miercuri, 16 februarie 2011

Din nou la dieta - ziua 3




Deci, azi zi de Carbohidrati. Am ezitat, am vrut sa fac altceva, m-am razgandit, dar in luarea deciziei si in razgandeli a jucat un mare rol timpul!


 
ZIUA 3 - CARBOHIDRATI

Micul dejun - O cafea fara zahar si 2 kiwi curatate si feliate.

Pranz - Paste integrale cu sos de rosii si ciuperci

Cum n-am facut o reteta noua - aici puteti vedea totul









Cina - o bucatica de prajitura de criza si 3 cubulete de ciocolata dark, cu peste 75% cacao.


















Ciucalata nu-i din cutia asta, dara sursa este aceeasi, Harrod's - Londra, via fiul meu. Deci, e chiar asa de rau la dieta?

4 comentarii:

  1. nu e chiar rau,dar eu sufar de foame pe seara...am trei saptamani de cand m-am apucat si inainte de culcare parca inca mi-e foame...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cadbury, mmmm bun! (dupa cum vezi eu numai pe aia am remarcat-o) :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Geta, depinde de dieta. La Rina, pentru ca e o dieta de lunga durata, e bine ca la inceput sa faci portii mai mari, ca sa nu fii flamand... Dupa ce te obisnuiesti, reduci din cantitati, ca sa mai dai un imuls kilogramelor.

    Brandusa, este de remarcat pentru ca e tare buna. Ciocolata nu era in cutia aceea, doar am vrut sa arat marca. Cadou de la fiul meu, proaspat sosit din Anglia... Dupa aia, o sa fie si alte sortimente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am ciocolata de la Kandia, cu 75% cacao. Mi se pare printre cele mai Ok. Da, intr-adevar, la inceput mi-a fost foarte greu, pe seara apare senzatia de fomica, insa pe mine ma ajuta foarte mult faptul ca beau o gramada de apa cu lamaie(daca beau prea multa apa chioara ma satur in sensul negativ), plus ca mai fac si exercitii, si imi iau mintea de la senzatie. Mi-am ajustat chiar si programul zilnic. CHiar daca am cursuri, seminarii de dimineata pana seara, gatesc cu o zi inainte si imi iau pachetel la mine:D

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails