sâmbătă, 3 octombrie 2009

In loc de prezentare

Atunci cand ne referim la un fel de mancare care ne-a placut, am savurat cu fiecare papila gustativa acel preparat, tentatia fiecaruia este - a fost ca la mama acasa! Poate ca mama nu auzise niciodata de fructe de mare sau de alte gusturi de peste mari si tari, dar tentatia este sa exclami folosind aceasta expresie. Cu foarte rare situatii, prepararea hranei este ca o piesa de teatru care se reinventeaza mereu. Nimic nou, o sa spuneti! Ba da, diferenta este facuta de picatura de suflet care se regaseste in fiecare preparat reinventat. Sunt multe spatii unde se bucatareste cu mai mult sau mai putin stil, cu mai multe sau mai putine pretentii, cu staif sau nu. Ce e nou? O sa accept orice imbunanatire, orice varianta oferita, chiar daca a fost traumatizanta, un esec sau o reusita de care sunteti mandri. Singura conditie: sa fie experienta voastra personala. Ati vazut o reteta care v-a incantat, ati citit intr-o revista si ati vrut sa o incercati si ati reusit din prima, din a N-a data, a lipsit ceva (din cate retete publicate, uneori in reviste cu staif si de fitze, lipseste modul de folosire a unui ingredient, s-a sarit un pas etc.), orice aspect merita discutat. Nimeni nu e perfect, deci astept sa fim interactivi. Vreti sa stiti cum se prepara ceva, dar nu ati gasit modul de preparare explicat sau explicat insuficient, eu testez si alcatuim un spatiu viu. Nu doar eu sa va pun retete si voi sa comentati si aici se opreste totul. Nu! Mi-am propus sa refac, la propunerea voastra orice reteta. Deci, voi adauga o sectiune de Variante de retete primite si testate. Voi mai avea o sectiune de retete adecvate pentru dieta care mi-a schimbat viata. Aici vor gasi, cei ce doresc, retete adaptate si care sa le fie de folos in adoptarea Rina's Diet. Nu vreau inca sa transform acest spatiu in site, dar nu se stie niciodata! Astea sunt dorintele sa vedem ce va fi in continuare... Mergand si construind pe parcurs edificiul acesta pe care sa scrie, asa, delicat: "Ca la mama acasa!"

5 comentarii:

  1. Te felicit din suflet pentru blog!! Este marcat la favorite si o sa trec pe aici sa ma inspir in "bucatareala" zilnica. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,Elena!
    Spre rusinea mea abia acum "m-am prins" ca pot scrie chiar daca nu am blog...
    Vroiam sa te felicit pentru realizarea blogului!Urmaresc cu interes retelele pe care le adaugi periodic.
    Cat despre dieta...esti un model pentru muuuulte femei!Ai o ambitie de invidiat si cand iti pui in gand sa reusesti un lucru nimic nu te poate opri !Tocmai de aceea sunt ferm convinsa ca iti vei atinge targetul propus!Sunt mandra de tine si ma bucur enorm pentru reusita ta!
    Succes mult in continuare si numai bine!
    Magda

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nici o problema! Si eu sunt la inceput de drum si de-abia acum incep sa descalcesc itele blogger-itului. Chiar te rog sa comentezi ori de cate ori fac vreo traznaie sau iti place ceva. Voiam sa te rog sa ma ajuti cu idei din experienta ta din afara Romaniei, dar te stiu ocupata, asa ca nu indraznesc.
    Te astept cu drag de fiecare data pe aici. Si poti sa vii cu prietenii.
    Ma gandesc sa fac niste retete mai speciale care merg asa la o intalnire intre prieteni.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Comentariul dvs. ma va ajuta sa devin mai competitiva, asa ca orice parere este binevenita.

Trafic

Blogroll

Related Posts with Thumbnails