marți, 1 iunie 2010

S-A INCHEIAT CONCURSUL!

A venit si momentul mult asteptat! Cel putin de catre unii din vizitatori. Am vazut ce se intampla cand organizezi un concurs, deci mi-am asumat si comentariile rautacioase. Indiferent de intentia complet onorabila, intotdeauna vor apare si pareri care nu sunt de acord cu ce s-a facut si cum.
Mai fac o data precizarea, pe care am mai facut-o, posibilitatile unui blog, la nivelul cunostintelor mele, sunt limitate. Deci, nu aveam cum sa blochez votarea multipla de pe acelasi IP, daca asta este reprosul care mi se face. 
Intentia mea a fost cat se poate de onorabila, serioasa si corecta, ba chiar nu am votat pe nimeni, desi am fost tentata sa aleg si eu o reteta, ca sa va atrag atentia asupra ei!
Daca dvs credeti altfel, eu sunt dispusa sa-mi dau acordul celor de la GTOP statistics sa ofere public informatii privind frecventa si accesul de pe acelasi IP pe secventa sondajului.

Deci, daca veti folosi in comentarii un limbaj nepotrivit si acuze fara rost, nu voi modera nici unul din aceste comentarii!!!!! Fara suparare!
Daca v-a placut alta reteta, de ce nu ati votat? Intrebarea era adresata carcotasilor! S-au inscris multe retete, aveati de unde alege si totusi s-au concurat doar doua!

Acestea fiind zise, din 22 de retete inscrise in concurs, castigatoare este reteta nr. 14 - adica Dumplings, cu care a intrat in concurs Di Anais - Kichenette Aromas. A avut 268 de voturi!

Felicitari tuturor participantilor, retetelor foarte tentante, pe care le voi testa, pe rand, ca sa va demonstrez ca toate au fost meritoase! Am facut  primul gest, inainte de a incepe votarea, cu una din retetele cu care s-a inscris Anca.

Felicitari retetei castigatoare, autoarei, si astept pe adresa mea de mail datele necesare trimiterii premiului - bucatariaelenei@gmail.com.

CONCLUZIE: Sunt putin trista ca telul concursului, de a promova o gastronomie, care de-abia incepe sa castige teren in gusturile noastre, nu a fost atins. Vizitatorii mei, de unde privesc eu, nu au parut interesati de celelalte retete din concurs, nu au fost prea curiosi. Poate participantii sa spuna daca au avut ei mai multi vizitatori pe acest sector din blogurile lor. Dar, eu sunt multumita ca am facut acest pas, macar am incercat sa va fac putin curiosi! La teluri importante se ajunge cu pasi mici.




9 comentarii:

  1. Elena eu iti multumesc pentru initiativa. Fara ideea ta nici nu as fi stiut ca exista orez prajit indonezian... care, apropo, este un orez deliiiiicios!

    Mersi din nou si felicitari castigatoarei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatoarei, si felicitari si tie Elena ca ti-ai asumat o repsonsabilitate si ai dus-o cu abilitate la bun sfarsit.
    Sa ai o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna reteta castigatoare! Felicitari si din partea mea si sigur o s-o incerc si eu.
    Elena, nu te mai necaji pentru comentariile rautacioase primite, pentru ca asa ceva e inevitabil in cadrul unui concurs. Eu sunt alaturi de tine in promovarea gastronomiei asiatice! Te pup si astept cu interes un nou concurs :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru aprecieri! Ma bucur ca v-a trezit interesul. Nu trebuie sa ne placa totul dintr-o gastronomie, mai ales una mai putin cunoscuta. Nici din gastronomia noastra nu ne place totul, avem preferinte! Dar merita incercate multe retete, sa ne familiarizam cu alte arome si preparate. Un atu care merita luat in considerare este ca multe retete din gastronomia asiatica se prepara foarte repede, desi au uneori multe ingrediente.
    Nu ignor influenta si a altor gastronomii, uneori mult mai elevate, cum e cea franceza, dar mie cea asiatica mi se pare ca-ti pune imaginatia la contributie mai mult, este versatila, mai diversa ca arome si culori.

    Cat despre un alt concurs, este in stand by o alta idee.
    Acum particip pe "Bucataria lui Tavi" la un concurs, deci sunt cu emotiile in gat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru concurs. Am votat si eu, dar nu pentru mine, se poate observa foarte bine. Am observat problema voturilor si in alte concursuri, sistemul nu este perfect si cei care cunosc principiul stiu sa-l utilizeze.
    Am participat la acest concurs, pentru ca te apreciez ca si persoana, nu pentru premiu.
    De aceea, cand fac lista cu ce mi-a placut in cursul saptamani, nu fac nici clasament, nici vot. Sant constienta ca nu fac parte din categoria persoanelor "simpatice".
    Ce pot spune ca iti doresc numai bine si AI FOST CURAJOASA...

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari castigatoarei si felicitari tie Elena, concursul a fost interesant si tu ai pus mult suflet.
    Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari castigatoarei si felicitari Elena, pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari castigatoarei!
    Eu am participat pentru ca mi s-a parut o idee simpatica pentru care iti multumesc, nu am votat pentru ca mi s-a parut incorect sa o fac, am de gand sa-mi gasesc timp si sa ma uit pe toate retetele din concurs, sigur voi gasi idei gustoase.
    Nu te necaji pentru problemele care au aparut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult, dar, cu bune si cu rele, concursul a fost un pas inainte. Acum ma gandesc la alt eventual concurs, la ce se poate imbunatati si cum...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails