luni, 2 noiembrie 2009

Particip la un concurs serios!

Nu sunt adepta concursurilor. De ce? In putinele tentative avute, mi s-a inradacinat ideea ca norocul vine la mine cu picatura. Recunosc, e piticul meu de pe creier, dar ce sa fac, fiecare are piticul lui. Sau mai multi. Aceasta este o exceptie. Am considerat ca trebuie sa lupt si eu cu criza. Ce eu sunt mai prejos decat politicenii?
Asa ca voi participa la Festivalul blogurilor gustoase la concurs. Nu pentru premiile puse in joc si care sunt chiar tentante. Nu! Sunt hotarata sa fac ceva ce nu-mi este caracteristic si sa intru in joc, alaturi de cei mai valorosi din blogosfera de profil. Am o admiratie deosebita fata de unii dintre ei si sper sa participe, desi eu nu pun in joc, dupa 2 saptamani de existenta a blogului, decat pasiunea si experienta la culinarit. Cu cea de blogger, nu am de unde, inca. De aceea nu am avut indrazneala sa ma inscriu la toate categoriile.

Bafta tuturor si cat mai multe voturi!

5 comentarii:

  1. Elena, eu te felicit si am sa trec pe acolo in site sa te votez ! Un inceput de saptamina minunat ! PS: Sa va fie de bine praji... Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din inima, Cami! A fost... si deja visez la cea cu aluat sfaramicios pe care o prestez cand vine nepoata din Italia. De-abia astept sa vad ce impresie va avea!
    Cat priveste concursul, iti multumesc pentru apreciere! Esti minunata sa acorzi atata atentie unei incepatoare in bloggerit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Elena!
    Eu am intrat acolo si nu am inteles cum pot sa votez...Ma poti lamuri te rog?
    Magda

    RăspundețiȘtergere
  4. Magda, din data de 09.11.2009 se poate vota, desi trebuie sa ma mai interesez, ei spunand la un moment dat ca din data de 2.11. se poate vota. Si mai trebuie ceva, sa-ti faci cont la ei, altfel nu poti vota. Iti faci cont si poti opta pentru un newsletter gratuit, eu am asa ceva in nume propriu de ceva vreme. Si este chiar interesant ce afli cand primesti mail cu retete, sfaturi etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena eu sigurat te voi vota ... si sper sa castigi ... eu in viata mea nu am castigat nimic si nu am gasit nimic ... insa sper ca tu sa reuseti ... bafta multa si te pup

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails