marți, 19 ianuarie 2010

Un premiu infloritor!

De-abia in aceste zile am inteles de ce unele bloggerite sau bloggeri, ceva mai ocupati decat mine, s-au sacrificat si au luat decizia de a nu posta nici un premiu. Am identificat doua cauze principale.
1. In primul rand din acelasi motiv ca si mine: nu ar putea sa decida care este blogul care merita mai mult acel premiu, avand multi prieteni internauti (ce frumos sa fii in situatia asta!);
2. Iti ia ceva timp sa preiei (daca-ti mai face probleme si calculatorul, deja te apuca nabadaile pe tehnica!), sa postezi si sa raspunzi la feed-back. Aproape ca nu mai apuci sa postezi o reteta...

Dar... pentru ca exista un dar: Nu tot ce e frumos este si usor. Eu sunt de parere ca daca cineva a depus efortul de a face un gest de amabilitate, cuiva pe care poate nu-l cunoaste decat de pe internet, merita macar de a i se respecta acest gest si de a transmite mai departe bunatate, amabilitate, prietenie.
Nu sunt chiar atat de naiva, nu au valoare de recompensare a unei competitii acerbe, dar au valoare mai subtila, de purtator de ganduri bune. 
Inseamna si ca va cer si sa aveti rabdare cu mine, pentru ca nu cred ca o sa ma vindec vreodata de optimism chiar si in cele mai grele momente ale mele.

Deci, respect decizia fiecaruia, dar am simtit nevoia sa explic de ce o fac eu: pentru ca nu este chiar atat de greu sa faci gesturi bune, avand in vedere cu in lumea aceasta sunt atat de multe lucruri rele si urate.



Deci, desi nu am facut mare lucru, nu o reteta foarte speciala, fotografii minunate sau ceva asemanator, Medi mi-a transmis un premiu din acesta minunat - purtator de ganduri bune. Ii multumesc din inima ca s-a gandit sa-mi transmita un gand prietenos, acum, dar si cand eram mai putin fericita (in perioada sarbatorilor de iarna de exemplu). Ii doresc sa-si indeplineasca toate dorintele si sa aiba multi prieteni care sa-i viziteze blogul, unde promoveaza mult retetele traditionale si nu numai.

Ofer acest premiu infloritor, mai departe, oricui are curaj si drag sa-l ridice.

9 comentarii:

  1. Buna ziua ,Elena!
    Excelent,excelent comentariul tau..........nu pot sa nu te miste spusele tale care adevar graiesc.
    Este foarte adevarat si mie mi se intampla acelasi lucru.......sa ma intreb....cui il ofer?Imi este greu sa hotarasc,dar nu imposibil.
    Pentru mine si sunt convinsa ca pentru multe dinte noi, cele de aicea,aceste premii inseamna mult.Inseamna in primul rand ca acea persoana s-a gandit la mine cu drag, ca nu-i sunt indiferenta ,ca ma iubeste.Si atunci cum pot eu sa fiu eu indiferenta la gestul ei ?Ele au o valoare sentimentala si trebuie sa fie respectata cum altfel decat ridicandu-l si oferindu-l mai departe?
    Intelegi Elena(imi este tare drag acest nume....este numele pe care il poarta si mama mea) de ce atunci cand mi-ai trimis leapsa"ce ne uneste?" eu am raspuns.....SENTIMENTUL DE DRAGOSTE,de IUBIRE?
    Te pup si iti doresc zile pline de lumina si caldura sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. .........si am uitat sa trag concluzia:PRIMESC si OFER cu mare drag!
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,da imi place comentariu si mersi mult, sper ca si in continuoare sa ajut cu svaturi unde ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena... mi-a placut ceea ce ai scris... : simplu si din suflet... Felicitari pentru blog si sper sa am timp sa pot trece pe aici sa ma mai inspiri in bucatarelile mele...

    RăspundețiȘtergere
  5. cioc! cioc! bucurosi de oaspeti ? am venit sa ridic premiul promis :)
    am sa il pun la loc de cinste pe pagina mea de facebook, acolo mi-am facut un "zidulet" de agatat trofee :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc pentru aprecieri! M-am gandit ca era cazul sa explic de ce o fac eu! Sunt oameni pe care ezit sa-i stresez cu astfel de lucruri, si o fac cat pot de rar, NU PENTRU CA NU AR MERITA, ci pentru ca au timp foarte limitat si pentru ca astept fiecare cuvintel despre lucruri elaborate, documentate, pe care le au de spus. Dar... ma repet, gandurile bune de la persoane bine intentionate nu trebuie ignorate intr-o lume din ce in ce mai agresiva si depersonalizata.
    O zi buna va doresc si resusite cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  7. Elena, eu intr-adevar ma numar printre cei care nu posteaza la randul lor pe propriul blog un premiu primit.
    O sa iti spun si de ce. Mi s-a parut ca s-ar incarca blogul prea mult (eu am blogul de mai bine de doi ani, timp in care probabil ca am primit zeci de premii - cred ca iti dai seama ce inseamna sa pui atatea premii pe blog). Eu m-am gandit in primul rand la utilitatea bloguli si cum sa-l fac mai... "user friendly", sa nu=l incarc cu chestii inutile care sa incurce vizitatorii :)
    Oricum iti multumesc ca ti-ai facut timp sa treci pe la mine cu un comentariu prin care sa imi spui de premiul asta.
    Sper ca nu te-am suparat. :)
    Seara buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. M-a miscat comentariul tau...
    nici eu nu am postat premiile pe blog din motivele enumerate de tine, cu doua exceptii, dintre care una este premiul tau!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh, cum o sa ma supar? Aveti dreptate in ceea ce spuneti, Edith si Geta. Eu insa asa sunt, nu prea practica si nu pot sa scap nici o ocazie sa trimit un gand bun sau pozitiv, tocmai pentru ca am multe ocazii in care se intampla lucruri negative.
    Numai ganduri bune si prieteni sa aveti!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails