vineri, 1 ianuarie 2010

LA MULTI ANI!



M-am gandit mult daca sa ma explic de ce sunt asa de tacuta si nu am raspuns la fiecare urare in parte.
Dar cum eu cred ca sunteti niste oameni deosebiti, toti cei care viziteaza blogul meu, trebuia cumva sa explic. Nu e vorba de comoditate, nici macar numai despre lipsa de timp, ci de faptul ca pentru mine aceste momente au o incarcatura destul de trista. Desi, cu varsta, am devenit mai inteleapta si mai cumpanita, totusi cred ca este cea mai dificila perioada a anului.
Nu sunt cea mai volubila persoana, iar cuvintele mi se par stereotipe; desi eu le simt din tot sufletul intelesul si chiar imi doresc sa li se intample oamenilor numai lucruri bune, ca ei sa reuseasca sa treaca usor peste greutatile care apar, sa aiba parte de prietenii pe care si-i doresc, sa fie sanatosi ca sa-si poata indeplini toate dorintele si proiectele, parca nu resimt ca am fost inteleasa si crezuta cu adevarat.
Suntem oamenii convenientelor mai mult decat vrem sa recunoastem?
Sper sa ma credeti, deci, inca o data o spun pentru toti cei ce ma cunosc sau ma viziteaza:

LA MULTI ANI!
Sa va aduca anul 2010 numai sanatate si lucruri bune, iar Dumnezeu sa va calauzeasca gandurile si pasii spre fapte bune si sa va reuseasca toate proiectele, sa fiti iubiti si sa va impartasiti bucuriile si realizarile langa cei dragi si tot ei sa va sustina atunci cand veti avea nevoie.


PS 
Multumesc din inima tuturor pentru urarile facute, iar acest articol se vrea si o scuza ca nu am reusit sa intorc acest gest minunat la toata lumea!

4 comentarii:

  1. LA MULTI ANI draga doamna Elena!!!Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca pasii!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena, esti minunata! Prin cuvintele pe care mi le-ai scris pe blog, am simtit bucuria si sinceritatea ta! Esti o persoana optimista, nu lasa maruntisurile sa te acapareze! Vezi intotdeauna partea buna a lucrurilor! Si stiu ca asa le si vezi!
    Un An Nou minunat, asa ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hope the New Year brings you and your family health, prosperity and happiness.

    RăspundețiȘtergere
  4. Thanks for your words. I wish a new year with health, happiness and achievements next ones.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails