joi, 10 iunie 2010

O leapsa noua!

Am primit cu drag o leapsa interesanta de la Just Me.De ce e interesanta? Pentru ca nu se refera la diverse subiecte de lifestyle, in care ne dam cu parerea despre una si despre alta, ci despre sanatatea si gusturile noastre.

Si anume? CE CEAIURI SE GASESC IN CAMARA NOASTRA?

Pai, pe de o parte sunt cele privind un remediu anume: detoxifiant, diuretic, expectorant...
-pentru detoxifiant folosesc ceai verde VEDA, pe care-l fac neindulcit, cald iarna si rece vara.
-diuretic - un mix personal din matase de porumb, cozi de cirese, teci de fasole si melisa.
-expectorant - un mix personal din soc, flori si coaja de salcam.

Apoi, sunt cele pentru five o'clock. Adica cel baut de placere, in functie de chef si de gust. Ei bine, n-am! Prefer sa merg intr-un loc special si sa beau un ceai anume cu rude, prieteni, cunostinte etc. Locul preferat? De departe GREEN TEA(aici puteti afla despre ea), un loc foarte special in orasul asta aproape manelizat, langa Piata Traian, pe o straduta cu vilute si gradini mici. Daca n-ati fost niciodata, incercati!!!!! Este ceva indescriptibil de frumos, cu o gradina splendida, cu mese in gradina, cu ceai facut pe loc, servit in cesti de portelan subtire cu zahar sau miere... Nu va spun mai multe, decat ca are niste saloane superbe, spatii sanitare impecabile si parfumate discret si natural... Este stilat, dar si convenabil financiar si te simti acolo ca un membru al familiei. Ii cunosc pe proprietari, niste oameni speciali amandoi si au facut acolo o oaza de stil.

Acum, partea cea mai frumoasa! Trimit leapsa catre:
Ana
Zazuza
Furnicuta - ca de-abia s-a intors din vacanta!
Mariana
Ana Maria


Spor la lepsuit!

6 comentarii:

  1. Multumesc frumos, voi raspunde cat mai curand, doar ca azi si maine am zile full de tot..medii, situatii, \predarea manualelor, premiere, serbari, ultimul colopotel la a 8-a, bla bla :) O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana, nu sunt termene... Cand te vei elibera, stiu ca acum este o perioada full pentru tine. O zi placuta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Elena,sigur raspund ! doar te rog sa ma pasuiesti putintel ca am avut patreu zile pline si cu ragaz numai pentru citeva ceasuri de somn(si citeva clipe pe net!hi,hi, dar acum intru in repaus pina simbata dimineata cind o iau din nou!
    Mi-a facut placere postul tau despre ceaiuri!
    Si as vrea sa pot servi un ceai de placere cu tine in acel loc special si stilat!
    Nu mi-a placut unde ai scris ca acel loc e manelizat!Uf,uf!pacat!
    Te pup si o zi racoroasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mariana, oricand ai timp si placere! Oh, locul acela nu este afectat, este chiar o oaza de placere si stil, dar orasul intreg este din ce in ce mai manelizat. Din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos ai scris:))iti citesc cu drag fiecare postare:))deja ma imaginam pe terasa descrisa de tine, la un ceai aromat:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, locul acela este din alta lume! Am dus acolo niste colegi care au simtit si ei transformarea aceasta. Timpul trece altfel... Are insa un mare inconvenient: discrepanta este imensa cand ajungi in oras! Te incarca insa cu o magie care parca te protejeaza de uratul din restul orasului. Mai sunt cateva oaze din astea prin oras, dar asta este speciala. N-ai crede ca cineva poate face in vremurile astea ceva atat de frumos in loc de o carciuma plina de "colorati" in diverse stadii de ebrietate!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails