joi, 31 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 45

6 comentarii:
Zi de Vitamine la dieta. Cum este o zi cu putine optiuni, eu prefer, in locul unor compoturi care ar distruge si putinele vitamine si nutrienti continuti de fructe si legume, sa apelez la o salata.






marți, 29 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 44

5 comentarii:
Zi de Carbohidrati. Eram in vizita la pranz, asa ca a trebuit sa ma adaptez situatiei. Norocul meu este ca prietenii inteleg hotararea mea si ca nu ma abat de la reguli, asa ca au improvizat ceva adecvat - pateuri cu ciuperci. Numai ca am mancat pateurile cu ciuperci fara sa apuc sa fac o fotografie. Am reusit sa fac insa poze la cele cu cascaval, din care nu am mancat. Am vrut doar sa va arat ce frumuseti au facut prietenii mei pentru mine in 15 minute.

luni, 28 martie 2011

Dovlecei umpluti mai... altfel

4 comentarii:
Ziua 43 - Amidonuri. Daaa, asa cum am promis, va arat ce-am facut pentru aceasta zi, un preparat despre care am pomenit la ziua anterioara de amidonuri. Pai atunci am facut de test si a fost agreata chestia asta, asa ca azi am trecut la reloaded. Bine, se poate imbunatati, mai ales de cei care nu tin aceasta dieta si deci pot adauga ceva iaurt ca dressing. Ce pot sa spun? Este surprinzatoare si excelenta la gust, iar umplutura poate fi folosita si la niste sarmale in foi de vita, stevie, podbal.
Aceasta reteta este pentru ziua de Amidonuri de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

Din nou la dieta - zilele 41 si 42

2 comentarii:
De ce amandoua? Pai sambata a fost ziua 41 - Vitamine. Pentru ca a fost un moment cu mare incarcatura emotionala si a trebuit sa participam la comemorarea unui an de cand nu mai este printre noi un prieten, a fost nevoie sa particip la ceremonia religioasa si la pomenirea de dupa. Deci... dieta s-a dus nitel de gard. Adica legume si fructe crude au fost, dar si ceva coliva. Nu multa, dar orisicat! Mea culpa ca am calcat stramb! Ieri, duminica, ziua 42 - Proteine.

Din nou la dieta - ziua 40

6 comentarii:
 Zi de Carbohidrati. Sa nu ma certati ca n-am avut timp de postat, dar acum recuperez. Vreau sa va arat variante pentru fiecare zi, deci sa va spun ce a fost vineri, in ziua cu dulciuri. La pranz am facut legume inabusite pe care le-am insotit cu niste paste de orez, iar seara o felie de tort. Care tort l-am facut eu, testand... pasta de zahar pentru decor. Cu ocazia asta am constatat ca: pot sa fac pasta de zahar si ca este foarte usor sa "imbraci" un tort in pasta. Daca ma rezumam la asta, filozof ramaneam! Dar, m-am apucat de modelat si am ajuns la concluzia ca iti trebuie o rabdare de fier (forjat!), experienta (adica sa tot faci pana iti iese bine!) si timp. O sa va arat cum a iesit decorul (ca gustul a fost excelent!), ca sa aveti de ce sa "va radeti"!

Din nou la dieta - ziua 39

Niciun comentariu:
Zi de Amidonuri. Ai zice ca este simplu, dar daca esti in criza de timp si tot ce ti-ai propus sa faci se da peste cap ca prioritate, nu este chiar asa. In fine, pentru ca am facut pentru partea masculina a familiei o ciorba de fasole (deh, e post, nu!), am zis sa-mi improvizez si eu ceva. Ce altceva decat o salata?



 

joi, 24 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 38

7 comentarii:
Ieri, zi de proteine la dieta. Doar ca tot ce avusesem in gand a zburat ca vantul pentru ca am avut niste probleme si am fost nevoita sa improvizez. Aveam niste pui, asa ca a trebuit sa apelez la el, chiar daca este post. Mi-am propus sa fac cat mai putine abateri din astea.



marți, 22 martie 2011

Salata de papaya cu avocado, pere si fistic (Papaya salad with avocado, pear and pistachio)

6 comentarii:

Intotdeauna mi-au placut salatele! Nu este o declaratie formala, ci adevarul. Dar, de cand am descoperit Dieta Rina si posibilitatea de a ma rasfata in fiecare zi cu altceva, am capatat o adevarata placere in a testa diverse combinatii, testandu-mi gustul si incercand legume si fructe, sosuri, condimente, arome. Intotdeauna las la voia inspiratiei crearea unei salate. Asa este si cu aceasta salata, un fel de concurs de imprejurari: am cumparat avocado foarte frumos din intamplare, papaya era in market la promotie, iar restul le am mereu prin camara, asa ca restul a fost doar inspiratie de moment.
PRECIZARE - Cu varianta in engleza voi participa la un eveniment organizat de Ivy.
Aceasta reteta este pentru ziua de Vitamine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

luni, 21 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 36

Niciun comentariu:

Cum am refacut, la cerere, vinetele chinezesti, m-am lafait si le-am combinat cu niste noodles pregatiti in supa de legume. Eram in criza de timp, asa ca era cea mai buna solutie, plus ca in aceasta situatie nu le mai mancasem. Deci, foarte simplu si rapid, un pranz gustos. La cina? Ehei, aici am facut o paine-chec cu nuci aseara. Deci, m-am pregatit din timp! Numai ca am adaptat reteta, adaugand mai mult zahar si nuci, transformand originalul, aflat pe Dulceata de trandafiri, in desert.


Chili con carne surpriza si o provocare

4 comentarii:
Hm, dragii babei, aceasta reteta este pentru ziua de ieri de la dieta, ziua 35 - Amidonuri. Dar... este si propunerea mea pentru Provocarea "Dulce Romanie", gazduita luna aceasta de Carmen. Mai multe despre aceasta actiune v-am spus aici. Cum din noiembrie 2010 particip in fiecare luna la aceasta idee cu o reteta preparata special, nici acum nu vreau sa ma dezmint si aduc o reteta reinventata. De ce este surpriza? Pentru ca este facuta cu "carne" vegetala, adica soia texturata, de o calitate foarte buna, o noutate pe care cei de la Inedit o aduc pe piata, pe langa celelalte produse oferite pana acum. Tofu de la ei este cel mai bun pe care l-am mancat pana acum, deci am fost increzatoare cand am pornit la drum. 
Aceasta reteta este pentru ziua de Amidonuri de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

duminică, 20 martie 2011

Vinete chinezesti cu tofu

7 comentarii:
Ieri, Ziua 34 - Proteine. Aceasta reteta este o adaptare sau o completare a unei retete preluata ad literam de la Andreea. Bine, aproape identic, pentru ca n-am avut ulei de ardei iute si am pus 3 lingurite ulei de susan si fulgi de chili. Am facut reteta de mai multe ori si am combinat pentru fiecare din cele 3 zile ale dietei in care se pot consuma. Ieri am servit vinetele astea minunate alaturi de tofu aromat. Multumesc draga mea Andreea pentru detaliile prepararii acestei retete, care a placut tuturor foarte mult.
Aceasta reteta este pentru ziua de Proteine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

sâmbătă, 19 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 33

4 comentarii:
Dap, am ajuns la ziua 33 - Vitamine. Si am slabit "prea putin" 4 kg (bine, asta era in ziua 30, cand m-am cantarit!), dupa cum s-a apreciat. Nu vreau si nu e locul de controverse, dar: fiecare reactioneaza altfel la o dieta; sunt niste criterii de varsta, sex, stare de sanatate care conditioneaza ritmul scaderii in greutate; daca ai mai tinut diete inainte si organismul a ajuns la un stadiu de "platou", adica se lupta cu vointa ta; si, cel mai important lucru, nici o scadere in greutate rapida nu este de bun augur si nici normala. Astea fiind doar cateva observatii capatate prin informare, experienta, ratiune si logica. Si starea asta de agitatie mi se trage de la ziua aceasta de rontaiala.  Hi, hi, hi... si asta a fost ieri!

joi, 17 martie 2011

Stevie usor de facut cu mamaliga aromata

8 comentarii:
Ziua 32 la dieta, Carbohidrati. Ce sa mai pierd timpul, va spun direct de ce am ales reteta asta: pentru ca am fost intr-o mica escapada si am cules stevie proaspata si tanara, adevarata trufanda. Nu foarte multa, pentru ca nu a fost destul timp soare si cald, iar daca ma uit la ziua de azi cred ca vom mai avea de asteptat primavara. dar am gasit suficienta pentru doua portii. Cel mai mult a durat spalarea si curatarea, decat prepararea lor. Am ales o astfel de varianta pentru ca este preferata mea si la spanac si la stevie. Cu urzicile este alta treaba - alea cel mai mult imi plac ciorba (poate va arat odata cum o fac eu) si pilaf. Am zis ca sunt concisa si iar m-am luat cu vorba!

miercuri, 16 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 31

6 comentarii:
Exact, a sosit si ziua 31, adica Amidonuri. Cum am fost plecata cam toata ziua, dupa o banana micuta si vreo doua guri de cafea, la pranz am incropit ceva. Ce puteam face asa repede? O tocanita de cartofi si ceva muraturi. Mai aveam cativa castraveti murati la indemana si am ezitat putin la tocanita, dar in final a iesit excelenta. Chestia cea mai ciudata? Nu speram sa iasa asa de buna, pentru ca am facut ceva ce nu fac de obicei - am amestecat doua soiuri de cartofi si a iesit o mancarica asa cum o facea mama... cremoasa. Bine, bine, nu chiar ca mama, pentru ca ea nu punea za'tar, dar a fost cremoasa.

Din nou la dieta - ziua 30

6 comentarii:
Luni a fost ziua 29 la dieta, prima zi de apa. Cum a trecut, cat aveam la cantarirea de azi-dimineata? Ce am facut ieri la dieta, adica ziua 30, de Proteine? Sa le luam pe rand. 
Am trecut cu brio peste ziua de apa. N-am baut o fantana, dar a fost foarte bine, pentru ca nu mi-a fost foame si n-am poftit la nimic! 
Cat aveam minus la cantar ieri dimineata? Ta daaaaaaa.... 4 kg! Deci, dupa 29 de zile am scazut cu totul 4 kg. De ce ma bucur asa? Pai, nu prea speram, avand in vedere ca eu oricum ma alimentaez disociat. Doar ca la mentinere, unde discocierea se aplica la fiecare masa, la dieta este pentru ziua intreaga. Iar eu am cam abuzat de Proteine la mentinere, sarind uneori de zilele de Carbohidrati. Asa ca am pus cateva kg inapoi, din cele date la dieta jos.
Ce am facut ieri la dieta? Nici o reteta speciala, asa ca nu o pun intr-un post separat, dar voi arata cateva imagini de la preparatul de la pranz si cina.

marți, 15 martie 2011

Un premiu nou!

4 comentarii:
N-am apucat, din criza de timp sa afisez la timp premiile primite, ca am mai primit unul! Furnicuta mea draga m-a cadorisit cu un premiu proaspat si nu puteam sa refuz nici un ruptul capului. Nu mai pierd timpul sa va conving sa treceti pe la ea pentru ca sunt convinsa ca o cunoasteti deja si este imposibil sa nu va placa originalitatea si placerea cu care te primeste in spatiul ei virtual.

Salata de rosii mai altfel

3 comentarii:
Ziua 28 la dieta, deci Vitamine. Aceasta salata a fost o inspiratie de moment, fiind duminica, obosita si pentru ca imi propusesem iar o zi de rontaiala. Dar, aveam cate ceva prin frigider si cum rosiile nu erau suficiente, am mai adaugat cate ceva si am zis sa va prezint ce-am facut. Poate va dau o idee demna sa va surprinda sau sa va motiveze sa incercati. Va rog doar sa faceti abstractie de faptul ca feliutele de avocado s-au razvratit la sedinta foto si n-au vrut sa stea cum le-am sugerat eu. Poate sunteti mai convingatori(oare) ca mine!
Aceasta reteta este pentru ziua de Vitamine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

Premii proaspete, de primavara!

9 comentarii:
Am primit in dar niste premii! Vremea frumoasa, cuvintele frumoase care insotesc premiile... nu-mi vine a crede. Mimmi de la Bucate pe alesePansy si Explora Cuisine mi-au trimis aceste daruri virtuale, parca dinadins sa-mi aduca un zambet si acea senzatie placuta ca cineva se gandeste si la tine!  Cu Pansy stau lucruri cumva special, pentru ca inafara de gusturi apropiate, suntem cam de aceeasi varsta, ne-am si intalnit de doua ori, dar suntem si pe aceeasi lungime de unda in multe privinte. Asta nu inseamna ca celelalte doua "vinovate" de acordarea premiilor, chiar daca nu ne-am intalnit si in lumea reala, sunt mai prejos si  cred ca ar trebui sa treceti des pe la ele in bucataria virtuala. 
Mai trebuie sa fac o precizare importanta: nu am ales cele zece bloguri dupa un criteriu anume si nici intr-o ordine anume, pentru ca fiecare din ele are un ceva interesant de spus si regret ca nu au "incaput" mai multe in lista. 
LATER EDIT - premiul mi-a mai fost acordat de Haplea Blog, un blog cu multe retete interesante. Ii multumesc astfel pentru bucuria pe care mi-a facut-o nominalizandu-ma si pe mine. O primavara frumoasa, nu-i asa?

duminică, 13 martie 2011

Pasta de naut cu migdale si masline - un alt fel de hummus!

14 comentarii:
Ziua 26 la dieta - Amidonuri. Va datorez scuze pentru ca am ramas datoare cu aceasta reteta, dar inversarea retetelor este efectul distractiei de sambata seara. Ei, v-am mai spus ca am avut o surpriza placuta cu un supliment la o revistuta destul de obscura calitativ. Ei bine, tot din acel supliment m-am inspirat la aceasta reteta. Mi-a placut experienta aceasta, ca si in cazul retetei precedente, Mazare cu ciuperci in vin. Varianta aceasta de hummus, a fost asa cum ma asteptam: o surpriza placuta! Este interesanta si aromata. Dar oricat de incantata as fi eu, ca sa vedeti daca va place va trebui s-o incercati singuri.
Aceasta reteta este pentru ziua de Amidonuri de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

Pateuri cu praz si ciuperci

3 comentarii:
Ieri, sambata, ziua 27 la dieta, zi de Carbohidrati. Cum aveam dupa-amiaza un eveniment, la care aveam la dispozitie bunatati (unele au fost o dezamagire culinara pentru mine!) si prajitura sau tort la incheiere, mi-am facut ceva repejor la masa de pranz. Nu e varianta ideala, pentru ca aluaturile foitaj de cumparat sunt facute cu margarina (pe care eu nu o consum!), dar n-am avut de ales din cauza lipsei de timp. Daca faceti voi aluatul, incercati aceasta varianta neaparat, ca tare buna a fost!
Aceasta reteta este pentru ziua de Carbohidrati (pranz) la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

vineri, 11 martie 2011

Rulouri de somon cu pasta de avocado

8 comentarii:
Alaltaieri, ziua 24, zi de Vitamine. Nimic special, doar rontaiala de legume crude si fructe, plus cateva nuci ca, deh, au fost mucenicii. Chiar daca am postat pe Facebook cam cum aratau mucenicii, eu m-am abtinut si am mancat doar ceva nuci. Ieri, ziua 25, de Proteine si am ratat postul. Deci, merit o sapuneala. Dieta am respectat, dar postul ioc.  Azi insa am fost cuminte, avand zi de Amidonuri, deci am facut o reteta speciala de post. Dar, sa nu divaghez (de la problemele cu blogul mi se trage!), sa va prezint reteta din ziua de proteine (25) si maine pe cea de azi, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
Aceasta reteta este pentru ziua de Proteine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

miercuri, 9 martie 2011

Un concurs cu tema de sezon

10 comentarii:
Poate nu e cea mai buna exprimare, dar am considerat ca merita sa promovez un concurs care aduce in discutie plantele verzi, de primavara si are ca premii carti. Carti care promoveaza retete vegetariene. Intrebarea este foarte simpla: care sunt "verdeturile" de primavara care va plac cel mai mult, pe care le preferati. Care sunt premiile? Sa lasam organizatorul concursului - Bucatar Maniac -sa va spuna ce si cum, care sunt conditiile sa participati.

marți, 8 martie 2011

Paste integrale proaspete - in zodia sfeclei

4 comentarii:
Ziua 23 la dieta - Carbohidrati. La cina am voie, cu masura, ceva dulce si 3 bucatele de ciocolata dark (75% cacao, cel putin!). Pai, asa mai zic si eu dieta, nu? Sa lasam glumele si sa va arat ce paste am facut la pranz si de ce in zodia sfeclei. Aveam niste sfecle rosii care se ofileau in camara. Cum n-am gasit din cele rozalii, cu cerculete, care nu pateaza si care sunt dulci, numai bune de salata, le-am atacat pe astea. Una am curatat-o si razuit-o (dupa ce mi-am pus manusi!) si am recuperat sucul. Iar cealalta, dupa spalare, am pus-o la fiert si am taiat-o cubulete dupa ce s-a racit si am curatat-o de coaja. Eu  prepar uneori paste proaspete, facute de mine in casa, simplu, folosind doar un ingredient sau doua. Sa va arat ce am facut de aceasta data.
Aceasta reteta este pentru ziua de Carbohidrati(pranz) de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

luni, 7 martie 2011

Mazare cu ciuperci in vin

10 comentarii:
Ziua 22 la dieta - Amidonuri. Pentru ca revistuta din care m-am inspirat nu prea merita prezentata intr-o fotografie, doar o mentionez ca sursa: "Femeia de azi" . De obicei, in cel mai bun caz, poate fi o sursa de inspiratie cand esti in pana de idei, daca n-ar contine o multime de erori. Este vorba de un numar aparut recent,  de colectie, care are subtitlul "44 retete sanatoase de post" si este o surpriza placuta pentru ca are in el vreo 6 idei interesante, pe care voi incerca sa le testez. Aceasta este prima reteta testata si vreau sa va spun ca am facut foarte putine modificari si ca este EXCELENTA.
Aceasta reteta este pentru ziua Amidonuri de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

duminică, 6 martie 2011

File de cod la abur cu sos de mustar

3 comentarii:
Am vazut, dupa ce am facut reteta deja si faptul consumat, discutia despre prospetimea fileurilor de peste de prin supermarketuri. Da, se pare ca de aceasta data am avut noroc! Credeam ca numai eu am "norocul" asta, dar se pare ca situatia este generalizata si cumpararea pestelui in stare corecta de prospetime si calitate a devenit similar cu jucatul la ruleta! Cu exceptia cazurilor in care il prind eu, restul este risc. Ei, se pare ca de data asta am avut noroc. Am pregatit aceste fileuri pentru azi, ziua 21 la dieta, deci Proteine. Sursa de inspiratie? Bucatica de emisiune "Ce se intampla, doctore?" de la pro tv (am scris intentionat cu litere mici, pentru ca eu cred ca sunt din ce in ce mai mici privind calitatea!) in care a aparut Radu Popovici. Am avut aceste fileuri de cod, asa ca am zis sa incerc varianta mea la abur. Pentru ca nu am prins din emisiune decat cadrele in care arata impachetarea, m-am descurcat singura.
Aceasta reteta este pentru ziua de Proteine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

sâmbătă, 5 martie 2011

Lipii integrale cu ragu de legume

5 comentarii:
Ieri ziua 19 la dieta, zi de Carbohidrati. M-am gandit sa va arat ceva ce am mai facut in cateva variante, dar nu am postat niciodata. Aceste lipii insa le-am facut pentru prima data, au fost bune, integrale cum imi plac mie, dar undeva am gresit eu, pentru ca desi le-am intins foarte subtiri au crescut la copt si nu au fost foarte maleabile. Probabil, din cauza fainii, eu am pus un amestec de faina alba 480 si faina neagra de grau. De gustoase au fost gustoase, dar parca sunt un scutec desfacut, nu s-au putut rula frumos ca la shaorma. Deh, m-a multumit gandul ca sunt mai bune decat alea de cumparat pentru ca stiu sigur ce-am pus in ele! Sa va zic si sa arat ce am facut, poate va dau o idee buna si poate faceti lipii mai bune decat ale mele.
Aceasta reteta este pentru ziua de Carbohidrati de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

joi, 3 martie 2011

Burgul cu legume transformat intr-o tocana

3 comentarii:
Azi, ziua 18 la dieta, deci trebuia o reteta cu ingrediente din grupa Amidonuri. Deh, m-am gandit si m-am gandit si nu-mi vedea ideea salvatoare. Apoi mi-a cazut fisa... Cam greu, ce-i drept, dar asta e! Pentru ca am avut o discutie cu o prietena despre evenimente din tineretele noastre, normal am discutat si despre mancare si am ras cu ce pofta mancam tocana de legume dupa modelul celei comercializata la borcan pe vremea impuscatului. Erau in ea multe legume, pe care le aveam si noi prin gradina proprie sau pe la parinti, si... orez. Cred ca tocana aia de la borcan se voia un fel de pilaf sarbesc, dar era cu mult sos de rosii si resturi de legume. Cand ne apuca pofta ne tranteam cate o tocana care sa semene cu aia. Mama o ura, dar noua ne placea amestecul de legume, rosii si orez. Era un orez cam maruntel si nu prea bine decorticat, dar era gustos, si avea o aroma parca a lan de grau... Si pentru ca aromele acelor vremi erau in vorbele noastre, am zis sa fac acea reteta, dar cu grau burgul. Eu am mai postat o reteta asemanatoare aici, dupa o varianta de pilaf, dar asta este mai aproape de acea tocana pe care o faceam noi. Si i-am pus si o ploaie de verdeata la sfarsit, ca sa fie ca atunci cand culegeam totul din gradina.
Aceasta reteta este pentru ziua de Amidonuri de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

miercuri, 2 martie 2011

Frigarui cu peste in stil asiatic

5 comentarii:
Am promis pe Facebook si niste retete cu peste, asa ca ma execut. Azi fiind zi de Proteine la dieta, am trecut la prepararea unor frigarui din file de pangasius. De ce pangasius?Pai, asta am avut la dispozitie. Si, DA, stiu discutiile si controversele privind calitatea acestui peste importat din Vietnam! Dar, nu sunt convinsa 100% ca asa stau lucrurile cu acest peste adus in Romania, iar eu ce am luat nu era importat din aceasta tara. Apoi, o sa-mi reprosati ca, fiind pescarita, de ce nu fac o reteta cu peste autohton, eventual prins de mine. Simplu! Nu am. Novacul pe care l-am vazut in Real nu m-a inspirat deloc. Da, chiar deloc! Mi s-a parut ca-i este afectata iremediabil prospetimea, si ca este mai riscant sa incerc "marea cu degetul". Am fost chiar tentata sa-i reclam, dar era pierdere de vreme si era foarte tarziu. Daca aveti la dispozitie un peste alb proaspat, eventual burta de crap dezosata, puteti incerca aceasta reteta si cu astfel de peste.
Mai bine va arat cum am facut si sa las la o parte eventualele reprosuri.
Aceasta reteta este pentru ziua de Proteine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

marți, 1 martie 2011

O alta salata de cruditati

4 comentarii:
Aceasta salata de cruditati mi-a fost inspirata de o reteta aflata aici. Este un spatiu care-mi place si unde mai haladuiesc dupa informatii privind diete, alimentatie sanatoasa, diverse experiente. Numai ca a trebuit sa o adaptez la dieta pentru ziua de azi - Vitamine. Sunt sigura ca o s-o refac si pentru alta zi, adaugandu-i putin ulei de masline. dar, pana atunci, iata despre ce este vorba.
Aceasta reteta este pentru ziua de Vitamine de la Dieta Rina - Dieta de 90 de zile.

"Dulce Romanie" continua!!!

11 comentarii:

Ce placut este cand un proiect reuseste sa-si pastreze frumusetea! Proiectul "Dulce Romanie", o provocare adresata noua de Mihaela, continua. Carmen, de la Bucataria Furnicutilor, a preluat stafeta in luna martie si ne propune ca ingrediente vinul si cafeaua.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails