miercuri, 24 martie 2010

Alt membru al familiei - animalul de casa, update!

Mi-am propus de multa vreme sa va arat mai multe imagini cu "monstrii" mei pisicesti. Dar, din diverse motive am tot amanat... Fiind mijlocul saptamanii, si cum am ratat niste imagini pentru reteta pregatita, asta este cel mai bun moment. Cred... In fine, iata, fara cuvinte:






















































Aici, ceva ce n-a vazut nici doctorita veterinar care are grija de monstruleata, cum ne iubeste ea:









Artista, pozeaza:









Si puiuta, monstruleata de mica, nu gluma!











Curioasa de mica:











Si, ultimele doua, decanul de varsta, "monstrul" birmanez:









Sper ca v-ati distrat!

17 comentarii:

  1. elena esti tare norocoasa ca le poti tine.cand ne vom hotara si noi pe ce meleaguri ramanem imi iau si eu un pufi mic ca tare mi-s dragi.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. noii membrii ai familiei au lasat juriul fara cuvinte, premiul va apartine in totalitatea cuvinte de lauda cu atat mai mult, daca veti vrea sa-lluati si acasa , isi face siesta pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Ce draguti sunt!
    E asa de finuta monstruleata si cum pozeaza, ca o adevarata diva! Foarte dulcica :)
    Iar de monstrulet ce sa zic, si eu am unul exact ca si domnul, doar ca e ceva mai deschis la culoare (am inteles ca pe masura ce cresc in etate li se cam inchide culoarea - Tobitza are 1 an si jumatate). Si el doarme pe spate ca si oamenii si mi se pare atat de haios :)
    La cat mai multi ani si multe momente pline de tors :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pupici muuulti pe mustati si falcute. Superbe pozele, imi incanta inima :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru aprecierile la adresa "monstruletilor"! Domnul, pana sa o pierdem pe mama,dormea cu ea pe o perna alaturata, ca un om, pe o parte si cu o labuta in asa fel incat sa se asigure ca ea este acolo; a suferit mult cand nu a mai gasit-o, iar de atunci este mult mai morocanos si blana i s-a inchis rapid, in decurs de doi ani. "Monstruleata" a venit in familie dupa acel eveniment nefericit si a fost o intamplare fericita pentru noi. Este o pisica asa cum n-am mai vazut, eu fiind o mare iubitoare de pisici. Ne iubeste, se rasfata, face fitze, este o "diva" in adevaratul sens al cuvantului...

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmm frumos ajutorul tau de bucatar :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sorina, multumesc frumos de vizita si de apreciere. Nu e cine stie de rasa spectaculoasa, este o felina comuna, dar are o personalitate... Pozele au incercat sa arate cate putin din expresivitatea ei. Multi oameni se multumesc cu niste fraze stereotipe, dar eu m-am convins ca orice animal are personalitatea lui, expresivitatea lui, un mod de a se manifesta... propriu. Am vazut si pe Bucataria Lumii animale si... mi-au distras atentia de la retetele cautate! O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. vai, ce dulci suuuuuuuunt! iar don'soara stie clar cand e fotografiata, vad ca e maestra la modeling :)). birmanezul e un delicios - el e seriosul, asa-i? multumim fain ca ne-ati delectat, dragilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce nebunatica e.. Imi aminteste de pisicuta mea (din pacate nu mai e). Fifi o chema... la fel de neubatica si curioasa era, dar si tare iubareata. Isi facuse un obicei si ne trezea dimineata cu nasucul ei umed :D. Adeseori dormea cu mama intinsa pe o parte, ca un pui de om :))
    Ce amintiri..
    Scumpi foc monstruletii tai :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sint tare frumusele pisicutele :) sa va traiasca !

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt frumoase toate...mi-a facut placere sa ma uit pe poze! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana-Maria, se vede ca Printzi este rasfatata, are cele mai multe poze, in diferite etape de crestere si de manifestare. "Mosul" are mai putin, ca nu se mai joaca asa de mult si este mai trist de cand mama nu mai este. Luana si Alex nu au nici un animal? Catel, pisicuta, pasarele... Copiilor le plac animalele.

    RăspundețiȘtergere
  13. superbe pisicutele, sunteti un suflet bun si bland...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur sa descopar ca sunteti o iubitoare de animalute, in special de pisicute :) , si eu sunt si am doi motani superbi si nazdravani , ii puteti vedea aici :http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.301601303200080.93909.100000506375775&type=3
    o saptamana frumoasa va doresc !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce am fi fara aceste minunate sufletele de langa noi? Aveam o perioada cand dormeam cu 4 pisici ....Sa va traiasca si sa va bucurati cat mai mult de prezenta lor!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nişte scumpete dulci. Mi-a facut o mare placere sa le admir.Pacat ca nu mi-ai putut vedea expresia fetzei. M-am trezit la un moment dat cu un zımbet cıt toata fatza. M-a dat gata cum va iubeşte ea pe voi. Afurisita mea nu sta nici macar la mıngıiat. Parvenita. A uitat de unde-a venit. Are nişte aere ... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, are o viata de telenovela Moatza. Sau mai bine zis a avut. Curiozitatea asta era s-o omoare, e operata pe colon ca inghitit ceva si numai asa a putu fi scos, deci a vazut atatia doctor ca atunci cand ma vede in alb sau verde se ascunde! Dar este extrem de iubitoare si cand sunt bolnava vine langa mine si ma"incurajeaza" in felul ei. Altfel e fitoasa dar nu e rautacioasa niciodata. Motanul nu mai este saracul, dupa 19 ani jumate, ani de-ai oamenilor, nu a mai rezistat. Dar lui cand nu-i convenea ceva imediat scotea ghearele ca un catel care-ti arata dintii ca avertisment. Poate o sa mai pun poze cu ea, cand voi mai avea timp... Te pup cu drag.

      Ștergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails