miercuri, 16 martie 2011

Din nou la dieta - ziua 30

Luni a fost ziua 29 la dieta, prima zi de apa. Cum a trecut, cat aveam la cantarirea de azi-dimineata? Ce am facut ieri la dieta, adica ziua 30, de Proteine? Sa le luam pe rand. 
Am trecut cu brio peste ziua de apa. N-am baut o fantana, dar a fost foarte bine, pentru ca nu mi-a fost foame si n-am poftit la nimic! 
Cat aveam minus la cantar ieri dimineata? Ta daaaaaaa.... 4 kg! Deci, dupa 29 de zile am scazut cu totul 4 kg. De ce ma bucur asa? Pai, nu prea speram, avand in vedere ca eu oricum ma alimentaez disociat. Doar ca la mentinere, unde discocierea se aplica la fiecare masa, la dieta este pentru ziua intreaga. Iar eu am cam abuzat de Proteine la mentinere, sarind uneori de zilele de Carbohidrati. Asa ca am pus cateva kg inapoi, din cele date la dieta jos.
Ce am facut ieri la dieta? Nici o reteta speciala, asa ca nu o pun intr-un post separat, dar voi arata cateva imagini de la preparatul de la pranz si cina.
ZIUA 30 - PROTEINE

Micul dejun - 1 portocala si o cafea fara zahar

Pranzul - O omleta din 2 oua cu marar umpluta cu ciuperci si salata de rosii cu mieji de floarea soarelui.


























Cina - O omleta dintr-un singur ou, umpluta cu ciuperci si o salata de rosii, ca cea de la pranz.

6 comentarii:

  1. asta e buna si pentru cei ce nu tin dieta,arata si bine rulada

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru kg pierdute. Succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru perseverenta si vointa! 4 kg in 4 sapt e tocmai bine. Si eu imi fac curaj sa incep o tura mai serioasa de dieta, asa, de primavara, ca peste iarna am fost tot la mentinere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar 4 kg???? Mi se pare extrem de putin intr-o luna de zile de regim ca practic e regim.
    Eu am tinut dieta rinna vreo 5 zile si am slabit 2 kg dar nu am rezistat asa ca am lasat-o balta.
    Am tot asteptat cantarirea sa vad daca functioneaza bine dar pe mine una nu ma multumesc 4 kg scazute.
    Adevarul e ca mancarea e prea consistenta parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uf...mi-ai amintit ca ar trebui sa ma apuc si eu!
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ina, majoritatea retetelor nu sunt practic "de regim", ci tin cont de combinarea alimentelor si de pregatirea lor. Si merita incercate si de cei care nu tin o dieta anume. Eu ma multumesc sa dau idei celor care citesc si care pot adapta la gustul lor ce gasesc pe aici.

    Cristina, multumesc.

    Carmen, merge chiar si o cura de detoxifiere. Este binevenita primavara, ca sa primeneasca sangele, daca nu este nevoie de slabit mai multe kg. Bafta!

    Anonim, cred ca este o confuzie la mijloc! Rina nu este un regim! Asta este foarte clar, chiar daca nu s-a potrivit cu obisnuintele alimentare pe care le aveai cand ai luat decizia de a o urma. Si nu este putin 4kg deloc, pentru ca eu alternez cele doua perioade de la Rina de 3 ani! Nu are cum sa aiba efecte spectaculoase, pentru ca organismul este invatat cu modul acesta de alimentatie. Daca ai fi familiarizat, ai sti ca nu este indicat sa slabesti repede si mult, ca apoi sa pui la loc toate kg pierdute sau si mai mult... In fine, undeva este o neintelegere sau nu ai cartile si nu ai toate informatiile necesare... Iar mancarea nu este consistenta, caci eu nu mananc portii mari, ci normale... Pari sa stii dieta doar din auzite, dar nu e nici o problema daca ai decis ca asta nu ti se potriveste, pentru ca sunt multe variante posibile. Chiar si din cele care "garanteaza" slabirea a 20 kg in 13 zile!

    Mariette, multumesc. Succes si tie, atunci cand vei lua decizia sa urmezi o dieta.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails