marți, 18 ianuarie 2011

Despre gustos - competitia!

Ei bine, cam ce era de spus, in mare parte am reusit in postul anterior. Stiti deja de competitia blogurilor, organizata in a III-a editie de www.gustos.ro. Am revenit cu precizari legate de mecanismul votarii, asa cum am promis. 

Cum nu mai fac nici un fel de campanie prezentei mele la competitia de mai sus, va aduc la cunostinta celor care le plac retetele mele, sau macar cele pe care le-am ales sa ma reprezinte la concurs, ma pot vota, in cadrul categoriei "Aperitive" AICI, sau in cadrul categoriei "Deserturi" AICI
Cum vad ca se practica acest lucru, va trec in revista "impricinatele":
Aperitive



Deserturi




Pentru a face acest lucru, votarea adica, trebuie sa va faceti cont, daca nu aveti inca, pe  gustos.ro - nu dureaza mai mult de 2 minute! - si apoi sa votati!

IMPORTANT!
- Va rog sa votati blogul si retetele care va plac, pentru ca este aprecierea dvs asupra prezentei respective; sugestia pentru a vota blogul meu este pur orientativa!
- Acel cont creat si votul dvs va poate aduce si un premiu, la sfarsitul concursului, oferit de organizatori votantilor!
- Bafta multa blogurilor participante la concurs!

8 comentarii:

  1. Foarte ''rafinat'' daca pot sa spun asa. Felicitari! Iti urez bafta, si la mai multe premii. Le meriti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta multa si fie ca gustul amar sa se mai stearga un pic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mona, multumesc de urare. Ma bucura mai multa ca-ti plac retetele pe care le-am propus, decat concursul in sine.

    Furnicto, draga multumesc. Chestia cu amaraciunea este un pic cam generalizata, dar ma tine in contct cu realitatea. Nu mai tintesc la premii, iar aprecierea celor care ma viziteaza ma bucura cu mult mai mult. Iar daca ii tentez sa incerce este si mai si!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca te-am sustinut la acest concurs.Am trimis si prietenilor pe Facebook, poate mai sunt si altii care te vor vota.Domnul sa te binecuvinteze.carmen avram

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen, multumesc mult pentru sustinere. Este onorant gestul tau de apreciere si face mult mai mult decat orice premiu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena draga.te-am votat la dulciuri ! ca la aperitive am votat ieri.si io particip la feluri intai si aperitive.Succes !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua.
    Ma numesc Cristian, administratorul directorului web www.siteuri-web.ro

    Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

    In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

    Titlu - Cazare Busteni
    url - http://www.e-statiuni.ro/cazare-busteni.html

    Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

    RăspundețiȘtergere
  8. Pansy, scumpo, iti multumesc mult pentru votul tau! Pai, eu n-am votat inca la celelalte categorii la care m-am inscris, asa ca fug sa te votez pe tine la felul principal. La supe inca nu m-am hotarat...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails