luni, 31 mai 2010

Am fost certata!

Stiu ca blogul meu este exclusiv pe teme culinare si alimentatie cat mai sanatoasa! Nu am uitat si promit sa nu mai scap boii in lanul de porumb!

Ieri am fost certata si pusa la colt pe coji de nuci de premierul tarii mele! Am avut tupeul fantastic sa consum prea mult, fara sa produc mai nimic. Am muncit 18 ani, am avut tupeul sa ma imbolnavesc si am devenit "miloaga" guvernului. Deci, de ce as avea eu nevoie de bani ca sa supravietuiesc? Nu! Treci la colt, nesimtito! Crapi, ce mai cauti sa incurci locul! Atatia oameni tineri vor sa munceasca si nu au loc de tine! Atatia ministri ai educatiei agramati vor sa-ti arate ca scoala pe care ai facut-o tu este perimata si depasita. Trebuie sa iasa pe banda rulanta oameni certati cu gramatica si sintaxa, ca sa devina ministri, iar intemeietorii moderni ai acestei tari sa se rasuceasca in mormant. Ce colaborare mai vrei sa ai cu unele institutii si firme, desi iti periclitezi sanatatea? Treci, sa platesti impozit suplimentar, aici, la statul care te sustine, ca d-na ministru... U...a, d-l ministru V...u au nevoie de posetute si vacante pe Coasta de Azur, iar romanii sa se solidarizeze cu ei!

S-a gandit vreunul din viermisorii astia care ne conduc de 20 de ani ca in Europa anilor 1859-1866, un conducator ocazional al celor doua tari romanesti reunite - Al. I. Cuza - a pus bazele tuturor institutiilor democratice de azi in numai 7 ani? 

Trebuie sa va cer scuze, dar n-am mai rezistat! 
Asa reactionez eu cand sunt certata de jumatati de oameni!

9 comentarii:

  1. sunt alaturi de tine!nu mai comentez ca nu mi-ar ajunge o zi intreaga...

    RăspundețiȘtergere
  2. OOOOOOOOOOO, ce articol MINUNAT!!!!! Din pacate , foarte trist,dar adevarat si la obiect!!!!!!! Va imbratisez cu mult drag si sa speram ca macar Dumnezeu ne va face dreptate, caci oamenii sunt cam delasatori, sa-mi fie iertata expresia,dar eu una sunt buimacita: "e greva in toate scolile,dar Bac-ul se tine normal" E normalitate asta?
    Deja mama merge azi la piata caci ,spune ea, "de maine trebuie sa imi iau bilet de tramvai,mama, si stii si tu ce bani mai avem pana la pensia mea si salariul tau" :( Triste vremuri! Si nedrepte!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Geta, multumesc pentru solidaritate! De data aceasta reala, simt eu!

    Ana, tristetea, dar si furia m-am facut sa nu ma mai pot abtine! Tara asta a devenit anormala, dezbinata si eu sunt acuzata ca sunt naiva atunci cand vreau putina bunatate. Da, vreau o farama de bunatate, vreau sa vad daca ea mai exista. Si am uitat de chestia cu transportul... Alta belea! Eu o tin asa, cu frustrarile, de prin 1996 si nu m-am vindecat inca... Acum a devenit aberant! Bietul Orwell, este perimat!

    RăspundețiȘtergere
  4. din articolul tau cred ca nu esti bugetar. ai perfecta dreptate!
    zicea cineva drag mie ca o sa dea ordonanta guvernamentala ca sa ne scoatem cate un rinichi sa il vanda, ca sa-si cumpere nu stiu ce doamna, posetuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. a si ce e mai rau ca ne invrajbesc: bugetari contra nebugetari,
    profesori contra functionari...
    oameni contra oameni!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu toata criza mondiala su toate scuzele si acuzele, cred ca acest guvern este o eroare.Dar oricum va fi Dumnezeu le are pe toete in grija Sa bineinteles ca si pe noi, draga mea Tiza!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana cand romanul nu mai ia mita si nu mai fura de la munca nu se va schimba nimic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eh...20 de ani am tot sperat. Jumatatile de oameni mi-au furat 20 de ani de sperante si vise, de incercari la mine acasa. Poate ca ar fi vremea sa facem ca in bancul cu Bula din anii comunisti. Stiti voi, s-a urcat Bula in copac. Toti fugeau ca disperatii pentru ca se deschisesera granitele. Unul urla: "Ma' Bula, da' tu nu fugi? Ce faci in copac?". La care "maestrul": "Eu raman sa sting lumina".

    Ar fi bine sa-i lasam pe ei singuri sa se conduca intre ei si la final sa stinga si lumina :D

    RăspundețiȘtergere
  9. ce sa mai... niste imbecili! cum sa iei bani de la pensionari?! huuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooo!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails