luni, 18 ianuarie 2010

Un premiu foarte special!

S-ar putea pune intrebarea: de ce-mi plac premiile acestea virtuale? Fiul meu, fire ceva mai pragmatica, m-a intrebat ieri: Ei, ai mai primit vreun premiu? Eu, naiva incurabila, zic: Da, uite... El: Ei, nu din astea care circula pe internet si n-au nici o valoare, din alea palpabile. Se referea la premiul de la "Festivalul blogurilor gustoase", unde am castigat un hand mixer Phillips extra. O sa va vorbesc separat despre asta. Zic: Pai, ce, in fiecare zi e sarbatoare?
Dar, de fapt, este sarbatoare in fiecare zi! Este foarte important, mai ales in vremurile pe care le traim, fiecare gest prietenos, amical facut de cineva pentru o persoana pe care nu o cunoaste. Am mai spus, dar o sa repet: Sufletele pot fi foarte usor de ranit si sunt cel mai important aspect din viata noastra! Corpul poate fi tratat mai usor decat sufletul.
Sa rezum: Am primit un premiu (virtual, cum altfel!), un premiu al prieteniei!

de la Davella.
Ea este o persoana speciala, iar pe blogul ei gasiti multe retete interesante. Dar, si o mamica fericita a unui baietel exceptional, David. David a implinit sambata 12 ani. Ce gest mai frumos de prietenie, daca nu acela de a oferi din prea-plinul fericirii unui astfel de moment altor persoane un premiu de prietenie!
Multumesc frumos, Davella!
As oferi acest premiu tuturor din lista mea de bloguri, dar si vizitatorilor ocazionali, dar cand am facut acest lucru multi s-au sfiit sa ridice premiul adresat tuturor. In fine... Imi pare rau, dar nu m-am putut decide, cel putin de aceasta data, cui sa-l trimit. Mi se pare oribil sa omit unele bloguri sau sa le ofer doar unora... Cred ca prietenia trebuie impartita cu cat mai multi, ca sa combata uratul si raul.
Ridicati, va rog, acest premiu al prieteniei si oferiti-l la cat mai multi prieteni internauti!

19 comentarii:

  1. Multumesc pentru premiul prieteniei, il voi afisa si eu pe blog. Eu am ramas cu nostalgia vremurilor cand aveam multi prieteni (la scoala, la serviciu). Acum fiind acasa si in strainatate, ma simt mai singura...

    RăspundețiȘtergere
  2. waw!!frumos premiu! adevarat vorba fiului tau,cel real este de apreciat dar,cand nu se poate altfel e bine venit si asa!deci felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca e premiul prieteniei,trebuie ridicat,vorba ta,asa ca eu o sa-l iau cu placere,o sa-l ofer cu aceasi placere celor care-l doresc.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gindeam:ca l-am vazut la Davella si mi-a placut tare mult,daca-l voi primi si eu!asa ca ma consider o"prietena a ta si a blogului tau frumos"si il primesc cu mult drag in semn de pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo pour ton prix de l'amitié.
    A bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult Cristina, Tasha si Mariana pentru frumosul gest de a ridica acest premiu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place, asa ca-l voi 'rapi' si eu. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. receptionat, il preiau si-l dau mai departe, desi dupa cum ai zis si tu, se cam sfiiesc sa-l ia, sau pur si simplu nu ma urmaresc...stii cum e, daca azi il pun si lumea nu observa, si maine postez altceva.....poate nu mai verifica ce am mai postat!nu conteaza am sa-l ofer mereu tuturor!:))te-am pupat!merci

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, Elena!
    Pemiile virtuale sunt. de fapt, foarte importante pentru ca sunt ganduri bune, energii pozitive indreptate spre cei ce le primesc.
    Eu il primesc cu drag si-l voi oferi la fel! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc Just me si Saveurs et Gourmandises pentru vizita si primirea premiului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este o onoare sa primesc acest premiu!!!!Multumesc pentru aceasta prietenie fie ea si virtuala!!!!Va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Este o onoare sa-l primesc.Este o si mai mare onoare sa ma aflu printre prietenele tale, i-ti multumesc mult de tot.

    In general nu-mi plac premiile pentru simplul motiv, nu am timp sa le postez,nu stu la cine sa l-e dau si la cine nu, exact ce ai spus tu,mi-e i-mi plac toate blogurile de bucatarie,nu este un blog in care sa nu gasesti ceva de interes,de aceia nu as putea exclude pe numeni.

    Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hallo Elena,

    Doresc sä multumesc deosebit pentru Premiul däruit.
    Acuma incerc sä apelez la Intelegerea unei persoane cultivate si poate cä am noroc sä fiu inteles.
    Cam toatä Lumea se bucurä de Premii, eu sint un pic alfel programat si am o Problemä mare cind imi face cineva Cadouri , egal in ce Formä..
    Nu esti prima Persoanä care am refusat-o si o mare Parte sau jignit total. Sper cä de Data asta sä nu dau iaräsi in Barä.
    Este greu sä spun asta da este mai bine asa decit sä am eu si mai mari Conflicte cu mine singur.
    Deltfel , Premiul ästa mi-la oferit Davella si mie.
    Sper cä räminen mai departe Prieteni asa si färä Premii..

    Multumesc pentru intelegere.
    Multe Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc frumos pentru premiu, il preiau cu drag; voi afisa postarea maine. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Elena si multumesc pt premiu....pup si o zi minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt onorata si iti multumesc din suflet pentru acest premiu atat de special!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc elena ptr premiu si ptr ca esti cu ochii pe mine.Te pupic dulce si te astept la mine ca am postat reteta,scuze ptr intarziere...

    RăspundețiȘtergere
  18. Thank you Elena for the Award. I am glad to have met you and have you as a friend.

    RăspundețiȘtergere
  19. Va multumesc tuturor pentru cuvintele spuse aici. Jacob, inteleg atitudinea ta si partial sunt de acord cu ea si iti respect opinia. Nu e loc de suparare, de aceea suntem prieteni. Va multumesc ca va pasa, indiferenta este cea mai rea atitudine si... neconstructiva.
    Thank you, very much, Ivy!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails