duminică, 20 decembrie 2009

Un premiu special!

Am ramas fara cuvinte!
Am mai primit un premiu!! 


Va dati seama? Am ramas atat de surprinsa, dar imediat ce mi-a fost oferit de Diana am intrat la ea pe blog sa vad despre ce este vorba. In afara de faptul ca ii multumesc din inima pentru cuvintele spuse despre mine, am stiut aproape imediat cui trebuie sa-l ofer acest premiu. Am mentionat in prezentarea facuta Dietei Rina - Dieta de 90 de zile, pe care o gasiti aici, ca recomand un forum de socializare. Am si dat linkul de la acel forum, dara fara sa o fac explicita. Acum, insa, am ocazia, in prag de sarbatoare, sa ofer un premiu acestui forum, www.oneden.com. La topicul despre Dieta Rina, dar si in jurnalele de bord, la alte topicuri, am gasit persoane deosebite carora in acest mod le pot aduce multumirile mele sincere.
O sa numesc doar cateva persoane, pentru ca nu este loc pentru toate, pentru ca nu vreau sa uit pe cineva, ci doar sa scot in evidenta oameni deosebiti care se afla in spatele unor ID-uri:
Happy, Niko, Oana(Magda), Sandutza, Andrea, Deeanna, Diandra, Tunde, Alexa_29, Karmina, Bluedar, IrinucaK, Emi, Aalliinnaa, Cristiiina, Tosca... lista poate continua mult si bine... sunt de la topicul dietei. Iertare, fetelor, daca am uitat pe cineva, dar sunt o batranica in devenire! Din alte topice si jurnale vreau sa multumesc in mod special lui Bibi si moderatoarelor Nessie si Loredana.
Asa ca va invit sa vedeti cat de mult va iubesc!

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru premiu!Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena, draga mea, iti multumesc, cum le-am multumit de multe ori si fetelor de pe forumul oneden pentru sustinerea lor.
    Cu ocazia asta le cer iertare ca n-am mai apucat sa intru asa de des pe forum :( si sa vorbesc cu ele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca am vazut tarziu mesajul, dar sper ca pentru felicitari si multumiri nu este tarziu. :) Asa ca: felicitari, Elena, si iti multumesc mult, ca faci parte din comunitatea noastra! De la tine am invatat cat de usor se poate gati gustos si aspectos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, nu-i nimic, Nessie! Stiu ca ai avut niste probleme, asa ca este de inteles. Nu-ti fa probleme, eu sper doar ca totul a revenit la normal si de-abia astept vesti despre voi! Un sarut afectuos pentru voi toate.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails