vineri, 21 mai 2010

Alte premii de mai!


Cat m-am sarbatorit de ziua onomastica si am cam lipsit, linistita ca merge votarea la concurs, am primit alte premii.
 Niste premii superbe primite de la Fimère. Blogul ei este unul deosebit ca prezentare si uneori m-am inspirat sau alteori m-am delectat savurand cate un preparat. Este si o persoana foarte prietenoasa, amabila si harnica, urmarind cu mare atentie blogurile. 

Fimère, je vous l'honneur des prix. Je vous remercie de votre attention et des paroles aimables que si souvent les trouver dans les commentaires.

Premiile se duc in zbor catre:
Ana 
Ama 
Ivy 
Si:

alte premii haioase de la Cami. Ea este foarte speciala pentru mine si are un blog cu niste retete deosebite, la care poftesc foarte des. Va indemn sa treceti cat puteti de des pe la ea, ca sa va delectati.

Le ofer din toata inima, aceste premii haioase, tuturor celor care au placerea si vor sa se amuze un pic, vizitatori ai blogului meu. Cred ca sunt merituosi, iar premiile le vor descreti fruntile, le vor alunga pentru cateva secunde grijile din minte si se vor bucura ca cineva se gandeste la ei.
Deci, va rog, sunt pentru voi, dragi vizitatori!

11 comentarii:

  1. am venit ...dar de curand le-am postat si eu,....si cred ca ti le oferisem si tie, defaptt erau pt toata lumea, doar ca nu am anuntat chiar pe fiecare:))oricum merci frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena, thank you very much for the beautiful awards. I am greatly honoured.

    RăspundețiȘtergere
  3. Just Me, scumpa mea, primele 3 premii la care am facut nominalizare speciala, inca nu sunt in panoplia ta, din cate am remarcat. Ultimele doua, cele hoaioase, le-am vazut si-ti multumesc.

    Ivy, I really enjoyed and I'm glad you like!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mult ca te-ai gandit si la mine.sunt flatata ca imi apreciezi munca. te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult ca v-ati gandit la mine, multumesc pentru premiu si promit ca trec sa-l iau si imi cer scuze de acum ca voi intarzia putin cu postarea lui, plec pe marte :) dor in vacanta anuntata brusc si sunt atatea de facut si timp deloc . o zi superba si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc din suflet ,doamna Elena mi-ati facut o mare bucurie , cum am deschis calcu am si vazut mesajul dvs. Va imbratisez cu drag si va doresc o zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc , Elena , de premii...le-am luat cu drag si le voi posta mai incolo...

    RăspundețiȘtergere
  8. da, ai dreptate.....eu nu am fost atenta!merci frumos...le iau!

    RăspundețiȘtergere
  9. Complimente pentru blog,i-mi place foarte mult,te asteapta premiii la mine pe blog.Daca i-ti face placere te astept sa le ridici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersiiiii, am venit si eu cu ceva intarziere sa -mi iau premiile. Mersi fain, sunt atat de faine...:)))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails