vineri, 9 iulie 2010

Din blog in blog... sfoara in tara la final!

O idee, un proiect, o campanie, oameni minunati care au acceptat sa participe. Telul? Sa ne cunoastem mai bine.

La capitolul regrete, doua.  
Unul ca nu am observat la timp inceputul proiectului, dar m-a ajutat Furnicuta sa "dreg busuiocul" atunci cand s-a implicat in promovare si a venit si cu idei. Imediat am acceptat, pentru ca mi s-a parut o idee excelenta.  
Al doilea regret e ca nu am apucat sa trimit tot ce voiam, iar felicitarea cu vorbele de alint pentru Furnicuta a alunecat din colet. La mine totul a fost cu peripetii si emotii.
La capitolul surprize si emotii, multe. Nici nu pot sa le enumar pe toate! Doar cateva.
Prima emotie a fost cand am aflat de la cine primesc si la cine trimit. Ce supriza placuta a fost sa fie cele doua "vinovate" de campanie: am primit de la Yafa si am trimis la Furnicuta.
A doua emotie a fost alcatuirea pachetului pentru Furnicuta. Cu multe surprize placute si neplacute, din pacate. Dupa emotia alcatuirii cadoului, am fost la un pas sa-i trimit si ceva flori de tei uscate de mine, dar vamesul s-a uitat atat de urat la mine incat m-am fastacit si i-am spus ca nu face parte din colet. Eu voiam sa-i trimit tot parfumul copacilor din acea perioada, in flori uscate, bune de ceai si care sa-i aminteasca de Romania. Dar, am invatat o lectie, sa nu te lasi intimidat!
A treia emotie a fost cand am vazut din mesajul trimis sa ma linisteasca putin (coletul ajunsese cu bine!) ca mi-am atins - cel putin partial - obiectivul: i-am facut o bucurie cu pachetelul meu, Furnicutei. Si ce de cuvinte frumoase a scris pe blog!!!!! Ii multumesc din suflet si aici.
Alte emotii in momentul in care am inregistrat ca voi fi si beneficiarul unui cadou, de la Yafa. Desi am incercat sa o linistesc, sa nu se deranjeze, ca orice va fi o bucurie pentru mine, sunt convinsa ca si ea a trecut prin multe emotii. Dupa atentia cu care m-a invaluit si grija sa ajunga totul intact si la timp. 
Poate ce va voi spune va arata ce om deosebit este si cu cata meticulozitate si atentie a tratat totul. M-a bucurat nespus cand, cu cateva zile inainte, m-a sunat sa ne auzim la telefon si sa-mi transmita personal cand si cum, prin cine si cum pot lua legatura cu cine aduce coletul. Eu am lasat niste numere de telefon, pentru ca veneau printr-o firma de curierat. Am fost surprinsa si emotionata... nici nu pot spune cat. Veneam de la medic si... hop, suna telefonul, numar necunoscut, cu prea multe cifre... 
Sa trec la cadou. O sa pun fotografii, chiar daca nu individuale, dar in care se vad toate. Inainte de ele, doar o fraza din mesajul de la Yafa, care spune totul:
"Am incercat sa-ti trimit o bucatica de Elvetie, sper sa fi reusit. "
Da, este o farama de Elvetia si mult suflet de la Yafa. Te imbratisez cu drag, chiar daca virtual, pentru ca mi-ai facut aceasta bucurie!

Deci, manusa cu palma de silicon, minunata in bucatarie, dar si cu o buburuza mica pe partea cu panza, semn de noroc in Elvetia; ceaiul pentru Craciun si sarbatorile de iarna, ceva ce o reprezinta si o leaga emotional de Elvetia; un deschizator de cutii, care nu lasa margini taioase, o conceptie pe placul ecologistilor elvetieni; un dispozitiv de curatat legume, se pare inventat in Elvetia, numit econom; ciocolata de mai multe feluri si o bucata de branza Gruyère, element de nelipsit dintr-un fondue à la carte; felicitarea si cuvintele frumoase trimise cu maci rosii, o floare iubita de Yafa (si de mine!).

Concluzie: Mai vreau astfel de proiecte!

PS La momentul postarii am aflat o disfunctionalitate care m-a intristat teribil: Judy  nu a primit coletul de la Mihaela. Sper doar sa nu se adevereasca! Eu am contactat-o pe Judy, dar inca nu am confirmarea.

19 comentarii:

  1. ma bucur pentru tine,draga mea!nici eu nu am avut parte de asa ceva!JUDY nu e singura...

    RăspundețiȘtergere
  2. Geta, chiar ma intristeaza asa ceva! Multumesc mult ca te bucuri pentru mine, dar eu nu pot sa nu fiu trista la asemenea gest care ti s-a intamplat. Un weekend cat se poate de placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pt tine Elena, dar ma supara ce aud de celalalte fete, puteau sa anunte ca se retrag din joc, ar fi fost de inteles pe vremurile astea. Dar sa mai asteptam citeva zile, poate nu-i adevarat si e o greseala. Oricum, eu am primit cadou frumos de la Felis!!!! hai la mine pe cccriscake

    RăspundețiȘtergere
  4. fetelor cand mai aveti un astfel de joc vreau sa intru si eu..pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. vin cu vesti...m-a contactat Laura..trebuie sa apara luni coletelul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Geta, ma bucur! A fost doar o intarziere si este foarte bine, pentru ca se mai intampla. Sper ca si Judy va avea aceeasi surpriza placuta. Un weekend placut draga mea!

    Lily, cu cea mai mare placere! Uite, cand o sa organizam din nou o astfel de campanie de imprietenire, ma angajez sa te anunt personal. Un sfarsit de saptamana minunat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am aflat deja prin ce emotii a trecut Laura, deci este explicabila intarzierea coletului la campania "Sfoara in tara". Geta sunt sigura ca intelegi, mai ales ca ea este pe cale sa devina mamica din nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. Elena.. super cadou, felcicitari... sa le stapanesti/folosesti sanatoasa!...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur pentru tine si celelalte fete. Ce ma oftic ca nu am prins faza cind ati facut proiectul...participat si eu cu drag! Multumesc pt. floarea de vineri si comentariul minunat!In moment m-ai pierd caloriile la munca plus ca avem 36C, ceea ce nu este normal la noi.In plan am o minune de tort, ddar saptamina viitoare sint pt 2 zile in spital de marti incolo. Sa-mi tii pumnii, apoi vine rindul si la bunatati! te tzuc ddulce, draga mea "chinezoaica"! Cami

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau ca nu am participat, am crezut ca nu voi putea din cauza timpului sa nu ma pot tine de cuvant.
    Iti doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte faaaain,ma bucur pt tine:* Sa le folosesti cu drag, iar cand papi din cioco sa te gandesti si la mine:P

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt curioasa ca fiecare...deci hop la vizitare!!!
    Felicitari pentru dar !
    Trist pentru participantele carora nu le-a ajuns darul si extrem de jenant pentru cele ...care nu l-au expediat conform intelegerii.
    Totusi sper ca este doar o intarziere!
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. sa folositi sanatoasa cadoul ,sa-l mancati cu maaare placere,dar mai ales sa aveti un weekend de minune.
    am ramas cu un gand ce nu-mi da pace,felicitare de la dumneavoastra a fugit din pachet in Romania?aici nu a ajuns :(
    florile de tei...mmm pana aici se simte aroma lor dar nu aveti de ce sa fiti suparata ,data viitoare nu va veti mai fastaci :)numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Un cadou minunat pentru o persoana minunata ... sa le folosesti cu placere, sa le papi cu placere ... cu drag Alina

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga mea Elena, iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, mi-au dat lacrimile cand te-am citit, ma bucur nespus ca ai fost destinatoarea mea si ca iti plac cadouasele. Te imbratisez cu drag si sa te folosesti sanatoasa de cele ale bucatariei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felis, multumesc! Si tu ai trimis un cadou foarte frumos, am vazut eu, si ai primit lucruri interesante de la Ama!

    Cami, draga mea, te anunt eu cand mai facem asa ceva! Era cred in perioada vacantei tale si ti-a scapat. Bineinteles ca-ti tin poumnii, stii asta, si astept sa aduci vesti bune si bunatati.

    Daniela, nu-i nimic, o sa mai fie ocazii. S-a suprapus cu perioada in care-ti pregateai vacanta in Romania si este de inteles, mai ales cu doi printisori dupa tine (si cu sotul trei!). Poate facem ceva de Craciun?

    Boscodina harnicuta, felicitarea a cazut la despachetare, am gasit pe jos, dupa ce era lipit cu toate benzile pamantului de nenea vamesul si factura facuta. Din pacate. Si de tei mi-a parut tare rau ca m-am lasat intimidata si nu i-am facut loc in pachet... N-o sa se mai repete, promit. Numai ca eu tot ce am trimis pana acum in strainatate a fost prin curier, firma de transport. Am cautat si pentru Israel si nu am gasit aceasta varianta, probabil din cauza vamei. Sunt foarte incantata si nu numai eu de cadoul primit. Fiul meu a devorat din cioco primul si a zis ca este excelenta! Deci a trebuit sa ma "sacrific" si sa gust si eu, nu?

    Alinutza, multumesc mult. Si tu ai primit un cadou tare frumos! Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  17. Yafa, eu trebuie sa-ti multumesc pentru atentia acordata si pentru initiativa ta! Fiul meu a savurat cioco din aceea cu miere (eu din cea dark, din cutia cu 3 variante) si s-a minunat de gestul nostru. In vremurile acestea i s-a parut de mirare o astfel de actiune. Impresia care mi-a ramas este ca trebuie reeditata ideea. Poate gasim o formula in care sa anuntam mai multe bloguri, sa extindem acest "lant al prieteniei". M-am simtit ca un copil in ziua de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  18. minunate cadouri, se pare ca nici Yafa nu s-a lasat mai prejos! eu mai vreau o tura, ca de data asta sa pun chiar TOT ce am de gand in pachet.
    PS : va felicit pt. kg pierdute. si eu am incheiat 2 luni de regim si am "scapat" de 10,5 kg.
    sa "ne-auzim" cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Marrya, Evelina, va multumesc. Iertare, se pare ca masajele voastre au intrat mai greu. Blogger imi face ceva figuri si nu stiu daca este de la el sau de la Mozzila.

    LF, de acord! Felicitari pentru kg pierdute! Sa devii asa cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails