sâmbătă, 19 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 33

Dap, am ajuns la ziua 33 - Vitamine. Si am slabit "prea putin" 4 kg (bine, asta era in ziua 30, cand m-am cantarit!), dupa cum s-a apreciat. Nu vreau si nu e locul de controverse, dar: fiecare reactioneaza altfel la o dieta; sunt niste criterii de varsta, sex, stare de sanatate care conditioneaza ritmul scaderii in greutate; daca ai mai tinut diete inainte si organismul a ajuns la un stadiu de "platou", adica se lupta cu vointa ta; si, cel mai important lucru, nici o scadere in greutate rapida nu este de bun augur si nici normala. Astea fiind doar cateva observatii capatate prin informare, experienta, ratiune si logica. Si starea asta de agitatie mi se trage de la ziua aceasta de rontaiala.  Hi, hi, hi... si asta a fost ieri!
ZIUA 33 - VITAMINE

Micul dejun - ceai verde neindulcit, o felie de pomelo

Pranz - o salata de cruditati, alta bineinteles - din fenel, papaya, migdale, menta, sare, piper si zeama de lamaie (toate in cantitati, dupa gust!)









Gustare - (nu e o abatere, ca la ziua aceasta am avea voie din 2 in 2 ore sa mancam un fruct sau o leguma!) mijeii de la 6 nuci frumoase

Cina - o portocala si 2 kiwi

4 comentarii:

  1. Brandusa, multumesc mult. Eu am zis ca dieta asta mi-a oferit pretextul asteptat sa fac in fiecare zi altceva de mancare. Hi, hi... Sa vedem la sfarsitul celor 90 de zile cu ce gramaj in minus o sa ma laud.

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena,

    Te admir ca ai atata ambitie.
    Si eu tin dieta in fiecare primavara.
    Astept sa se umple piata de verdeata si ma apuc de pascut.:)
    Nu te lasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu tot 4 kg am slabit si eram dezamagita.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails