi multumita ca fiul meu sa-si intemeieze propria familie.
4. Premiaza cate bloguri crezi tu ca merita acest premiu!
    Aici am intampinat o problema, pentru ca nu pot face o lista atat de lunga. Ma voi multumi sa aleg la inspiratie cateva.
5. Asigura-te ca anunti proprietarii blogurilor ca au primit acest premiu.
    Promit.
Intrebari
1. Care este produsul de machiaj preferat?
    Rujul mi se pare absolut necesar.
2. Care a fost trendul preferat in 2011?
    Trend in ce? Politica, moda, gastronomie? Eu arareori sunt o persoana in trend, in cea mai mare parte ma opun trendului, asa ca sa fie cineva care sa opreasca valul. De exemplu urasc sa vad "armata" de bebeluse in roz, sau bebelusi in bleu, de parca nu ar mai fi si alte culori pe lumea asta!
3. Care este desertul tau preferat?
    Acum cel mai greu rezist unei felii de tort. Am si aici preferinte, cu fructe (tip diplomat), ciocolatoase si caramel.
4. Culoarea preferata?
     Gusturile mi s-au schimbat in timp, dar cred ca rosul ramane in top. Cu precizarea ca nu e si culoarea mea politica!!!
5. Care este prenumele tau?
    Elena
6. Care este ultima melodie ascultata?
    Asta
7. Pisici sau caini?
    Clar - pisici.
Premiul il trimit la:
    -Lia
    -Alinutzika
    -Codruta
    -Adina
Multa iubire va doresc!

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails