luni, 28 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 40

 Zi de Carbohidrati. Sa nu ma certati ca n-am avut timp de postat, dar acum recuperez. Vreau sa va arat variante pentru fiecare zi, deci sa va spun ce a fost vineri, in ziua cu dulciuri. La pranz am facut legume inabusite pe care le-am insotit cu niste paste de orez, iar seara o felie de tort. Care tort l-am facut eu, testand... pasta de zahar pentru decor. Cu ocazia asta am constatat ca: pot sa fac pasta de zahar si ca este foarte usor sa "imbraci" un tort in pasta. Daca ma rezumam la asta, filozof ramaneam! Dar, m-am apucat de modelat si am ajuns la concluzia ca iti trebuie o rabdare de fier (forjat!), experienta (adica sa tot faci pana iti iese bine!) si timp. O sa va arat cum a iesit decorul (ca gustul a fost excelent!), ca sa aveti de ce sa "va radeti"!
ZIUA 40 - CARBOHIDRATI

Micul dejun - o cafea fara zahar sau indulcitor (pentru ca asa imi place!), o portocala

Pranz - legume la tigaie cu paste de orez. O sa va arat doar legumele, ca sa vedeti cam ce bunatate a iesit din praz, usturoi, morcov, telina apio, brocoli si conopida, ardei gras si ceva fenel, ulei, sare, piper si otet balsamic









Cina - o felie de tort (pentru ca avea ciocolata, n-am mai mancat si patratelele de ciocolata!)










6 comentarii:

  1. Foarte frumos totul. Nu are de ce sa rada nimeni de el. Eu inca n-am facut pasta de zahar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ivy is very tasty, with tops of vanilla and cocoa, white chocolate with almond cream and chocolate cream with nuts. If I stopped, the blanket covering the cake with sugar paste, would have been better. But I tried to do and some flowers, which was the first time I try something without quality pigments and experience did not come out beautiful. It can be fun for a start ... but only that.

    Cristina, se face foarte usor pasta, daca respecti pasii si proportiile ingredientelor. Dar, din pacate, daca ramaneam la ideea acoperirii si a funditei de la panglica de jos ar fi fost mult mai bine. Da, exista un inceput in toate, doar ca asta trebuie trecut la incercari penibile. Consolarea mea este ca avea un gust spectaculos. Blaturile au fost din vanilie si cacao, cremele ganache cu ciocolata alba si migdale macinate si de ciocolata amaruie cu nuci zdrobite. L-am si insiropat usor cu un sirop aromat cu un pic de lichior de zmeura, din productie proprie. Cand o sa mai am timp o sa mai modelez, ca sa capat experienta, dar iti trebuie si talent pe langa indemanare, care la mine se pare ca este absent...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mandala, multumesc pentru apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! Va urmaresc blogul de putin timp, de cand m-am apucat si eu de dieta Rina. Sunt in cea de a 7a zi, si uneori am nevoie de inspiratie, desi de multe ori doar gatesc la repezeala, din cauza programului aglomerat de la facultate. Va admir mult si stiu ca si eu o sa reusesc sa termin dieta! Vazand atatea persoane care au reusit ma incurajeaza.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails