vineri, 18 decembrie 2009

Un nou premiu!!!!!

Cami, iti multumesc mult pentru acest premiu! Si pentru ca te-ai gandit la mine si m-ai incurajat in acest demers culinar de fiecare data.

Ii multumesc lui Dumnezeu de multe ori, dar cred ca de cele mai multe ori - in ultima vreme cel putin! - am facut-o in ultimii aproape 2 ani. Dupa ce am descoperit dieta Rina, am gasit si o multime de oameni minunati care m-au sustinut, mi-au dat un sfat, m-au ajutat din multe puncte de vedere - de care sufletul are nevoie ca sa se vindece si sa duca la bun sfarsit un proiect pe o perioada lunga de timp.
Le multumesc tuturor acestor persoane - carora mi-ar trebui mult spatiu numai ca sa le insir - care m-au ajutat in acest an si le doresc sa aiba parte de sanatate, multe bucurii si realizari de la ei si de la cei dragi lor.
Deci am primit acest premiu de-a dreptul onorant










Vreau sa-l transmit unor bloguri ca si incurajare, asa cum am fost incurajata si eu la inceput de drum, sau unor bloguri consacrate, dar pe care le admir foarte mult! Si nu numai culinare!

Deci, intr-o ordine aleatoare:
Diana
Alison
Yvy  - very special lady!
Edith
Davella
Gabriela
Radu Popovici
Tunde
Carpe Diem - Alina
Carti bune
Adi Hadean
Daniela
Ina
D-na Geta
Just me
Amalia- o craita
Vio
Dielda

Si ma opresc aici, desi as mai putea trimite si altor bloguri interesante. De ce? Pentru ca unele din ele sunt in lista acestor bloguri si premiul va fi trimis mai departe, cu un strop de dorinta si de la mine pentru ele. Deci, dragi premiati, va rog sa transmiteti premiul celor pe care ii apreciati dvs sau pe care ii considerati ca merita un strop de apreciere in prag de sarbatoare!

Cu drag, sarbatori fericite tuturor!
PS - Nu stiu deloc de ce nu-mi recunoaste locatia, asa ca vizualizati premiul dand click pe link!

13 comentarii:

  1. Wau, ce cuvinte frumoase ai scris. Stiu ca toate vin din inima, din inima ta buna! Sarbatori fericite si multa sanatate! Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Elena! E minunat sa stii ca ceea ce faci este apreciat... si e minunata si colinda ta, din suflet - sa stii ca am auzit-o! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Elena.Iti doresc multa sanatate si tot ce-ti, doresti in anul an care intram.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ffff mult pt premiu e o onoare de la tine ... o sa imi fac timp in week and sa pun premeiile pe blog ... esti draguta ... sper ca esti mai bine un pic ...te pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena, iti multumesc din suflet! E primul meu premiu, de cand am terminat scoala :). Te pup, si cu siguranta il voi transmite mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu va multumesc tuturor. De la fiecare am invatat cate ceva, asa ca este onorant pentru mine sa joc rolul acesta de a oferi premii, chiar daca sunt virtuale!

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na elena, va multumesc din suflet, sunt onorata sa primesc acest premiu de la dvs.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vio, m-a invatat si pe mine o bloggerita grozava ca aici ne tutuim, chiar daca eu sunt decana de varsta cred. Aici nu are importanta asta, iar premiul este o placere sa-l trimit acolo unde am vazut ceva frumos. Parerea de rau este ca s-ar putea sa fi sarit un blog care merita(normal ca pot fi subiectiva in aprecieri!), dar o sa ma revansez alta data. Deja mi-au mai venit niste nume in gand si promit ca voi lua ceva lecitina data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi-a facut placere faptul ca m-ai trecut in lista ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc draga Elena pentru frumosul premiu si mai ales pentru minunatele cuvinte scrise in prag de sarbatori. Sa-ti dea bunul Dumnezeu de toate: sanatate, bucurii, impliniri si mai ales ceea ce-ti doresti tu mai mult:ECHILIBRUL! Un sfarsit de saptamana luminos si te imbratisez de aici, din Montrealul cel friguros.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur Dielda ca ti-a facut placere premiul. Eu neavand talentul tau, ma bucur de fiecare data sa citesc un blog atat de interesant.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oh, ma bucur mult, Davella, ca am trimis un mesaj si un premiu care v-a facut placere. Multumesc mult de urari si va transmit din Bucurestiul, aproape la fel de friguros ca la Montreal, numai ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails