duminică, 3 ianuarie 2010

Din nou la dieta!

Nici nu-mi vine sa cred, au trecut 90 de zile de "mentinere" la dieta Rina - Dieta de 90 de zile! Adica? Am fost, una peste alta, cumintica. Nu strict cuminte, doar cumintica. Am respectat combinarea alimentelor, dar am mai depasit orele de masa, spre rusinea mea, pentru ca nu am prea fost acasa si a fost greu de respectat orarul meu obisnuit. Iar de Revelion am papat si 2 sarmale, asa ca am toate motivele sa reiau dieta. Si mai am un motiv, cel mai serios din toate: primele dati nu am reusit sa-mi ating targhetul - recunosc, destul de ambitios!
Asa ca: 04.01.2010 prima zi din cele 90 de dieta - proteine.
- Micul dejun - 1 cafea fara zahar si 2 felii de pomelo
- Pranz - 2 pulpite superioare de pui la gratar cu salata de rosii (cu castraveti si ardei gras) + 1 felie de paine cu tarate si 1 cana de 300 ml supa clara de legume la sfarsit
- Cina - 1 pulpita superioara de pui la gratar cu salata de rosii ca la pranz - fara paine si supa.

Ei, cam asta-i planul. Deci, la drum!
PS Pornesc vertiginos de la 72 de kg, cu speranta marturisita sa ajung la 60 de kg.

10 comentarii:

  1. I-ti doresc mult succes, draga Elena.
    Eu cu sarbatorile am pus ceva Kg pe mine, mi-e frica sa ma cantaresc.
    I-ti doresc o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de incurajare, Daniela!
    Dar, daca vreau sa dovedesc ca aceasta dieta functioneaza, trebuie sa ajung acolo unde mi-am propus! Asa ca, "tot inainte"! O zi buna si tie si o saptamana cu multe reusite! Am vazut ca ai inceput anul in forta pe blog, deci astept cat mai multe retete grozave de la tine, ca sa ma inspir.

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena,tin pumnii..........succes!Imi place ca esti o luptatoare si daca vrei ceva trebuie sa lupti ca sa invingi.Si eu am luat ceva kg in aceasta perioada dar de astazi din nou la dieta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ooooo! Mult succes si Doamne ajuta! E incep de saptamana viitoare :) Trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Maria si Aalliinnaa de incurajari. Va urez si eu succes si la cate kg vreti voi sa alungati!

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena, mult succes! Si eu tot de ieri (04.01.) am reinceput dieta. Doamne ajuta sa o pot tine de data asta. Si pe Pasti, cand terminam 90 de zile, sa fim cele mai frumoase si ma slabe :).

    RăspundețiȘtergere
  7. je te souhaite une très bonne année 2010 pleine de bonnes choses
    à bientôt

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci beacoup. Et je vous souhaite une année en 2010 avec une bonne santé et de réussite.

    RăspundețiȘtergere
  9. buna elena ,eu am inceput ieri dieta si sunt tare curioasa daca funcioneaza,deoarece eu am nascut acum o luna si as vrea sa slabesc vreo 20 kg.eu ce nu am inteles este daca tu ai mai tinut o data dieta pana la capat si daca da ce rezultate ai avut?te rog mult raspunde-mi.as vrea sa mai intreb daca stie cineva daca dieta afecteaza alaptatul?

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, la sectiunea Diete - Rina's Diet - dieta minune! - gasesti informatiile pe care le doresti. Nu influenteaza alaptatul, este o dieta echilibrata. Eu am mentionat ca prima data am slabit 13,5 kg, apoi inca 2,5 la mentinere. Am mai tinut inca o data si am mai slabit 5,5 kg. Apoi am tinut cele 90 de zile de mentinere. Numai ca de data asta, din cauza sarbatorilor... si a mea, am mai pus vreu 3,5 kg inapoi. Asa ca de pe data de 04.01.2010 am reinceput dieta. Sunt in a 9-a zi, zi de proteine si totul e ok. Pentru ca de dimineata am plecat devreme nu am facut cantarirea de control, dar o sa o fac peste cateva zile. Daca vrei amanunte, astept pe mail - bucatariaelenei@gmail.com - sa ma contactezi. Tot asa pot sa-ti dau o sinteza a dietei in format electronic. Succes la dieta si astept vesti!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails