marți, 24 noiembrie 2009

Rezultatele de la "Festivalul blogurilor gustoase"

S-au afisat rezultatele la "Festivalul blogurilor gustoase" organizat de www.gustos.ro.
Aici sunt rezultatele finale. Ma aflu pe un onorant loc 9 in topul general, care totalizeaza punctajul obtinut de un blog la toate categoriile la care s-a inscris. Ce am obtinut in urma participarii? O experienta valoroasa, o "mentiune onorabila" si multi prieteni, indraznesc sa sper. Pe langa asta, premiul oferit de organizatori si sponsor consta intr-un sort cu brandul organizatorului, o diploma si un blender de mana de la sponsor.

Dar, cum am spus, partea materiala este mai putin importanta. Pentru mine cel mai important premiu este faptul ca am reusit sa demarez un proiect care mi-e foarte drag, care a implinit abia o luna, si care a participat si la un concurs cu bloguri cu "antecedente" valoroase.
Desi unele din blogurile mele preferate au declinat participarea, eu am considerat ca pentru mine este valoroasa, fiind o incepatoare in domeniul virtual.

Va multumesc din inima tuturor, celor care m-ati votat, facand posibila aceasta clasare si primirea acestui premiu recompensator. Va multumesc si celor care m-ati vizitat si m-ati incurajat. Sunteti motivatia permanenta pentru imbunatatirea acestui spatiu. Sper doar ca eu sa ma ridic la nivelul dorit, ca blogul sa devina si mai interesant, experienta mea sa intereseze si sa invat la randul meu din experienta altora.
Deci, conform unei expresii care a fost preluata si de un grup media mai nou, JOS PALARIA in fata dvs.
Va astept oricand cu mintea si inima deschise aici.

9 comentarii:

  1. Felicitari, doamna Elena! Ma bucur foarte mult pentru dumneavoastra, pentru ca intr-un timp atat de scurt, ati reusit sa cresteti asa de mare. Sincere felicitari! Sa stapaniti cu sanatate premiile. Poate vedem ceva bunatate preparata cu ele :) O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot! Dar am un mendament de facut: cineva de pe acest blog, foarte special ca suflet, tocmai din Germania, mi-a spus ca aici suntem toti egali si ca nu e cazul sa ne "domnim" atat. Putem vorbi si daca ne tutuim civilizat, ne adresam ca intre prieteni. Asa ca, ma bucur ce vad pe blogul roz_bonbon si sper sa aduc ceva nou prin retetele mele, sau macar idei la ceva deja cunoscut. Ca si cum am fi intr-o mare familie.
    Cu certitudine ca voi prepara cu ajutorul premiului si o sa va astept parerea despre cat de reusite vor fi.
    Si eu va doresc o zi cat mai buna si cu multe realizari.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari,elena!la cit mai multe premii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Alison. Sa ne dea Domnul recunoasterea pe care o meritam si sper ca la alte concursuri sa te vad luand premiul cel mare pentru ca mie imi place mult blogul tau.
    O seara buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din toata inima, Aalliinnaa. te pup dulce si iti multumesc si pentru cantecul acela fantastic de pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult. Daca este sa fim sinceri, Sorin, multe ti se datoreaza din punct de vedere tehnic. Fara tine mai ezitam ceva timp pana "moseam" proiectul meu de suflet. Eu nu pot decat sa va urez, inca o data tie si Alinei, CASA DE PIATRA, si de-abia astept sa va revad dupa fericitul eveniment.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails