luni, 19 octombrie 2009

Rina's Diet - dieta minune!

Ai zice ca dupa atat vreme in care tot incerci diverse metode, diverse recomandari ale nutritionistilor, in care te straduiesti sa intelegi cum trebuie sa te hranesti sanatos, ai descoperit care este reteta care-ti rezolva problemele de greutate.
Ei bine: nu cred ca exista asa ceva.
Sau… nu credeam ca exista asa ceva!



Desi, sigur, o sa-mi ridic in cap o serie de persoane cu pregatire in nutritie, dar care din nu stiu ce motive cred ca ideea lor este cea mai buna, eu sustin cu tarie ca am gasit o astfel de dieta. O singura mentiune – valabila in orice situatie – sa fii echilibrat si sa respecti regulile de baza!
Inca o persoana care a descoperit roata? Poate.

Pentru mine sigur asa a fost. Am incercat de-a lungul timpului multe: diete scurte sau lungi, celebre sau nu, de peste ocean sau din gradina institutelor noastre, tablete minune naturale sau de sinteza...
Deci, am fost dispusa sa fac multe pentru a alunga niste kg care s-au adaugat incetul cu incetul si – din cauza unor aspecte ereditare si de functionare a glandelor endocrine – n-au vrut sa mai plece.
In 2007 cand am aflat de aceasta dieta, fiind inca adepta lui Montignac, nu i-am acordat nici o sansa.
Anul 2009 a inceput cu un declic si am dat peste Rina’s Diet. Asa ca, in 15 februarie am demarat acest proiect de la 88 kg, la o inaltime de 160 cm. Multe kg! Dar, eram calita deja, si nu aveam de gand sa plec la drum fara sa ajung la finis, dupa cele 90 de zile de dieta. Acest termen sperie, dar are o explicatie logica:
S-a constatat – de data asta e toata lumea de accord – ca dietele drastice pe termene scurte, nu dureaza! Dupa un anumit timp, cand incepi sa mananci "normal", apare efectul yo-yo, de revenire la greutatea de start, sau chiar ceva mai mult, ori revenirea la o greutate la care organismul a stagnat cel mai mult timp.
Dieta consta in succedarea unui grup de patru zile pana la incheierea dietei( 90 de zile). Este intrerupta aceasta succesiune o data la 29 de zile de o zi, in care se consuma NUMAI APA.
Aceste 4 zile urmeaza ordinea grupelor alimentare: proteine, amidonuri, carbohidrati si vitamine.
Incadrarea alimentelor are la baza un criteriu logic bine definit.

PROTEINE: proteine animale (carne de orice fel degresata sau fara piele, peste, fructe de mare, oua, lactate), proteine vegetale (tofu, seitan, ciuperci de padure denumiti generic "bureti").
AMIDONURI: carbohidrati bogati in amidon (legume) – cartofi, fasole boabe si verde, mazare, linte, naut, soia boabe si texturata; cereale neprocesate de tipul orez, grau.
CARBOHIDRATI: carbohidratii complecsi, de tipul pastelor, aluaturilor, blaturilor tip pizza, porumb, mamaliga, dulciurilor (cina)
VITAMINE: legume si fructe crude, coapte sau fierte fara adaos de zahar, seminte crude, fructe uscate, salate fara adaos de ulei.

Alte reguli importante:
-micul dejun este numai din fructe sau legume crude, un mix de sucuri proaspat stors, o cafea sau ceai fara zahar (doar cu indulcitor, daca este absoluta nevoie). Eu am o teorie de la care nu ma abat – fara indulcitori!
-se admit salate in orice zi din: rosii, castraveti, ardei gras, salata verde, ceapa, praz, ciuperci champignon, ridichi, varza.
-legume permise in orice zi: telina, morcov, dovlecei, vinete.
-se admite consumul condimentelor naturale,proaspete sau uscate.
-se admite folosirea uleiului in cantitati foarte mici la salate si mancaruri,a otetului.
-se admite consumul de sare, dar in cantitati cat mai mici.
-starea de echilibru, fara stress suplimentar si fara conflicte contribuie la eficienta oricarei diete.
-nu se recomanda consumul alcoolului (indiferent care), pentru ca incetineste digestia.
-se recomanda ca mesele sa fie dupa in interval de cel putin 3-4 ore de pauza, deci fara gustari intre pranz si cina sau dupa! Ultima masa este la cel tarziu ora 20; este recomandata instituirea unei discipline: pranzul si cina trebuie sa fie intr-un interval de timp fix – intre 12 si 14 si intre 18 si 20.
-este admisa consumarea painii - cate o felie - in zilele de PROTEINE SI AMIDONURI.
-din meniul de la pranz se consuma si seara, doar cantitatea difera: cina este la 1/2 fata de pranz.
-in ziua de PROTEINE: este recomandata consumarea la sfarsitul pranzului a unei cani de supa clara de legume; se alege in meniu doar una din proteine, pentru a fi consumata, neadmitandu-se a se amesteca tipurile de proteine intre ele. Adica nu se vor consuma si oua si lactate sau carne, ci doar una din ele.

Aceste lucruri le veti mai gasi detaliate:aici

Se recomanda accesarea unor forumuri de socializare, care pot oferi suport informativ, corectii, informatii suplimentare. Eu recomand cu caldura: acesta

Dupa 90 de zile de dieta, este recomandat a se urma o perioada de 90 de zile de "mentinere", in care principiile dietei se respecta, micul dejun este acelasi, iar pranzul si cina pot fi din grupe diferite. Aceste lucru este necesar pentru ca organismul sa memoreze aceste schimbari.

Deci, dupa 90 de zile de dieta, 2 luni de "mentinere" (nu am avut rabdare!) si alte 90 de zile de dieta, acum sunt cu 20 de kg mai slaba si ma simt mai vioaie, mai energica, mai motivata, fac mai multa miscare, mult mers pe jos in ritm alert.
Si, stiti ceva? Nu am de gand sa renunt niciodata la modul acesta de a te alimenta!

Pentru a ajuta si pe altii: voi posta pe blog retete pentru aceasta dieta in procent foarte mare; cartea cu dieta are un cost relativ mare in magazinele care promoveaza produsele la care se face reclama pe TV si alte mijloace media, deci am decis sa ofer in format electronic un document ce contine principiile de baza, conforme cu cele prezentate in carte, cui doreste sa se informeze despre aceasta dieta.

Probabil, sau mai bine zis sigur, nu este infailibila aceasta dieta! Dar, experienta mea merita sa fie stiuta de cei care vor sa gaseasca o cale de a slabi, de a se mentine si de a se alimenta cat se poate de sanatos!


327 de comentarii:

  1. Elena draga un post minunat ...un articol super bine redat ...sunt flatata ca m-ai dat exemplu pe mine adiga blogul meu ...avand in vedere ca sunt inca la inceput ..dar promit ca nu voi dezamagi pe nimeni si cel mai important nu ma voi dezamagi pe mine ...dupa aproape o luna de dieta am scapat de aproximativ 4 kg ... si pot sa zic ca nu m-am cantarit de 2 sapt ... astept ziua de apa care se apropie ... Elena la cat mai multe retete Rinas ... ca acest blog al tau este numai de folos pt oricine ... si carcotasi vor fi ...adica vor fi persoane care vor veni cu tot feluri de replici la adresa acestei diete ... nu e obligatoriu pt nimeni sa tina aceasta dieta ... fiecare din noi simtim pe propria piele ce ne este bine si ce nu ... orice dieta are pareri pro si contra ... important e sa incerci si sa te ti de orice faci asta este reusita ... sa duci pana la capat ceea ce incepi indiferent despre ce este vorba ...apoi poti veni cu tot feluri de idei pro sau contra ...
    Elene inchei ca deja m-am intins prea mult ... si asta pt ca stiu ce simti ... ce bine e sa vezi pe tine ca reusesti, ca esti mai slaba ...ai mare dreptate totul este altfel ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, cata dreptate ai! Mie doar imi pare rau ca este inca prea putina lume constienta ca o groaza de solutii - oferite ca miraculoase si carora li se face o publicitate uluitoare - sunt exact opusul unei alimentatii echilibrate si sanatoase. Eu cred ca principalul beneficiu al Rina's Diet este echilibrul alimentar si ca e bine sa te alimentezi sanatos, sa te rasfeti cu cate ceva, sa consumi alternand des grupele de alimente si... SA SLABESTI!
    Pupici multi pentru ajutorul dat, Tunde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimata Doamna,

      Au trecut cativa ani de cand ati tinut dieta.Cum sunteti acum? Cum v-ati mentinut? Cum sa facem si noi?

      Ștergere
  3. Elena ma bucur din suflet ca ai terminat blogu .eu cu siguranta voi fi o vizitatoare fidela multi pucici si succes.
    astept cat mai multe retete .... frumusica_andrea

    RăspundețiȘtergere
  4. Andrea, multumesc mult pentru urare. Te astept cu idei, comentarii. Exemplul tau m-a motivat si pe mine, asa ca astept orice idee. Unele idei par simple, dar imbunatatesc orice lucru care pare cunoscut si caruia nu i se mai pot aduce imbunatatiri. Eu vreau sa demontez unele idei preconcepute. Un sarut dulce pentru tine si succes in tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena ,sincere felicitari pentru blog!
    In ceea ce priveste dieta,ma bucur tare mult pentru rezultatele tale.Esti un exemplu de ambitie pentru muuulta lume!Stiu ca inca nu ai ajuns la cate kg ti-ai propus,dar nu am niciun dubiu ca iti vei atinge targetul!Sunt mandra de tine!
    Mult succes in continuare!
    Magda

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru aprecieri! Si eu vreau sa ajung acolo, dar la greutatea aceasta am fost multa vreme si organismul s-a obisnuit, asa ca trebuie sa-i dau un branci mai serios. Deocamdata imi fac putin curaj, stand la mentinere ceva timp, ca sa-l pacalesc. Daca aia, start dieta!
    Pupici si te astept pe aici, comentand si criticand ce fac, ca numai asa ma mai fac bine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia acum am vazut ca ce am postat aseara de la munca si nu aparea...apare acum!Deci scuze ca m-am repetat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru blog.Am primit mai multe informatii decat din alte locuri si care sper sa ma ajute pt ca m-am apucat si eu de aceasta dieta.Eu eram convinsa ca orezul e la ziua de carbohidrati dar se pare ca m-am inselat.Am de dat jos 20 kg ,de la 77 la 57.Atat am avut f multi ani dar de cand am venit in Spania am pus mult si am dat jos f putin.Deci la dieta inainte!Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mult succes si tie! Dupa doua saptamani o sa te obisnuiesti, nu o sa te mai streseze ce zi urmeaza, noteaza, alinta-te si rasfata-te facand mereu altceva, dar care sa respecte conditiile de combinare. Daca eu la varsta mea am reusit, poate oricine. Totul este sa lucrezi la psihologie, daca esti o persoana pofticioasa. Eu am noroc in acest sens. Daca stiu ca peste 2-3 zile pot manca ceva de care mi-e dor sau pofta, nu am probleme sa ma controlez. Pe mine ma omoara stressul si lucrul noaptea la calculator, cand sunt tentata sa rontai ceva. Dar toate pot fi invinse si de aceea am recomandat un forum de socializare.
    Bafta la dieta si sa apelezi oricand doresti sa stii ceva pe bucatariaelenei@gmail.com, daca vrei ca totul sa fie privat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari draga Elena,m-ai convins si pe mine sa urmez aceasta dieta.

    RăspundețiȘtergere
  11. sint alexandra va multumesc mult doamna elena urmez sfatul dumneavoastra daca am vrio nelamurire va scriu va multumesc sa aveti o saptamina minunata

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari frumosa doamna ca ati revenit ,imi era dor de retetele dvs, acum am gasit si cea mai eficienta dieta de slabit din cate am incercat,imi sunt de mare ajutor retetele dvs,pacat ca nu mai sunt multe...sau nu stiu unde sa caut...,dar oricum sunt extrem de folositoare mie,si cred ca si altora,desi avem ambele carti nu am incercat dieta dar cand am vazut retetele dvs m-ati convins,va multumesc ! am inceput a doua luna si ma simt excelent am slabit foarte bine.Va doresc ce va doriti!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, multumesc pentru aprecieri. Retete gasesti la eticheta din dreapta / Retete pentru Dieta Rina si la jurnal de dieta II. La fiecare din ele este precizat pentu ce zi este adecvata si sper sa te ajute. Un weekend cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
  14. felicitari!!!!!! sunt de acord ca dieta functioneaza chiar daca fentezi uneori, asa cum am facut eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimata Doamna,
      Au trecut cativa ani de cand ati tinut dieta.Cum v-ati mentinut?Cum sa facem si noi sa ne mentinem?

      Ștergere
  15. Am tinut iu eu dieta si ma intorc la ea de cate ori am nevoie - face minuni!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua!
    Imi puteti spune de unde imi pot cumpara cartile sau cine mi le poate da in format electronic. As vrea sa le am in amandoua moduri. Si, va felicit pentru acest blog, este foarte folositor societatii (mai ales mie)
    Va multumesc, astept raspunsul d-voastra.
    Cu stima Bianca G:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am lasat un mesaj si pe blogul tau, trimite un mail pe bucatariaelenei@gmail.com sa-ti trimit cartile in format electronic. Cat despre cumparat nu cred ca mai ai de unde pentru ca nu s-au reeditat din cate stiu eu si ele au aparut prima data in 2008/2009, dar ma interesez.

      Ștergere
    2. Draga elena imi pare rau... nu sunt prima...as dori daca poti,vrei si ai timp la dispozitie sa imi trimiti si mie cartea in format electronic!te rog foarte frumos!!!!am aflat de aceasta dieta intorcanduma seara de la servici cu autobuzul de la o doamna care avea doua luni de dieta si era foarte multumita,doar ca prea multe nu am aflat ca a trrebuit sa coboare!il mio email e 33anca@gmail.com merci in anticip!

      Ștergere
  17. poti sa mi le trimiti si mie? mariuszarnescu87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trimis, dar imi apare o eroare privind adresa aceasta de mail. Banuiesc ce doresti, dar nu am confirmarea ca ai primit ori nu ce am trimis de pe gmail.

      Ștergere
    2. poti te rog sa mi le trimiti si mie in format electronic?cora.draghici@yahoo.com
      multumesc anticipat

      Ștergere
    3. Buna Elena,
      Poti te rog sa mi le trimiti si mie in format electronic pe adresa nvasile@cora.ro?

      Multumesc mult de tot,
      Nicoleta

      Ștergere
    4. Buna Elena,

      doresc si eu tare mult cartea in format electronic, vreau sa incep dieta cat mai curand. te rog frumos sa imi trimiti si mie pe e-mail: sweet_elly87@yahoo.com Multumesc mult. (p.s. dieta aceasta e ok sa fie tinuta in perioada de alaptare? fetita are deja 1 an si 4 luni dar continui sa o alaptez. astept raspuns. multumesc)

      Ștergere
  18. Buna ziua!
    Am citit cu atentie foarte multe lucruri despre aceasta dieta si daca se poate va rog frumos sa mi le trimite-ti si mie pe adresa b.elena_65@yahoo.de
    va multumesc anticipat si va felicit pentru reusita d-voastra.
    Cu stima Elena B.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua. As dori si eu cartea in format electronic la adresa red_bubulina@yahoo.com. Multumesc si spor la slabit!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua.As dorii si eu cartea in format electronic la adresa lore_daiana@yahoo.com. Multumesc.Cunosc pe cineva care a slabit si se mentine dupa 6 luni.

    RăspundețiȘtergere
  21. buna ziua D-na Elena Toma, as dori si eu daca se poate,cartea in format electronic...va rog frumosss,pe adresa valentinabunduc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu ajutorul lui DUMNEZEU am inceput si eu cura de ieri 27.05.2013 . Am 69 kg si 45 de ani .
    Daca se poate ,as dori si eu cartea in format electronic ,poate ma jutati sa o gasesc undeva sa o descarc de acolo sau sa o cumpar .
    Va multumesc foarte mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua D-na Elena Toma, as dori si eu daca se poate,cartile in format electronic.Multumesc.valentinmurgoci@yahoo.com

      Ștergere
  23. Adresa de mail este : lavorica.condrea@yahoo.com .
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate si sa ne ajute ca tot ce incepem sa ducem la bun sfarsit .Doar cu ajutorul Lui vom reusi .
    Va multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  24. DORESC SI EU DIETA IN FORMAT ELECTRONUC,VA ROG TARE MULT.MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara adresa de mail, cum? Te rog sa lasi o adresa valida ca sa te ajut.

      Ștergere
    2. as dori si eu dieta in format electronic pe adress rodica_06@yahoo.com

      Ștergere
  25. Buna seara,
    As dori si eu cartile in format electronic daca s-ar putea. Adresa mea de e-mail : cristina.david21@yahoo.com. Sper ca nu v-am deranjat.
    Multumesc anticipat !
    Cu mult respect,
    Cristina D.

    RăspundețiȘtergere
  26. care sunt cantitatile care se pot manca la o masa ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Great beat ! I wish to apprentice whilst you amend your website, how
    could i subscribe for a blog site? The account aided me a appropriate deal.
    I have been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

    Feel free to visit my page special compilation

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna seara,
    In urma cu 4 ani am tinut 8 zile aceasta dieta, perioada in care am slabit 3 kg.Ce m-a oprit? Lipsa cartii!!
    Va rog sa-mi trimiteti si mie cartie in format electronic pe si.miss_doll@yahoo.com si sa-mi spuneti daca stiti unde se mai gasesc cartile de cumparat.
    Azi a fost a doua zi si am nevoie...
    Biscuitii de ovaz ar putea fi incadrati la ziua de carbo?In loc de praji...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mananc seara, la ziua de carboidrati, doar ciocolata amaruie

      Ștergere
    2. In carte scrie 2-3 biscuitei, o prajitura potrivita, de preferat de casa, sau 3 cupe mici de inghetata si 2-3 bucatele mic de ciocolata neagra, minim 55% cacao. Eu folosesc 75% sau 85% cacao. Numai ca nu am inteles prea bine adresa de mail si.miss_doll@yahoo.com sigur? Mi-a aparut eroare...

      Ștergere
  29. buna ziua,
    Tin dieta rinas de doua luni si jumatate, timp in care am slabit 12 kg(am avut o intrerupere de 10 zile-in care am fost in concediu).
    Va rog sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic(bardas_rodica@yaoo.com), si mai ales Dieta Rina parte a II a, cea de mentinere. In cazul in care stiti de unde le-as putea cumpara?
    Imi este teama , ca dupa cele 90 de zile de dieta , voi pune kilogramele la loc.
    Va multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua,
    as dori si eu cartile in format electronic, adresa mea este: mareslauraalina@gmail.com
    eu am tinut dieta acum 2 ani, am avut rezultate bune, doresc sa reincep acum.

    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua!As dori cartile in format electronic.Adresa mea e :mariap_sv@yahoo.com.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua! As dori si eu cartea in format electronic la adresa beatrice.arcana@yahoo.com Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna ziua! As dorii si eu cartea in format electronic la adresa beatrice.arcana@yahoo.com .Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna
    seara! imi puteti trimite si mie cartea in format electronic? va rog!!!
    adresa email :anomar27@yahoo.ro multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  35. va rog frumos daca mi le puteti trimite si mie pe adresa: petitte_charlotte@yahoo.com multumesc fr

    RăspundețiȘtergere
  36. va rof frumos daca se poate sa-mi trimiteti si mie cartea in format electronic:
    daniel@karma-clinic.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dommnule Daniel, v-am raspuns pe mail, pentru ca la dvs este o situarie deosebita.

      Ștergere
  37. va rog frumos daca mi le puteti trimite si mie pe adresa: valentinadriancostin@gmail.com multumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumim pentru ajutor! As dori si eu cartile, daca se poate. Adresa mea e elena.gabor@yahoo.com. Multumesc! Va raman indatorata. Cu recunostinta, Elena!

    RăspundețiȘtergere
  39. Va rog frumos daca puteti sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa balanicamariana@yahoo.com
    multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ziua! M-am decis sa imi schimb stilul de viata in ceea ce priveste alimentatia si m-ar interesa sa ma documentez mai mult in privinta acestei diete. Va rog frumos , daca sa poate, sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa emmcalina@yahoo.com . Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, am primit reject transmitere mesaj catre aceasta adresa. E posibila o greseala?

      Ștergere
  41. buna ziua,
    va rog frumos daca se poate sa imi trimiteti si mie cartile cu dieta de 90 de zile.adresa de email este:andreeasiandreea@yahoo.com
    multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  42. Foarte interesant! Daca se poate as dorii si eu cartile la adresa mvfsoft@yahoo.com. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa imi trimiteti si mie cartile, deoarece am mare nevoie sa slabesc 20 kg, am inccercat mai multe diete dar nu au dat roade. Va multumesc anticipat!
    Adresa de mail: miha_95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna ziua,
    Am descoperit blogul Dumneavoastra si am urmat cele trei luni de dieta. Sunt foarte multumita si mandra de mine, am dat jos 14 kg, dar...Nu stiu ce sa fac in urmatoarea perioada. Imi este frica sa nu acumulez iarasi.Poate daca as citi mai mult as gasi solutii.De aceea as dori si eu cartile in format electronic daca s-ar putea. Adresa mea de e-mail : oly_vaj@yahoo.com. Sper ca nu v-am deranjat.
    Multumesc anticipat !
    Cu mult respect,

    RăspundețiȘtergere
  45. Bună ziua!

    Sunt în cautarea acestor cărţi de ceva timp, însă nu le găsesc în nicio librărie. De aceea, aş dori cărţile în format electronic. Adresa mea de mail este sin.anca@yahoo.com.

    Mulţumesc şi aştept mailul dvs.
    Cu respect,
    Anca.

    RăspundețiȘtergere
  46. buna ziua doamna elena!si eu ca toti ceilalti sunt in cautarea cartii!ma puteti ajuta?adresa este ionelamihalescu@yahoo.it va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna seara,
    Am auzit saptamana trecuta de aceasta dieta si bineinteles ca toti ceilalti cu probleme in KG as dori sa intru in posesia acestor carti in format electroni.
    Daca deranjul nu este prea mare va rog sa-mi transmiteti cartile la adresa de e-mail veronica.matache@yahoo.com.

    Astept e-mailul Dvs.
    Multumesc anticipat,

    Vera

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua stimata doamna,

    Am citit foarte multe lucruri despre aceasta dieta si va rog, daca se poate, sa mi le trimiteti si mie pe adresa angel.conny@yahoo.com

    Va multumesc anticipat.

    Cu respect,
    Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  49. buna seara
    as dori si eu ,daca se poate ,cartea ca nu o gasesc nicaieri
    adresa e chituafe@yahoo.com
    va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna Elena, felicitari pt kilogramele piedute si pt blog. As dori si eu carte pe adresa leni_cusa@yahoo.com. Multumesc mult.O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna seara,

    Foarte interesant blogul dvs, iar articolul despre aceasta dieta este foarte bine structurat si documentat. Si eu tin aceasta dieta de 7 zile, am slabit 1,5 kg pana acum, dar as dori sa aflu mai multe retete permise in aceasta dieta.
    As dori si eu, daca se poate, cartea in format electronic. Adresa mea este radulescu.dianamaria@yahoo.com.

    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna ziua,

    ma bucur mult ca am gasit blogul d-voastra. Din Zaragoza (Spania) vin si eu cu marea rugaminte sa imi trimiteti cartea in format electronic. Mi-ati face un mare serviciu, demult incerc sa o obtin si nu am reusit. Va multumesc frumos si urmaresc in continuare cu mare interes ce postati.
    Adresa mea este new_cristina2005@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna ziua,
    V-as ruga sa imi trimite-ti si mie cartea in format electronic.Multumesc anticipat!Adresa mea este: anutza.1995@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna ziua,
    nu stiu de ce nu s-a publicat comentariul meu de ieri.
    Va rog frumos, doresc si eu cartea in format electronic pe adresa new_cristina2005@yahoo.com
    Urmaresc cu interes tot ce postati.
    Salutari din Zaragoza,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  55. Buns ziua.Imi doresc sa dau jos cam 15 kg si as incerca aceasta dieta.V-as ruga sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic pe adresa. alibabe2907@yahoo.com Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  56. Va multumesc din suflet, multa sanatate si succes in toate.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna ziua,

    M-ar interesa aceasta dieta si v-ar ruga sa-mi trimiteti si mie cartile pe mail la adresa ene_georgianadaniela@yahoo.com.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna seara!cred ca v -ati saturat de atatea rugaminti de a trimite cartea ...dar o doresc si eu va rog frumos daca se poate(x_Cx2@yahoo.com).am inceput si eu aceasta cura de o saptamana,sunt foarte incantata dar sunt si vegetariana in acelasi timp si sunt in pana de idei ,de retete...interesant blog..va multumesc si succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  59. Bună ziua!
    Am 38 de ani şi 90 de kg. Aş încerca şi această dieta, insa sunt în pană de idei .V-aş ruga . dacă este posibil să îmi trimiteţi şi mie cartea, în format electronic,la adresa ioo_eniko@yahoo.com. Vă mulţumesc! o zi bună în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  60. Cat mai multă lume tine aceasta dieta, așa ca m-am hotărât sa o încerc si eu ... Îmi puteți trimite si mie cartea pe adresa costea_andreea_tm@yahoo.com. Va multumesc anticipat si bafta la toată lumea care vrea sa dea câteva kg jos..

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna ziua D-na Elena! Doresc sa incep regimul , dar nu am gasit cartile in librarii. Imi puteti trimite cartile pe adresa by.barbyee@yahoo.com va rog frumos. Va multumesc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna ziua,am tinut atatea diete,sau cel putin m-am straduit,as dori sa parcurg aceasta dieta in intregime ,vad ca se obtin rezultate bune,eu vreau sa slabesc 7 kg,imi puteti trimite si mie,va rog,cartea in format electronic I si II,promit ca va tin la curent cu rezultatele.Adresa mea este hogeaionica@yahoo.com,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua D-na Elena , am incercat sa cumpar cartea , dar la top-shop unde am gasit-o , nu au primul volum , v-as ruga sa-mi trimiteti si mie cartea in format electronic pe adresa de mail : simona.furtos@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ziua D-na Elena, va rog puteti sa imi trimiteti si mie cartea in format electronic pe adresa de mail : cory_vali@yahoo.com . Am inceput aceasta dieta de doua zile.Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna! Imi trimiteti, va rog, si mie cartea? Va multumesc mult si va doresc o seara faina :)
    tabita.nica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. As vrea si eu cartile va rog multla adresa pspinachi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna Elena, poti sa imi trimiti si mie cartile? Adresa de email danusea29@yahoo.com.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  68. as dori si eu sa-mi trimiteti va rog mult cartea . deutza_n3bunat1k@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna ziua Dna Elena Toma,
    Am inceput dieta de 3 zile si mi as dori daca a ti putea sa ma ajutati , sa mi trimiteti si mie cartile dvs. in Format electronic, v as ramine recunoscatoare,
    Va multumesc anticipat, adresa mea de email este luminita37@yahoo.com.
    Va doresc o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  70. As dori si eu cartile in format electronic!!!dupa integratori nenumarati si o gramada de diete poate asta-i cea buna!am 73 de kg si 1,55m.toata lumea imi spune ca arat si prea bine dupa trei copii!!!nu e adevarat!!!nu ma simt eu bine cu atatea kg si nu ma plac!!!pentru ca eu vreau sa ma plac eu pe mine!!!!merci mult in anticip!!pupici si la noi retete!adresa mea e 33anca@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna. As dori si eu cartea in format electronic. Adresa mea geoset_cojocaru@yahoo.com. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua stimata doamn,doresc si eu daca se poate cartea in format electronic.Adresa mea este iepure_frikos@yahoo.it. Multumesc si va doresc un an fericit.

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna ziua. Doresc si eu ca toata lumea cartile on line, fiindca nu le gasesc de cumparat. Am inceput si eu dieta de 8 zile si am slabit 1.6 kg, mai am de dat jos 10 kg si sper ca aceste carti ma pot ajuta. Adresa mea de mail este lauravs2005@yahoo.com. Multumesc mult si va doresc un an nou plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna ziua va rog sa imi trimiteri si mie cartile online daca se poate nicoleta.homone@gmail.com .Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna seara! Sunt foarte incantata de aceasta dieta. Dieta este un stil de viata sanatos.Am inceput aceasta ďieta azi Dumnezeu sa ma intadeasca o tin alaturi de fiica mea de 17ani.

    RăspundețiȘtergere
  76. daca deranjul nu e foarte mare...as dori si eu cartile in format electronic...multumesc anticipat...prunilamonica@yahoo.com SAU darcamonica@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna seara ! Am inceput si eu de 2 zile cu de fiica mea de 17 ani aceasta dieta. Mi se pare o dieta sanatoasa, foarte buna si pentru mine, avand in vedere ca nu mai am colecistul. Sper din tot sufletul ca vom reusi sa o tinem pana la capat. Daca se poate as dori si eu cartile online daria03.1974@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  78. Am 1,65 inaltime si 61 kg, sper sa ajung la 55 kg. Credeti ca am sa reusesc prin aceasta dieta ??

    RăspundețiȘtergere
  79. BUNA SEARA de curind am intrat si eu in rindul femeilor ce lea ajuns cutitul la os si am inceput si eu dieta Rina dar pentru rezultate mai bune vreau si eu cartile online daca se poate suruceant@mail.ru MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  80. SI eu vreau sa incep aceasta dieta dar as avea nevoie da mai multe informatii.Va rog daca puteti sa imi trimiteti cartea in format electronic...mailul meu este marinescunadia20@yahoo.com.Va multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  81. Buna,
    as dori si eu cartea,intentionez sa incep de marti. multumesc mult.
    amarige09@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  82. buna,

    intentionez sa incep aceasta dieta de marti 21.01.2014. daca se poate sa-mi trimiti si mie cartea.....multumesc anticipat.
    o zi buna.
    amarige09@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  83. DOAMNA ELENA.
    Va rog din suflet, in masura timpului dumneavoastra disponil, sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic. monis_office@yahoo.com Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna ziua doamna Elena,
    Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie cartile cu DIETA RINA in format electronic pe adresa monis_office@yahoo.com.Va multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna ziua,am inceput si eu dieta,dar cam ca toata lumea de pe aici,daca se poate sa-mi trimiteti si mie cartile v-as fi recunoscatoare.Felicitari pt blog. Multumesc...adresa mea este gabriela_mioara@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna ziua,va rog foarte frumos daca se poate sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic.
    Multumesc anticipat ! Adresa mea este: elek_adelina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna ziua!!! Va rog frumos daca vreti sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic. Am inceput dieta de 20 de zile ...in primele 10 zile am slabit 4 kg si de atunci nu am mai slabit nici un gram...sunt foarte suparata, nu stiu daca este normal sau daca gresesc eu undeva..:(( Super blogul dumneavoastra, multe idei am luat de aici :). Adresa mea este kta_laly@yahoo.com. Si inca o intrebare am sa va adresez... alge marine am voie sa mananc si daca da in care din cele 4 zile? Multumesc anticipat!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea stiu sigur, dar probabil ca la Proteine e cel mai sigur, dar si in salate la toate. In ziua de Vitamine, fara ulei salata insa. Nu pot insa sa stiu cu certitudine de 100% ca nu-s chimist sa stiu ce predomina in compozitia lor. Sorry, ca nu stiu mai mult.

      Ștergere
  88. Buna ziua. Doresc si eu sa incep aceasta dieta, chiar am nevoie de una, si mi se pare cea mai buna :). Vreau sa va rog sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic la adresa oana.echim@yahoo.com. Am sa va fiu foarte recunoscatoare :) Multumesc si multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna ziua!Vă rog din sufletdacă puteți să-mi trimiteți și mie cărțile în format electronic la adresa gavriladaniela74@yahoo.com. Vă multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna,
    Doamna Elena, va rog din tot sufletul sa mi trimiteti si mie cartile in format electronic, am mare nevoie de aceste retete fiindca numai am idei ce sa imi mai pregatesc. Va multumesc din inima. manuela_017@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna seara! Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic la adresa de e-mail thegirl_anaid@yahoo.com. Va multumesc anticipat! Diana

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna! Doresc si eu sa incep aceasta dieta,chiar am mare nevoie de una. Vreau sa va rog sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic la adresa andreea_love_2014@yahoo.com cat mai repede cu putinta. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna ,sunt in a doua zi de dieta si mi-as dori si eu cartea sau cartille...am nevoie de mai multe informati,adresa mea nicugabi28@yahoo.es...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna ziua D-na Elena Toma, as dori si eu daca se poate,cartile in format electronic.Multumesc.valentinmurgoci@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna ziua! As dori si eu cartea in format electronic, mai am multe de lamurit si chiar nu stiu de unde...va multumesc anticipat! ilincaenescu@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna ziua! Doresc sa incep si eu aceasta dieta si vreau sa va rog sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic la adresa alynna_80@yahoo.com.
    Va multumesc! O zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna seara D-na Elena Toma, as dori si eu cartile adresa mea este simona.gramaticu@ymail.com Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna ziua! Sunt in a 5 zi de dieta, am pornit de la 101 kg inca nu m-am cantarit, astept sa treaca 2 saptamani. Foarte util blogul dumneavoastra! Va rog sa imi trimiteti si mie cartea in format electronic! ticulaura@yahoo.com va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  99. va rog frumos daca ati putea sa imi trimiteti si mie cartile pe mail,multumesc anticipat!!darielafratila@yahoo.com multumesc din nou!

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna seara! As dori si eu cartea, la adresa cristina310358@yahoo.com. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna ziua,
    Va rog sa imi trimiteti si mie cartile. Astazi este prima zi de regim. Adresa mea este: andreea_n25@yahoo.com. va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  102. buna ziua,
    vreau sa incerc aceasta dieta,dar inainte de a o incepe as vrea mai multe informatii,asa ca rugamintea mea este sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa postolache.iuliana@yahoo.com.
    cu multe multumiri Iuliana Postolache

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna, am inceput si eu dieta si sunt foarte multumita. as fi interesata daca ati putea sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic pe adresa ioanabrr@yahoo.com. va multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  104. Buna ziua,Va rog sa imi trimiteti si mie cartile, Astazi este prima zi de regim.Adresa mea este.constantingeta111@yahoo.com.va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  105. buna ziua ! doresc si eu cartile va roggggggggg muultttt de maine intru la regim :D !!! andreea_burtea1988@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  106. buna ziua! imi doresc si eu cartile va rog frumos. andreea_burtea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  107. buna ziua a-si dori si eu cartile va rog vreau sa intru la regim.....popescu_nicoleta80@yahoo.com ..va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna! Am inceput si eu aceasta dieta si incepe sa aiba rezultate! :) Puteti sa-mi trimiteti si mie cartile pe mail? V-as fi extrem de recunoscatoare! stefi.georgescu@gmail.com
    Va multumesc! O seara buna

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna seara! Va rog sa imi trimiteti si mie cartile cu dita la adresa pop_cristina30@yahoo.com.
    Cred ca toata lumea apreciaza gestul dumneavoastra. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  110. va rog sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic la adresa lumi_cj@yahoo.com
    va multumesc mu.lt de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna seara! Daca imi puteti trimite cartile la adresa amaretome@yahoo.com as aprecia enorm gestul dumneavoastra. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna seara.tin si eu dieta de 8 zile. Puteti sa imi trimiteti si mie cartea? Va rog mult. Adresa. salbatick_94_mik@yahoo.com va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta adresa de mail imi da eroare la doua incercari, deci s-a strecurat o greseala. Va rog verificati.

      Ștergere
    2. Ma scuzati, a fost greseala mea. Adresa este: salbatik_94_mik@yahoo.com

      Ștergere
  113. Buna ziua. As dori si eu cartea in format electronic la adresa cherp@gmx.de. Multumesc mult anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  114. Scumpa Doamna, va rog din suflet sa imi trimiteti si mie cartile privind aceasta dieta functionala pe mail dana2space@yahoo.com. Am intrat pe blogul dvs cautand informatii privind kombucha, insa, datorita unei sincronicitati minunate, am gasit acest articol si am fost super fericita sa descopar o dieta sanatoasa si cu rezultate pe termen lung, verificate prin marturiile dvs. Va multumesc mult, va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  115. Doamna Elena, va rog sa imi trimiteti cartile electronice la adresa dana2space@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  116. Buna seara! imi puteti trimite si mie cartile, va rog frumos? Nu sunt prea lamurita de modul cum ar trebui sa procedez in legatura cu dieta. Multumesc din suflet! maradumitru56@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  117. va rog trimiteti-mi si mie cartile, am ne-lamuriri cu privinta la dieta! maradumitru56@gmail.com va multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  118. Buna ziua si felicitari pentru ceea ce faceti! Daca nu'i prea mare deranjul, va rog sa mi trimiteti si mie cartile pe adresa de mail : akasha84_vv@yahoo.com
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  119. Buna ziua si felicitari pentru tot ceea ce faceti! Daca nu'i prea marwe deranjul as dori si eu cartile pe adresa akasha84_vv@yahoo.com Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna ziua, va rog sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic, am inteles ca aceasta dieta este utila si in alaptare de aceea am nevoia sa o tin cat mai corect. va multumesc, adresa de email: arzzony@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  121. Buna seara! daca nu este un deranj prea mare, imi puteti trimite si mie cartile? Eu si mama v-am fi extrem de recunoscatoare, mai ales ca nu stiu in care alta parte am putea sa facem rost de ele...
    adresa de email este: bercu_anamaria@yahoo.com
    Va multumim pentru tot!!

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna ziua dna Elena

    Si eu am cateva (a se citi multe) kg in plus. As vrea sa incep aceasta dieta, dar mai intai vreau sa ma documentez cat mai bine. Pentru suport as vrea sa o cooptez si pe mama. Asa ca, in masura timpului de care dispuneti, va rog sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic pe adresa monicaelf32@yahoo.com. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare foarte rau, am trimis, dar mi-a dat eroare la adresa, la doua incercari succesive. Poate s-a strecurat o greseala?

      Ștergere
  123. Buna ziua, va rog sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic,Imi doresc cu disperare sa slabesc 25 kg.Va multumesc foarte mult, adresa de email ;ivan.eugenia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  124. Buna seara!Va rog din suflet,imi puteti trimite si mie cartile?Multumesc anticipat!
    ungureanu_dusa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  125. Buna seara! Va rog sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa: parasca34@gmail.com
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  126. buna seara!va rog sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa aloredanastefania@yahoo.com.Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  127. Buna seara. Va rog daca vreti si puteti sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa pelmusnicoleta@yahoo.com. va multumesc mult de tot

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna ziua.Va rog,daca se poate sa imi trimiteti si mie cartile.Georgiana.Petrus@yahoo.com.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  129. Buna ziua! Va rog mult de tot sa imi trimiteti si mie cartile in format electronic, am inceput de cateva ori dieta insa trisez aproade fiecare data, astfel ca am nevoie de niste repere mai clare... Adresa mea este ancabereholschi@gmail.com. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Ati primit cartile? Le vreau si eu pe adresa elena_nita72@yahoo.com

      Ștergere
  130. Buna seara! Va rog sa-mi trimiteti si mie cartile la adresa ardeleanu05ada@yahoo.com. Sunt hotarata sa incerc dieta si vreau sa fiu bine informata. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  131. Buna ziua! Va rog mult sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa emyba@yahoo.com, doresc sa incerc aceasta dieta dupa ce ma informez foarte bine, va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  132. Stimata Doamna,
    Felicitari si o mare rugaminte - cartile, daca se poate :
    gica.mihalcea@gmail.com
    Cu deosebita stima

    RăspundețiȘtergere
  133. Buna Ziua!
    Felicitari pentru ceea ce faceti si multumim mult pentru tot timpul si sufletul depus!
    Vin cu aceeasi rugaminte pentru cele doua carti cand se poate sa mi le trimiteti pe adresa de e-mail:
    dan311027@yahoo.com.
    Multumesc anticipat! Succes in toate si o primavara minunata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  134. Buna ziua! Va rog sa imi trimiteti si mie cartile pe adresa baciu.anca@yahoo.com.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  135. Buna seara!Doamna Elena va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa:maryy_scumpy@ymail.com...Felicitari pentru blog...vreau si eu sa incep aceasta dieta am nevoie sa dau multe kg in plus...va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  136. Buna ziua,
    Pe data de 14februarie am suferit o fractura trimaleolara care a trebuit operata. Doctorul la externare mi-a scris pe biletul de ieșirea din spital " obezitate gradul 1". Aveam atunci 168 cm si 76 kg drept ptr care mi-am zis ca este timpul sa încep o dieta. Auzisem de dieta Rina si am facUt comanda la cărți dar m-au sunat si mi-au spus ca nu au primul volum. Am slăbit pana acum 6 kg dar de ceva timp stagnez. Așa ca va rog sa-mi Trimiteți si mie cartea in format electronic la adresa de mail : balu_oana@yahoo.ca pentru a vedea unde gresesc sau poate faptul ca nu fac mișcare este inconvenientul principal. Multumesc anticipat si va doresc mult spor la slăbit.

    RăspundețiȘtergere
  137. Multumesc pt.sfaturi. Am inceput dieta de o saptamana si va rog sa-mi trimiteti si mie cartea in format electronic pe adresa de e-mail mariana_71bz@yahoo.com. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  138. Buna ziua,

    Puteti sa-mi trimiteti si mie cartile.
    Adresa de mail este aiurelul@gmail.com
    Cu multe multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  139. Buna seara..as vrea sa incep si eu aceasta dieta..am de pierdut cam 10kg..as dori si eu cartile daca se poate pe mail maria_mac28@yahoo.com ..multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  140. Buna.... Imi puteti trimite va rog si mie caretea
    Va rog daca se poate
    Pusy_myre@yahoo.es

    RăspundețiȘtergere
  141. Buna ziua Dna Elena,

    Si toata admiratia pentru rabdarea dvs. de a raspunde tuturor solicitarilor:). Prin urmare va rog frumos daca este posibil sa imi trimiteti si mie cartea in format electronic la adresa monica_elena_stanescu@yahoo.com.
    O zi frumoasa,
    Cu drag,
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  142. BUNA ZIUA.AS DORI SI EU CARTEA VA ROG FOARTE FOARTE FRUMOS .ADRESA MEA ESTE rusfelicia2013@yahoo.fr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar adresa aceasta de mail imi da eroare de transmitere. Si asta de doua ori, deci e posibil sa se fi strecurat o greseala?

      Ștergere
  143. Buna ziua. As dori si eu cartea in format electronic daca se poate, va rog mult. Adresa de mail : janine1480@yahoo.com. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  144. buna ziua, as dori si eu cartea in format electronic, daca se poate. Va multumesc frumos! O zi buna!
    ramona.albu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  145. Buna seara,va rog mult ,as dorii si eu cartiile daca se poate!!Adresa de email:horea_ildy@yahoo.es Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  146. Buna ziua stimata doamna. Eu am inceput dieta de trei saptamani, si as dori f.mult cele doua carti in format Electronic... Va multumesc anticipat!!! O zi buna va doresc! ana_enache26@yahoo.it

    RăspundețiȘtergere
  147. Buna ziua,

    As dori si eu cartea in format electronic deoarce am incercat multe diete si nu prea am reusit sa le tin...iar aceasta dieta pare foarte buna pentru cei pofticioasi:))))

    Multumesc Mult!
    maria.costelia.clapa@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  148. Buna doamnelor!! si eu vreau sa incep aceasta dieta...m-am documentat destul de mult...dar in acelas timp m-am zapacit...in carte spune ca in ziua de proteine mananci aceasi mancare la pranz si cina(la cina renunti la supa si paine)..In fórum pe onden fetele au meniuri diferite la pranz si cina...uffff..care este adevarul? am gasit si blogul altei doamne care il tine destul de corect..va rog sa ma lamuriti si pe mine..va salut!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meniul la Proteine este obligatoriu la fel la pranz si la cina, doar ca la cina e jumate din portia de la pranz fara paine si supa. Asa scrie in carte. Poate noua serie de adepte de pe Oneden nu mai au printre ele adepte mai vechi sa le reaminteasca, fie nu au cartile. Eu le am in format electronic si asa cum am spus aici daca lasati o adresa de mail vi le trimit.

      Ștergere
  149. multumesc doamna Elena Toma, acum dupa sarbatori voi incepe...toate forumurile le urmaresc...daca doriti sa imi trimite-ti cartile adresa mea este: danutzika1887@yahoo.com...Hristos a inviat

    RăspundețiȘtergere
  150. Buna ziua,
    eu as vrea sa incep dieta saptamana viitoare si din cate am citit pe net (fiindca am doar 22 ani si fiindca nu trebuie sa dau jos decat foarte putine kg) ma intrebam daca este ok sa imi trimiteti cea de a doua carte? Va multumesc anticipat.
    Adresa de e mail este alinageorgiamarin@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  151. Buna ziua! Va rog sa-mi trimite-ti si mie cartile pe adresa geo86_86@yahoo.ca. Sunt hotarata sa urmez dieta si in carti cred ca as gasii mai multe informatii pretioase! Va multumesc anticipat si ma bucur ca v-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
  152. Buna ziua! Ma bucura foarte tare faptul ca exista astfel de discutii prin care ne putem incuraja si ajuta sa reusim cat mai bine in lupta cu kilogramele in plus. As dori sa incep si eu aceasta dieta. Ma puteti ajuta va rog cu cartile? Adresa mea este Annemary1984@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  153. indraznesc si eu sa va rog sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic.
    adresa de email:marcius_2006@yahoo.com
    multumesc anticipatsi felicitari pentru simplitatea explicatiilor

    RăspundețiȘtergere
  154. Buna ziua, v-as ruga sa imi trimiteti si mie cartile pe mail: filipescu08@yahoo.com ca sa ma pot apuca de dieta. Va multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  155. Buna ziua! As dori si eu cartile pe mail, daca nu e mare deranjul....ieri am inceput dieta si post-ul dumneavoastra m-a motivat enorm...va multumesc! ioanalaura.doamna@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  156. Buna ziua! As dori daca se poate cartea in format electronic . alesia _a@ymail.com
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu pot trimite, adresa de mail nu este recunoscuta nici de yahoo si nici de google. daca aveti o alta adresa de mail, cu cea mai mare placere va ajut.

      Ștergere
  157. Buna seara,
    Va rog sa imi trimiteti ambele carti la adresa adriana.ciolpan@gmail.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  158. Buna ziua, am aflat de curand de aceasta dieta am in jur de 30 d kg in plus si am cautat in librarii si nu am gasit cartea.va rog din suflet sa mio trimiteti si mie daca se poate...multumesc mult! la adresa supymik@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  159. Marturisesc ca mi.am petrecut seara rasfoifd retetele publicate pe blogul dumneavostra , pt care va felicit de altfel.Abia astept sa le incerc si ma bucur foarte mult ca v-am descoperit! Va rog din suflet sa.mi trimiteti cartile pentru ca vreau sa incep cat mai repede....am mare nevoie de o schimbare( am multe kg in plus).Va multumesc foarte mult anticipat! adresa mea e prang.florina_91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  160. Buna ziua doresc si eu cartiile daca se poate ramonaonu@yahoo.com.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  161. Buna ziua doresc si eu cartiile la ramonaonu@yahoo.com.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  162. Buna ziua, am cateva zile de cand am aflat de aceasta dieta, si ma tot documentez si tot citesc pe forum-uri iar azi am gasit blog-ul dumneavoastra si m-ar interesa si pe mine cartile pe care le aveti pentru a incepe dieta. Acum un an in urma am mai tinut diete si reusisem sa slabesc 16 kg in decurs de 6 luni pornind de la 88 de kg la care nu am mai reusit sa tin dieta am luat in greutate 5 kg in decurs de jumatate de an, as mai avea de slabit intre 10-15 kg. Cu dorinta de a nu deranja si de a nu cere prea mult as dori sa imi trimiteti cartile pe adresa valy_cuciureanu@yahoo.com. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  163. Imi trimiteti si mie va rog partea a 2-a pe adresa dsoaracufundite@yahoo.com ? sau macar imi dati un site unde as putea sa o citesc?

    RăspundețiȘtergere
  164. Buna ziua doamna am ajuns in blogul dumneavoastra din intamplare si pot spune ca am ramas placut surprinsa este foarte concis si foarte bine detaliat as dori si eu (dealtfel ca toatalumea) daca se poate cartile in format electroni.Ma numesc Ramona am 35ani 1,60 cm si 78,3 kg am inceput de o saptamana dieta pornind de la 81,5kg.Multumesc anticipat.adresa este karletin78@yahoo.es

    RăspundețiȘtergere
  165. Buna ziua ! as dori si eu sa urmez regulile acestui regim si sper sa nu va deranjez solicitand cartile pe adresa calicusul@yahoo.com. Va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  166. Multe multumiri pt inspiratie. Rugamintea mea este sa mi trimiteti va rog cele 2 carti in format electronic la tomaav@yahoo.com. Multe multumiri si calde salutari. X

    RăspundețiȘtergere
  167. Stimata doamna, m ati convins sa incerc aceasta dieta. Pare usor de tinut si chiar am nevoie sa pierd multe kg. :). As dori sa va rog sa mi trimiteti si mie cele 2 carti in format electronic la tomaav@yahoo.com. Calde salutari si mii de multumiri. X

    RăspundețiȘtergere
  168. Buna ziua
    ati putea sa-mi trimiteti si mie cartile privind dieta rina( inclusiv perioada de mentinere) pe adresa dan_andapetrut@yahoo.com ? stiu cu siguranta ca dieta functioneaza ( nu am tinut-o eu dar cineva foarte apropiat a reusit sa slabeasca cu ea respectind destul de mult principiile) doar ca perioada de mentinere e cea mai dificila daca nu stii cum sa o abordezi.
    va multumesc si va doresc sanatate
    Ruxandra D.

    RăspundețiȘtergere
  169. Buna, imi trimiteti si mie cartile pe adresa chirodea.mirela@yahoo.com ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  170. Buna seara,
    Va rog sa imi trimiteti ambele carti la adresa quadricia@gmail.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  171. Buna seara, doamna Elena.

    Am aflat astazi cu interes despre aceasta dieta. Va multumesc pentru postarile dumneavoastra care chiar cred ca sunt interesante si de mare ajutor. Doresc sa tin dieta si de aceea as indrazni sa va rog si eu sa-mi trimiteti cartile pe adresa de e-mail
    mariamanu69@gmail.com.

    Va multumesc mult si va doresc multa sanatate,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  172. Buna seara! Imi puteti trimite cele doua carti in format electronic la : christinachriss_13@ yahoo.com?... Tocmai am incheiat prima parte de 90 de zile a dietei, care m a " usurat" de 7 kg si acum am nevoie de indrumare pt partea de mentinere.Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  173. buna seara
    cred ca aceasta dieta e solutia si pentru mine :) va rog sa imi trimiteti cartile pe adresa vlasmik@yahoo.com.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  174. Buna ziua,
    Ca toti cei de mai sus, as dori si eu cartile, daca se poate, la adresa tenealuminitza@yahoo.com.
    Va multumesc.
    Cu deosebita consideratie,
    Luminita C.

    RăspundețiȘtergere
  175. Buna seara, dupa sarcina am ramas cu ceva kg in plus, apoi timp de un an am alaptat si toata lumea imi zicea sa mananc ce vreau si am pofta, si acum am de dat jos vreo 12 kg. Inainte de a incepe as vrea sa ma documentez bine, asa ca va rog respectuos daca puteti sa-mi trimiteti si mie cartile in format electronic la adresa de mail burceaaurelia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  176. Buna ziua! Va multumim pentru aceste informatii care ne dau incredere pentru a ne schimba stilul de viata. Va rog daca se poate sa-mi trimite-ti pe adresa andronemadalina2003@yahoo.com , cartile in format electronic. Doresc sa incep aceasta dieta pentru a pierde kg acumulate in timpul sarcinii. Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails