marți, 4 mai 2010

Un premiu amuzant si un dar!


Cred ca am facut eu vreun bine, printre cam multe pacate, pentru care Dumnezeu ma rasplateste cu prieteni! 
-Pentru prima imagine iertare multa cer de la Yvonne, pentru ca de-abia acum afisez si ma mandresc cu acest premiu pe care mi l-a oferit. Treburi multe m-au impiedicat sa fac acest lucru mai repede, dar sa nu credeti ca nu m-am bucurat! Iti multumesc Yvonne pentru ca mi-ai trimis acest buchet amuzant si amuzat! Ma onorezi de atatea ori cu premii, incat ma faci sa rosesc la gandul ca altii sigur le merita mai mult ca mine.

-Pentru a doua imagine multumesc mult Anei pentru acest dar! De cate ori o nominalizez la un premiu ma rasplateste cu un gand, o vorba si un dar. De data asta il impartasesc cu voi pentru ca mi se pare ca exemplifica ceea ce simt acum. Prietenii stiu de ce!

Ca sa nu nedreptatesc pe NIMENI, va rog sa ridicati premiul, sa-l asezati in vitrina voastra de trofee si va doresc sa va alunge macar un gand negru si sa va aduca un zambet pe buze. Eu as fi tare incantata daca s-ar intampla acest lucru... indiferent cand se va intampla.
Daca darul primit de mine va face placere, primiti-l si pe acesta, pentru ca stiti cum se spune: Dar din dar se face Rai!

7 comentarii:

  1. si pe mine ma cam lovesc gandurile negre, caci la servici avem parte numai de zvinuri groaznice, sper sa fie numai zvonuri si sa nu se adevereasca nimic, caci altfel...Avem toate sansele sa ajungem o tara de depresivi... mereu trebuie sa gasesti frumosul in lumea asta urata ca sa ai de ce te "agata"...
    Ma bucur ca v-a placut, asta era si intentia mea.
    O zi linistita si cu spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena mon amie, tu mérites tous ces prix.
    A bientôt et bonne semaine.

    RăspundețiȘtergere
  3. salut Elena
    félicitation pour tous ces prix
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari elena,eu primesc cu drag premiile tale,dar am sa le afisez mai incolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa imaginea...o s-o iau...ca tocmai am aceasta tema...la care te astept sa comentezi
    cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Elena! Multumesc pentru vizita si premii. Iarta-mi intarzierea raspunsului, dar in ultima perioada blogul meu a devenit activitate de sambata-duminica...Pupicei si o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails